Size gülümseyerek göz kırptığımı farzedin!

  • GİRİŞ18.07.2013 09:09
  • GÜNCELLEME18.07.2013 09:09

Aslında boynumu bükerek, gözlerimi kısarak garipsiyorum. Bilmem belki de bizim kadın olmamızdan mütevellit makalemin altına kafasına her geleni yazmakta kendisini özgür görüyor ya da bir kadına dair küçümseme hissettiriyor yorumcu…

Bu arada bıyıkları uzun arkadaşların ayranı süzerek içmesini artık takdirle karşılıyorum.

Ya da oruçsunuz ya “açken sen, sen değilsin” durumları mı acaba?

Yazımın altındaki çakırkeyif yorumlarınızı orucun vermiş olduğu hülyaya bağlıyorum. Beklide bağlamamalıyım süreci beklemeliyim sabırla. Ne de olsa zaman oruç olmasa da yazımın altındaki çakırkeyif rahatlığınıza da diyaloglarınıza da şahit oluyorum.

Aslında bir açıdan size bu rahatlığı vermiş olmam da güzel. Ben insanların yanımda rahat ve özgür konuşmalarından haz alırım. Ben de rahat ve özgür konuşurum ondan zar.

Ama bende de bir kafa atma potansiyeli var yine de dikkatli olun derim!

Oo yakında erkek yorumcularım çikilatasını alıp kız istemeye gidecekler bizi haberdar ediyorlar. Yeni kitabım çıktığında söz kız istemeye giderken çikilatanızın yanına yeni kitabımı size hediye edeceğim.

Ama sizler bir taneyi alamadan; daha bir taneye siftah etmeden daha ikincinin, üçüncünün hayalini kuruyorsunuz. Gülümsüyorum…

Dedim ya “açken sen sen değilsin” oruç zar…

Ama hayal kurmak güzel yine de… Hayalinize geleni benimle paylaşmanız da güzel. Sonuçta her şeyden önce insanın trajik yapısına hayran, meraklı, araştıran biriyim. O yüzden roman yazıyorum.

Yazıma size kızarak başladım ama sonunda sizi yazımın altında kendinizi ifade etme rahatlığı sunmuş olmam hissine de kavuştum ve de bu beni mutlu etti.

Zaten hep önce kızarım; sonra düşününce sevinir, kendimi de ti ye alacak bir şey bulurum. Sizin ti ye almanızı da ti ye alırım…

Düşünün Haber7 de kaç yazarın yazısının altında siz sizsiniz? Tüm duygularınızla acılarınızla, şakalarınızla, dalga geçişlerinizle; hülyalarınız ve özlemlerinizle benim yazılarımla mutlu oluyor, rahatlıyorsunuz.

Ama yine de ben, konudan fazla sapmayın derim… Anlaştık, kapiş! Burada gülümseyerek size göz kırptığımı farz edin…

Hacer Aydın - Haber 7
aceraydin@hotmail.com

https://twitter.com/hacer_aydn

Yorumlar25

  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    İşin hakikatı "Küfre maruz..."yazınızdan sonra,yazı yorumuyla beraber,yanında olunduğunuza dair ve teselli sohbeti oluşturulmuş oldu. Elleriyle beraber ayaklarını da öpüyorum,küsmediler.ALLAH size daima ferahlık versin iyi insanlar duasıyla.
    Cevapla
  • tosman 10 yıl önce Şikayet Et
    yazar babaaa. hacer harikasin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • siyahnur 10 yıl önce Şikayet Et
    turgut hocam. benim için kayısı kayısıdır. Bildiğim fazlası epeyce bir sıkıntılı..:) Hem çekirdeğini yemek için önce kayısıyı yemek gerekir değil mi? O zaman dua edecez acı çekirdekli kayısı çıksın diye...:) Yoksa haliniz yaman...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • HAKAN ALÇIN 10 yıl önce Şikayet Et
    yasin. hacer abaaaaaa...sen ne hoş insanmışsın be...ben yaınızı ilk defa okuyorum;ama bak sevdim he...bundan sora okurum hep...hadi kal sağlıcakla.a.e.o.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın siyah nur;. kayısıya bağışıklık kazanmış bir milletiz..yeni yeni tadanlar için biraz sıkıntı olur...doğrusunu söylüyüm mü??evet doğrusunu söylüyüm,çekirdeği tatlı kaysıdan doyuncaya kadar yersen hapı yutarsın..çekirdeği acı kaysıdan yiyebildiğin kadar ye...kaysı bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olur..bebeklerin vey yaşlı veya yatalakların konstipasyonlarında kaysı meyve suyu veya kayısı hoşafı tavsiye edilir...bağırsak tenbelliğine karşı kaysı tavsiye edilir..bir önemli husus daha var..bazı ilaçları sürekli kullananlarda vucuttan potasyum atılımı olur veya steroid kullananlar kısa sürede kullanmış olsalar bile parmak uçlarından itibaren bir çekilme kramp gerilme olur (potasyum kaybına bağlı)...işte değerli siyah nur kaysı yenince ilaçların bu etkisinden kurtulursun.(örneğin volteren,myadren veya prednol gibi ilaçları kullananlara önemli tavsiyemiz kayısı yemeleri bulundurmaları)
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat