Kurtarılmaya muhtaç kurtarıcılar

  • GİRİŞ30.09.2022 10:38
  • GÜNCELLEME30.09.2022 10:39

Firavunun zulmünden kurtulduktan sonra Hz. Musa’ya isyan eden Beni İsrail’in uçsuz bucaksız Tih Çölünden kurtulmak için yıllarca çöl sıcağında şaşkın şaşkın dolaşıp bir çıkış yolu bulamadığı gibi, batılılarca yönetilen ve yönlendirilen yöneticilerimiz kendilerini kurtaramayan ve kurtarılmaya muhtaç sahte kurtarıcılardır.

Bu sahte kahramanlar dün olduğu gibi bugün de vardır. Osmanlı Sultanına muhalefet edeyim ve vatanı kurtarayım derken, 600 yüzyıllık koskoca imparatorluğunu içeriden ; Rumlar, Yahudi, ermeni ve yerli münafıklarla, dışarıdan; İngiliz, Fransız ve Ruslarla birlikte hareket ederek devletimizi 11 yılda yıkanlar da kurtarıcılar idi.

Dün olduğu gibi bugün de, batı patentli iç ve dış düşmanlarımızla tarih ve coğrafya önünde çetin bir mücadele ile karşı karşıyayız. Rum’u, Yunan’ı, Ermeni’si, Amerika’sı, Fransız’ı… PKK’ sı, DHKP-C’i, HDP’si, DEAŞ’ı ile dört tarafımızda fır dönüyor puşt zulası.

Kanserli bir ur gibi ülkemizin içinde kamufle olmuş Yunan bozması, Rum fırlaması ve Ermeni soytarısı birçok çifte standartlılarla iç içe, yan yana yaşamak zorunda olduğumuz bir zeminde kimin, ne zaman ne yapacağını kestiremediğimiz boz bulanık bir zamanda yaşıyoruz. Millet olarak; her an her şeye hazır ve tetikte olmalıyız.

Her zora ve dara düştüğümüzde milletimizi ve devletimizi sırtından hançerleyen, batı emperyalizminin yerli ve yabancı uşakları… Amerika’nın dostları… Avrapa’nın yandaşları… Haçlı çocukları ile karşı karşıyayız.

Bir de politika arenasında kendilerini Romalı gladyatör zanneden Donkişot'larla, milleti ve vatanı kurtarmaya soyunan, ama; kendilerini batılı efendilerinin köleliğinden kurtaramayan soytarılarla karşı karşıyayız.

Her zaman ve her yerde desteksiz atıp tutan palavra ustası şom ağızlı politikacılar, kendisine oy vermeyen herkesi hesaba çekmek ve herkesten hesap sormak için ortalıkta aslan kesilen uyuz çakallar gibi dolaşmayı kahramanlık zannediyor.

Bunlar şeytanın yamakları, yalan ve iftiranın soytarıları, ikiyüzlülüğün goygoycuları, ahlaksızlığın, şerefsizliğin, dinsizlik ve imansızlığın ustalarıdır. Kurtarılmaya en çok muhtaç olan kurtarıcılar, sefilleri oynayan zavallı kahramanlardır.

Bir tarafta; aşık oldukları ve kucağına oturdukları efendileri Amerikaları… Bir tarafta; eteğinin altına sığındıkları Haçlı Avrupaları … Öte tarafta; her an bir açık, imkan ve fırsat kollayan işgal, istila ve katliam orduları… İşte ülkemin bugünkü görünen manzaraları.

Yüreğinde zerre kadar iman, Kur’an, vatan, millet, namus, şeref kaygısı taşıyan Müslüman kardeşlerimedir seslenişim!.. Osmangazi'nin, Fatihin, Yavuzun, Kanuninin, Abdulhamit Han'ın ve tüm zamanlardaki şühedanın şerefli evlatlarınadır çağrım ve uyarım ve haykırışım!

Antik çağın paslanmış ve Bitpazarlarına düşmüş teneke kılıçlarını antika sanıp aldanma!  

Yuvarlak masa etrafına üşüşen bit, pire, tahtakurusu, akrep, kırkayak, hamamböceği gibi haşeratların kanatlarından bir damla yağ çıkar sanma!

Sırtını batıya dayamış medya patronlarının üfürüp şişirdiği zilli, pilli, yılan dilli balonlarını ejdarha sanıp uçarı sevdalara, hayallere ve ütopyalara kanma!

Din, iman, vatan ve millet düşmanları satılmışlara, bizdenmiş gibi görünen münafıklara, kin, öfke ve nefretinden kuduran Yunanlılara selam ve saygı duran onursuz, şerefsiz başkanlara ve onu alkışlayanlara da bir sözüm var.

Müslüman bir fert ve millet vatanını, milletini namus bilir ve satmaz. Bu millet; hainleri ve alçakları asla unutmaz.

Müslüman! Önce kimsin, nesin, kiminlesin onu iyi tespit et ve bul!

Sonra; seni kurtarmak isteyen sahte kurtarıcılardan kurtul!

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar8

  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, kaleminize sağlık, hissiyatımızı dile getirmişsiniz....
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • azi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun güzel tespit
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • A.Cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına,kalemine ve yüreğine sağık.Hakkı hakk,batılı batıl çok güzel tarif etmişsiniz.Ne mutlu o kimseye ki;Hakkı anlayana ve haktan yana durana.Veyl o kiseye ki; Batılı bildiği halde, batıldan yana durana."Düşman oklarına bakın, nereye giderse hakk tarafı orasıdır."diyen İmam-ı Şafii hazretleri bu konuyu çok güzel izah ediyor.Selam ve dua ile
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    kalemine sağlık
    Cevapla Toplam 15 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat