Milletin tasası oligarklar masası

.

  • GİRİŞ20.01.2023 10:26
  • GÜNCELLEME21.01.2023 13:18

Başkan Erdoğan’ı devirmek için yuvarlak masa etrafında toplananların cinsine, cibilliyetine, kimliğine, şahsiyetine ve karakterine bir bakın! Hangi devletin ve milletin evladı, hangi tarih ve coğrafyanın toprağı, hangi medeniyet ve kültürün meyvesi ve kimlerin maşaları ve uşaklarıdır bunlar?

Ne kadar yerli ve milli, ne kadar devşirme ve azınlıktırlar Hakkın ve hakikatim terazisinde bir ölçün, tartın! Sırtlarını hangi düşman ülkelere dayamışlar, kıbleleri nereye dönük bunların, dostları ve düşmanları kimlerdir?

Bir yanda ezan ve Kur’an, cami ve cemaat, Halk ve Hak düşmanı bir parti, bir yanda vatan ve millet düşmanı PKK, diğer tarafta Abdulhamithan nefretli dönmesiyle ve yuvarlak masa etrafında sandalye kapma derdine düşmüş ihtiraslı kifayetsiz politikacılarla Türkiye nereye sürüklenmek isteniyor böyle?

Hep bir ağızdan devlete, millete, askerimize, polisimize ve yargıya kafa tutup sadece çemkiriyor bu kartondan kaplanlar. Birbirine benzemez fikirsiz yoldaşlarla, kimseye güvenmeyen ve güven vermeyen arkadaşlarıyla, bu dengesiz ve ayarsız insanlarla nereye?

Dünyanın hangi ülkesinde emperyalizme uşaklık eden, milletin çıkarlarına karşı savaşan düşmanların maşası olan halkçı, milliyetçi, yurtsever gördünüz böyle? Görmediyseniz etrafınızdaki Erdoğan düşmanlarına bir bakın yeter! Başta ABD olmak üzere hepsi sömürgeci batı devletlerinin eteklerine yapışmışlar oradan gelecek bir emri bekliyorlar bir yıldır bir başkan adayı çıkarmak için.  Erdoğan’ı diktatörlükle suçlayan kuklalar ve maşa olmakta birbirleriyle adeta yarışıyorlar. Yalanın, sahtekarlığın, haksızlık ve hukuksuzluğun, kıskançlığın, hasetliğin ve Türkiye düşmanlarının uzantıları bu çapsızlar mangası.

Kendi diktatörlerine demokratik lider, halkın iradesiyle iktidara gelen herkese diktatör diyecek kadar adi ve seviyesiz olan oligarklar bunlar.  

Türkiye’de ve birçok İslam ülkelerinde yetiştirilen müstemleke aydınlar,  politikacılar, din, bilim ve devlet adamları vasıtasıyla sömürgecilik dünyanın her tarafında halen bunların efendileri batılılara hizmet ediyor. Kan Müslümanların damarından toprağa oluk oluk akıyor, petrol ve gas paraları batılı ülkelerin keselerine ve kasalarına dökülüyor.

Erdoğan, ‘’dünya 5’ ten büyüktür’’ diyerek bu haksızlıklara başkaldıran milletimizin onuru ve şerefi olan tek lider. Dünya müstekbirleri ve onların Türkiye içindeki ve dışındaki dostları, yoldaşları hep bir ağızdan onun için Erdoğan düşmanı. Bu da bize gösteriyor ki, Türkiye ve Erdoğan doğru yoldadır.

Diktatörler ve darbe seviciler Erdoğan’ı hep bir ağızdan neden diktatör diye suçluyorlar hiç düşündünüz mü dostlar?   Çünkü, Erdoğan onların diktatör üreten sistem ve düzenini, kurum ve kuruluşlarını ortadan kaldıran insan. Bunlar; Menderes’i, Özal’ı, Erbakan’ı da aynı hile ve oyunlarla yok etmeye, insanımızın gönlünden ve gözünden düşürmeye, koparmaya çalışmışlardı, hani bir zaman.

28 Şubat’ta darbe yapan diktatörler demokrasiyi koruma ve kollama adına millete zulmettiler, zulmün Bin yıl süreceğini iddia ettiler. Aynı tiyatro, batı kuklaları tarafından oynanan bu oyunu milletçe çok defa seyrettik. Şimdi oyunla oynaşla, uşaklık ve kölelikle kaybettiğimiz zamanları, batı medeniyeti ile aramızda açılan çıtayı ve mesafeleri hızla kapatmaya çalışan Erdoğan hedefte batılılar ve yerli münafıklar tarafından. Ülkemizi ve milletimizi lider Türkiye yapmak isteyen Erdoğan ve Cumhur İttifakına bunun için karşılar yerli ve yabancı düşmanlar ve uşakları.

Millet olarak hep birden ‘’Yeniden Büyük Türkiye’’ için diktatör darbeci generallerin, yerli münafıkların, fırıldak dönmelerin ve batı uşaklarının kıçına kuvvetli bir tekme savurma zamanı yaklaşmakta. Yakında sandık önümüzde, irademiz elimizde, inanç ve imanımız yüreğimizde, vatan, millet ve Allah aşkı ile kuklalara ve kuklacılara karşı Mü’mince hareket etmek ve karar vermek zorundayız.

Kuklalar ipleri kuklacının elinde olan ruhsuz, cansız kerestelerdir. Konuşamazlar konuşturulurlar, oynayamazlar oynatılırlar. Bilhassa, düşmanlarımızın elinde oynatılırken maskeleri düşen kuklaların yüzlerine bu seçimde tükürmeyi unutmayın!

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da milletin iradesi dış güçlerin kuklaları ve maşalarının, onların Türkiye’deki uzantıları dönmelerin ve döneklerin oyun ve hilelerini bozacak güçte ve bilinçtedir Allah’ın izniyle…

Altılı masada salaklar avanaklar

Safları sıklaştırın geçmesin oligarklar

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar4

  • Hüdaverdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazı süper
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık çok güzel bir yazı
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Büşra 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah zalimlerulin ve münafıkların şerrinden vatanımızı ve milletimizi korusun
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Süleynam Fırtına 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah Hocam! Dikduran kaleminize, mü'min yüreğinize sağlık ve selamet... Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizlere de şuur ve uyanıklık ihsan etsin.
    Cevapla Toplam 25 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat