Altı paslı ok ve Altı müsvedde ayak!

  • GİRİŞ26.08.2022 08:59
  • GÜNCELLEME29.08.2022 09:25

Nerede milletimizin yerli ve milli, maddi ve manevi yapısına, hak ve menfaatlerine yabancı, aykırı fikir ve ideolojilerin aktörleri ve taşeronu varsa, her biri de o çöplükte kendisine uygun bir yer bulabiliyor.

Bir partinin bünyesi her cins ve türden çarpık, karanlık nereye ve neden, kiminle ve nasıl gideceği konusunda hem fikir olmayan karma karışık insanların, birbirleriyle uyuşmaz ve uzlaşmazların buluşma noktası olunca; adına, (m)illet ittifakı deniyor! Atatürk ve Atatürkçülük çifte standartlıların, sapkın ve şaşkın ideolojilerin harcadıkça tükenmeyen sermayesi ve zırhı olarak kullanılıyor.

Tescilli bu sahtekarlıklara, siyasi ve ideolojik kalpazanlıklara, şaklabanlıklara karşı acaba –varsa- gerçek Atatürkçüler neden susuyor? Niye birisi dur demiyor bu kepazeliklere? İkiyüzlülük, yalancılık, iftiracılık…bir ideolojinin veya partinin ve onların yöneticilerin karakteri olabilir mi?

Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin Millet İttifakı'na "milli kaygılar"la sorduğu 20 soru ve Cumhur İttifakı'na destek veren açıklamasından önce neden bu partiden bir yiğit çıkıp da; ‘’Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak’’ demedi?  ‘’Haksızlık (ve hukuksuzluk) karşısında susan dilsiz şeytan’’, değil mi?

CHP’ nin ön saflarında koşan bir sürü müvedde siyasetçi, diplomat basında ve TV ekranlarında uluorta utanmadan, daha dün bizim olan ve uluslararası hileler ile bizden koparılıp Yunanistana verilen, ‘’Misaki milli sınırlarımızın içindeki Ege adalarına ve mavi vatan Akdenizdeki hak, alaka ve hukukumuzu’’ bir kalemde silerek, ‘’Onlar Yunan adalarıdır, Yunanlılarındır’’ diyebilecek kadar alçalabilirken, CHP’ lilerden neden, bir çıt yok.

İnsan olan CHP‘ liye sormazlar mı; ‘’Nerede kaldı sizin Kuvayı Milliyet’ciliğiniz’’, ‘’ Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça terk olunamaz’’ ve dahası… (G.M.K.A)

Sahte Atatürkçüler, militan Kemalistler, batılılar her öksürdüğünde orduyu göreve çağıran çağdaş dönekler-fırıldaklar, milletin ezanıyla, Kur’ anıyla, Müslümanlığıyla, milli ve manevi değerleriyle savaşan Truva’nın tahta atları?

Sizin gücünüz tek parti iktidarlarında ve darbe zamanlarında milletimizin evlatlarını hapse atmaya, vatan haini ilan etmeye, üniversite ve bürokrasideki kadın ve kızlarımıza dini inançlarından dolayı diktatörlere yakışan faşist uygulamalar yapmayı Atatürkçülük, laiklik ve demokrasi diye milletimize yutturma hokkabazlığına yetiyor.

Sahtekar devrimciler, Amerikancı solcular, Gardırop Atatürkçüleri, Soras’ un taşeronları, HDP’ nin yoldaşları, Yunan dostları, çakma Kemalistler, iktidar sarhoşu hayalperest Donkişotlar ve onların arkasında tin tin koşup Shancho Panza’ lık yapanlar omurgasızlık onlara gerçekten yakışıyor.

Vatanı, milleti, dini, kültürü, tarihi, geleneği ve geleceği için ağlamak, gülmek, yorulmak, koşmak, yürümek, mücadele etmek herkesin harcı ve herkese nasip olan bir güzellik değildir. Düşmanlara zağarlık yapmak bir Müslümana yakışmaz. O onun için bir onursuzluk ve şerefsizlik elbisesidir.

Sapkınlara, şaşkınlara Gas veren, yalakalık yapan, kamuoyu yoklamaları ile milleti yanıltmaya çalışan toplum mühendisleri, yalan ve iftiranın ustaları… kokuşmuş basının Pinokyoları, batı beslemesi medya patronları… sizlerden olsa olsa birkaç çeyrek Lawrenz ve birkaç parça Selman Rüştü kırıntısı çıkar.

Milletimizin sırtına sinsi ve haince saplanan batının paslı Altı Ok’undan ve altı müsvedde kokuşmuş ayaktan Türkiye’nin dertlerine bir nane olmaz . Bunlardan ancak Türkiye’yi kaos ve anarşiye sürükleyecek zilleti temsil eden taşeronlar bir ittifakı çıkar.

Bir insanın, toplumun ve partinin eğreti duruşu, yamuk çizgisi, milletinin değerlerine şaşı bakışı, düşman yapısı doğru yolu yoldan, hedefe atılan oku da hedeften çıkarır.

Milletimiz ve İslamla savaşmayı, vatandaşa ikiyüzlü davranmayı politika haline getiren her kişi ve yapı derin bir ihanetin, düşmanlığın öznesi olmaktan asla kurtulamaz.

Hakikat er veya geç yalanın ve karanlığın üzerine bir güneş gibi parlayarak doğacak, ihanetin çocukları batılı patronlarının eteklerinin altına, yarasalar da mağaralarına sığınacağı günler yakındır.

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar13

  • Isim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil bir nefertiti dili
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • MERYEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Nefertiti nedir?Mısır kraliçesi (hd MÖ 1379-62), Mısır Firavunu IV. Amenhotep'in (sonradan Akhenaton) eşidir. Tam adı "Güzeldir Aten'in Güzellikleri, Güzel Geldi" anlamına gelir. Anlamayan ve bimeynlere (Vikipedi)
    Toplam 6 beğeni
  • Ziya Savaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu partilerde aklı ve hafızası düzgün çalışan, vatansever ve yiğit hiç kimse yokmu? Yazarımızın söylediği şeylerin onda birini bile dikkate alıp düşünmüyorlar mı ? Yazık çok yazık !!!
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • YUSUF YILDIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli yazarım, biz Anadolu'nun Müslüman Türklerinin düşüncelerine tercüman olmuşsun Ağzına yüreğine sağlık.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Şaban KOCAMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık. Muhteşem.
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Zehni 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyi kimse düzeltemez çünkü hiristiyanlarin kanunlarını uyguluyoruz Allah adına değilde laikliğe ve devrimlere bağlı kalacağıma diye yemin ediyoruz sonrada Müslümanız diyoruz İslam ülkelerini birlik olmaya çağırıyoruz onlara kızıyoruz yüz yıldır Avrupa birliğinin eşiğini yaliyoruz fransaya kızıyoruz en çok Fransız arabalarına biniyoruz almanyaya kızıyoruz en çok alman arabasına biniyoruz bu milletin güzergahını ancak Allah düzeltir yoksa bu millet kendini düzeltmez
    Cevapla Toplam 17 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat