Firavuna karşı olmak yetmez. Musa’nın tarafında olacaksın!

.

  • GİRİŞ26.05.2023 10:16
  • GÜNCELLEME29.05.2023 09:16

İnsanlık tarihi boyunca Kabil ile Habil’in, Nemrut ile İbrahim’in, Firavun ile Musa’nın, Hz. Muhammed ile Ebu Cehlin arası iki zıt kutup olarak sürekli karşı karşıya gelip mücadele halinde olmuştur.

Ben gerçek Müslümanım diyen bir insan ve toplum her ne sebeple olursa olsun İslam düşmanlarının safında ve tarafında olmamıştır. Bu mücadelede bitaraf kalmak diye tavır ve duruşta yoktur. Müslüman isen Allah’ın tarafında ve Allah düşmanlarına karşı olmak zorundasın. Öyle değilsen, Allah düşmanlarının tarafındasındır demektir. Bunun ama’sı mama’sı, fakat’ı lakin’i yoktur. Hüküm ancak Allah’ındır.

Müslüman bir Milletin menfaat ve çıkarı tüm kişi ve grupların çıkar ve menfaatlerin, hesap ve matematiği üzerindedir.  Asıl olan Müslümanların ortak çıkar ve menfaati olan ümmetin maslahatıdır. Şahsi, cemiyet, cemaat ve parti çıkarları asla İslam’ı temsi etmez ve onun menfaatinin önüne de geçemez. Nasıl, ‘’vatan söz konusu olunca gerisi teferruatsa’’ Müslümanların birliği, dirliği, beraberliği, özgürlük ve bağımsızlığı söz konusu ise, bu kural Müslüman bir millet için aynen geçerli kırmızı bir çizgidir.

Türkiye ve İslam düşmanlarıyla ittifak etmek, Haçlı batı emperyalizmini desteklemek ve yılanla aynı çuvala girmektir. Ezan, Kur’an, Cami, cemaat ve İslam düşmanı CHP, PKK ve yandaşlarına oy vermek devletimiz ve milletimizin düşmanları Amerika, İsrail, İngiltere ve Fransa gibi işgal ve istilacı sömürgecilere yardım, yataklık ve askerlik yapmaktır.

Düşmanlarımızın kimler olduğu onların fitneciliği, provokatörlüğü, yalancılığı, iftiracılığı, ittifakı ve işbirlikçiliği ile eylem ve söylemlerinden rahatlıkla belli olur. Şeytan içi boş silahları değil, bu tip inançsız, imansız, ruhsuz ve ahlaksız insan ve toplumları doldurup kudurmuş itler gibi salar Müslümanların üzerine.

Bunlar sadece batının taşeronu, emperyalizmin uşağı değil, mızrakları çuvala sığmayan hainler, ok’ları milletin özüne saplanan, gözüne hedef alan düşmanlar, gövdeleri vatanımızda kılıçları gavurun tarafında olanlardır.

Deprem bir afettir, gelir geçer. Vatan millet ve İslam düşmanları depremden daha tehlikeli bir felakettir. Bunlar kanser uru ve virüsü gibi milletin içinde, milleti millet yapan tüm değer ve kutsalları yok etmek için çalışır.

İşte bu alçaltıcı rezil duruma düşmenin adına, ‘’Beni İsrail’leşmek’’ denir. Bin yıllar önce, ‘’Soğan, sarımsak, marul isteriz ’’  diye Hz. Musa’ya isyan eden bu sapkın ve şaşkın zihniyetin çağdaş uzantıları aynı bahane ve iddia ile bugün meydanlarda firavunun taraftarları, emperyalizmin uşakları, sömürgecilerin çarkçı başları, işgalcilerin ileri karakolları olarak milletimize karşı savaşmaktadır.

Bunlar, üç beş oy ve milletvekilliği için ülkemiz ve milletimizi düşmanlarımıza satacak kadar alçalmış küresel emperyalizmin Truva katırlarıdır. İttifak ve yuvarlak masa adıyla şeytanın kara bayrağı altında toplanıyor, Hilal’e karşı haçlıların tarafında yer alıyorlar bunlar. Ahmaklığın veya aptallığın, şaşkınlığın veya taşkınlığın, körlüğün veya sağırlığın piyonları bunlar.

Karaktersiz ve onursuz bir çoban için en kolay iş yalan söylemek ve yalancıların sürüsünü gütmektir. Milletimizin en büyük kurtuluş savaşı, bu ruhsuz zihniyet ve anlayışlardan kurtulmak, yerli ve milli bir kişilikle, Müslüman bir kimlik ve duruşla vatan ve milletimizin aydınlık geleceğine yürümektir.

Nemrudun gücü ve ateşi ne kadar büyük olursa olsun, samimi bir karıncanın ağzında taşıdığı bir damla su, onun göklere çıkan ateş ve yangınını söndürmeye yeter.

Karşınızda firavuni bir cephe varsa, onun karşında da mutlaka Musa’nın cephesi vardır. Firavun ve sistemine karşı olmak, ona küfretmekle olmaz. Karanlığa küfredeceğine bir mum yakacak veya bir mum olup karanlığı aydınlatmak için yanacaksın. Bir Müslüman olarak Musa’nın yanında olmak, Firavuna karşı savaşmaktır. Elinden hiçbir şey gelmiyorsa eğer, Mina’da şeytan taşlar gibi bir oy’la da olsa gevşeklerin, yavşakların ve firavun soyluların kafasına bir taş da sen atacaksın!

Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı ayakta tutar. Bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu zafere götürür. Bir ordu bir milletin namus ve şerefini, izzet ve haysiyetini vatan, millet ve devletini kurtarır.

Müslüman! Bir oy ve bir insan deyip geçme! Bir kalp ve bir gönül de sen kazan! Bir Musa sen yetiştir! Bir komutan da sen ol din, vatan, millet ve ümmet için.  Firavuna karşı olmak yetmez. Musa ile aynı cephede olacak ve Firavuna karşı dişe diş, kana kan mücadele edeceksin! Bir taşta sen fırlatacaksın düşmanın saflarına! Bir yumruk da sen patlatacaksın mankurtların masasına.

Bir oy deyip geçme! Bir oy bir taş, tokat ve yumruk, bir kurşun ve gülle gibidir. Bir oy şehidin bedeninden dökülen bir damla kan’a, onun evlatlarının ve mazlumların bir damla gözyaşına bedeldir.

Milletim seçim sendedir. Ya şehidin tarafında yer alacaksın! Ya da; ikiyüzlü sahtekarların, zalim, hain ve katillerin tarafında. Hakkın, doğrunun, samimi insanların ve şehitlerin tarafında ol! Sakın kumar oynama! Cahillerden ve hainlerden olma!

Kalemim ve yüreğim bir yay gibi gergin, bir ok gibi hedefine koşmak ve ulaşmak için sabırsız. Ya rabbi! Bizi bize bırakma! Bizi kendi yolun olan doğrudan ayırma!

Arif Altunbaş, Haber 7

 

Yorumlar22

  • Şerafeddin 10 ay önce Şikayet Et
    Seçimde başarılı olan taraf. Milletimiz, ülkemiz, kardeşlerimiz ve dostlarımızdır. Kaybedenler ise kendini bu vatana, bayrağa, millete, ülke ve ülkümüzün geleceğine inanmayan ve güvenmeyen sırtını ABDi Avrupa ve Kandile dayayaynlardır.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Kompataro 10 ay önce Şikayet Et
    Ancak firavunlar çalar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Huso 10 ay önce Şikayet Et
    Firavun filan yanlis anlasilmasin
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Hakkı 10 ay önce Şikayet Et
    Firavun; Hakka, Hakikate, müslüman millete ve milletin dini , milli değer ve çıkarlarına karşı çıkanlardır. Müslüman çalmaz, çalınmasına müsaade etmez.
    Toplam 5 beğeni
  • Zaimoğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Yüreğinize sağlık. Çok muhteşem duygularımızı dike getirdiniz
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • zafer 10 ay önce Şikayet Et
    sözün özü anlayana, anlamaya ne yapsan boş
    Cevapla Toplam 16 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat