Köpeklerin uluması bulutlara zarar vermez.

  • GİRİŞ02.09.2022 08:39
  • GÜNCELLEME03.09.2022 09:47

Sarhoş, ayyaş, çıplaklık ve şehvet pazarlayıcı, karakteri bozuk, kendini ve haddini bilmez terbiyesiz bazı sanatçı ve politikacı müsveddeleri bu ülkede uzun zamandır İmama Hatiplilere kin ve nefret kusmaya devam ediyorlar.

Altıok zihniyeti yıllarca 2. Sınıf vatandaş muamelesi veya iç düşman olarak gördüğü, üzerlerinde baskı ve terör estirdiği, resmi dairelerden ve eğitim kurumlarından kovduğu bu milletin evlatlarıyla şimdi de kalkmışlar yaptıkları bunca zulümlerden sonra, ‘’Pişman olduk, özür dileriz’’ demeden -utanmadan sıkılmadan-helalleşmek istiyorlar. Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes doğrusu…

Hem küfür ve hakaretlerine devam ediyorlar, hem de gelin barışalım helalleşelim diyorlar. Bu ne mantıksız mantık, bu ne biçim samimiyetsizlik ve vatandaşı ahmak yerine koyma, helalleşme ve helallik isteme Bizans ayak oyunudur böyle?

Milletin bir kesimini aşağılamak, kin ve düşmanlık üretmek ne zamandan beri fikir özgürlüğü oldu bu ülkede? Başkalarının hak ve hukukuna, kişilik ve kimliğine, mesleğine meşrebine, dinine diyanetine, okuluna mektebine hakaret ederek ahlaki, hukuki ve tüm terbiye sınırlarını aşmanın fikir özgürlüğü ile uzaktan yakından ne alakası var?

Bu ideolojik sapıklardan başka fikir ve özgürlüğü bu kadar çarpıtıp ay maymun eden, yanlış anlayan ve anlatan, başka bir gavur aşığı yok bu ülkede.

Bu ideolojik körler var ya, bu ideolojik körler! Bunlar kadar ikiyüzlü, kendi milleti ile alay eden, milletinin değerleri ve kutsallarıyla savaşan, seçim zamanında da bukalemun gibi her renge girip, ‘’Ne olur bize oy verin, bizi iktidar yapın’’ diye millete yalvaran, başa geçince de kendisine milleti yalvartan başka bir parti yok.

Rakı masalarında şehvet mezesi olmak mı, zina panayırlarında bedenini pazarlamak mı, dinini, ahlakını, kültür ve medeniyetini öğrenmek için namuslu ve şereflice İmam Hatip okuluna gitmek mi sapıklık?

Soyunup vücudunun en mahrem yerlerini açgözlü baykuşlara peşgeh çekerek para kazanmak mı sapıklık, Allah’ın emri olduğu için edeplice vücudunu örten insanlar mı sapık? Edepsizliğin ve ahlaksızlığın bitpazarına düştüğü meyhanelerde, fuhuş hanelerde, sanatçı rollerine girerek şehvet panayırlarında sarhoş kusmukları içinde İslam’a ve Müslümanlara, milletimizin kutsallarına ve değerlerine karşı saldırmak sapıklık değil de nedir? CHP’ li bazı yöneticilerin, ‘’Fikir ve sanat özgürlüğü’’ diyerek bu rezalete arka çıkmaları, apaçık bir provokasyon değil de nedir?

Sapıklık milletin dinine ve diyanetine, ahlak ve maneviyatına, örf ve adetine aykırı konuşmak, davranmak ve hareket etmektir. İmam Hatipliler Allah’ın ve İslam’ın, vatanın ve milletimizin yolunda dosdoğru yürüyerek gösteriyor doğruluğu, dürüstlüğü, ahlaklı ve saygılı olmayı milletimize. Bunun için İmam Hatipli her yerde saygındır

Değmez; bir şerefsize şereften, bir namussuza namustan bahsetmek amma; bu tip tekrar edip duran çirkin ve insanı tahrik eden olaylar karşısında susmak ve konuşmamakta azgın köpekleri iyice şımartıp, hırçınlaştırıp saldırganlaştırıyor.

Bazen köpek aşırı saldırganlaşıp tehlike sınırlarını aşınca; savunma güdüsüyle insan gardını alıp, ‘’Hoşt lan it…’’ demek mecburiyetinde kalıyor.

Kendi şahsiyetimize, değerlerimiz ve kıymetlerimize sahip çıkarak milli ve manevi bir duruş ortaya koymamız, her imam hatipli gibi her onurlu ve şerefli insanın İslam’i ve insani görevidir.

Bizim için; İmam Hatipli olmak; soylu ve klas bir duruş,  onurlu ve şerefli çizgidir. Gocunan gocunsun, kuduran kudursun!  Bizden hoşlanmayanların hazımsızlığını ve karın ağrılarının nedenini biliyoruz . Çünkü; bizim yürüyüşümüz İslami, bakışımız; insani, yolumuz; inkılabidir.

Durduk yere İmam Hatiplilere saldıranlar ise, İslam düşmanı olan ve kalbi Müslümanlara nefret ve kinle dolu olan arsız ve yüzsüzlerdir.

İmam Hatip Lisesinde okur iken Arapça dersinde öğrendiğimiz bir Arap Atasözü ile noktalayalım yazımızı;  ( La Yedurrussahabe Nübahal Kilabi ) Köpeklerin uluması bulutlara zarar vermez …’’

İmam Hatipli duruşu; İslami, insani ve inkılabi…

Amma, La Yedurrus sahabe Nübahal Kilabi

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar5

  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Noktası virgülüne katılıyorum, kaleminize sağlık...
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Haydar ÇELİK 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocam iyki varsınız allaha emanet ediyorum Haydar ÇELiK Teşekkür ederim
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Ömer Hüseyinoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalbine, kalemine sağlık
    Cevapla Toplam 20 beğeni
  • Hakan Kerimoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Zulüm her zaman ve her yerde kendi karekterini belli ediyorsa, Hakta her yerde ve zamanda var olmaya devvam edecektir, inşallah...
    Cevapla Toplam 23 beğeni
  • Tevfik Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel tesbitler
    Cevapla Toplam 25 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat