Sayın Başbakan! Lütfen çocuk katillerini asın!

  • GİRİŞ30.04.2014 08:17
  • GÜNCELLEME30.04.2014 08:17

Ne günler geldi, ne sıkıntılar geçti. Ben elimden geldiğince olumlu ve yapıcı yazılar yazmaya gayret ettim. Kimilerinin kimilerine bağırıp çağırdığı, senaya öfkeli cümlelerin yayıldığı zamanlarda, toplumun ruh sağlığını ve genel psikolojisini korumaya yönelik sözler döküldü kalemimden.

Her canlının yaşamaya hakkı olduğuna, her insanın biricik ve değerli olduğuna inanan ben, bugün Sayın Başkakanımıza sesleniyorum:

Sayın Başbakanımız! Lütfen çocuk katillerinin asılması için emir verin!

Adını bilmediğimiz nice Mertler Gizemler hunharca alınıyor ailelerinin avuçlarından.

Çocuklarla çalışıyorum ben... onlara terapiler yapıyorum. Onların iç dünyaları, minik bedenlerinde gizledikleri kocaman hayalleriyle tanışıyorum. Oyun oynarken pöh deseniz korkuyor bu melekler.

O çocukların son anlarında neler yaşadıklarını değil gözümün önünden geçirmek, aklıma dahi getirmek istemiyorum. Çünkü çıldıracak gibi oluyorum her sıradan vatandaşımız gibi. Böyle bir caniliğe hangi yürek nasıl dayanır? Bununla karşılaşan hangi normal ve sağlıklı insan, bu vahşeti yapan caniyi elleriyle paramparça yapmak istemez?

Kendi öz anne babası sesini yükseltse korkuyla gözlerinin içi ağlayan minik yavrulara, psikopat ruhlu, vicdansız ve tedavisi mümkün olmayan eller uzanıyor. Hayatta erişemediklerini düşündükleri emellerinin bedelini, hunharca katlederek minik yavrulara ödetiyor! İçedönük inhibe yaşayan, iç dünyasını kin ve nefret duygularıyla besleyen, cinsel sapkınlık ve zarar verme durumunda vicdanı zerre kadar sızlamayan bu grubun tedavi edilme gibi bir şansı yok!

Bu psikopat caniler tedavi edilemiyor! Onları sadece "kendi başına birşey gelme korkusu" durduruyor. Aksi halde önüne kim gelirse gelsin hiç tereddüt etmeden kolaylıkla zarar veriyor.

Bu caniler suç makinesi gibi. Bir kez yapıp durmuyor, yaptığı bu işten keyif aldığı için yapmaya devam ediyor. Onlar için kaçırmak, eziyet etmek, işkence yapmak, tecavüz etmek ve öldürmek adeta bir bağımlılık.

Bunlar tehlikeli...! bunlar vicdansız...! bunlar sapkın...! bunlar öteki canlının yaşama hakkı duygusundan uzak...! bunlar bencil...! bunlar kindar...! bunlar merhametsiz...! bunlar toplumsal/insani yaşam kurallarıyla alay eder! Bunları durdurmanın yolu yok! Bunlar canı ne isterse onu yapar! Kızar öldürür, kızı alamaz kardeşini katleder, morali bozulur can alır, cinsel dürtüleri harekete geçer tecavüz eder.

Sayın Başbakanımız!

Yavrusu katledilmiş bir anne baba için en acı olan ne biliyor musunuz?

Son anda kendisine yardım çığlıklarıyla seslenildiği halde, yavrusunun o son çaresiz seslenişlerini duyamamış olmak! Ve yavrusunu bu insanların elinde çekip alamamak... evladının gelecekteki büyümüş halini göremeyecek olmak... Allah'tan kendisine emanet olarak verilmiş ve canı pahasına koruması gereken meleğine, koruyucu kanatlarını gerememek!

Bu acıyı ne dindirir biliyor musunuz?

O canilerin yakalanması... suçu işlediği ispatlandıktan sonra ipin ucunda sallandığını görmesi.

Tarifi mümkün olmayan acılar içindeki anne babanın en iyi umudu, hapse girecek bu vicdansızların, hapishane ortamında cezalandırılması için dua etmek olmamalı! "Hapishanede nasılsa onların icabına bakılır." cümlesi ne kadar çaresiz ve eli kolu bağlayan, diğer insanların vicdanına terkedilen bir adalettir aslında.

Bir baba bunu kendi elleriyle yapamayacak! Bir anne, yavrusunu kucağından alan caniyi kendi tırnaklarıyla parçalayamayacak!

...ama eğer bu insanların idam edilmesi için gereken emri verirseniz Mert Gizem ve daha nicelerinin anne babası bilecek ki; ülkesinin başbakanı çocuğuna yapılanların bedelini ödetecek!

Kendi tırnaklarıyla, kendi elleriyle hesap soramayan anne babanın içine su dökecek en iyi yöntem, yavrusunun kanının yerde kalmadığını ve yavrusunun yardım çığlıklarına geç de olsa cevap verilmiş olduğunu bilmek..!

Sizin emriniz ve girişiminizle, anne babaların adalet arayan eli olabilirsiniz!

Anne babaların kendi elleriyle yapamadığını, devlet eliyle verilmiş adalet haline getirebilirsiniz!

Sevgiler...

 Mehtap KAYAOĞLU (Psikolojik Danışman &Psikoterapist)

Telf: 0212 583 00 22

mehtapkayaoglu@gmail.com

www.yuzlesme.tv

http://www.facebook.com/psk.mehtapkayaoglu

htttp://www.twitter.com/mehtapkayaoglu

Yorumlar10

  • KEMAL HARDAL 9 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmeli...!. Mehtap Hanım son derece güzel tespitlerle milyonların hissiyatına tercüman olmuşsunuz..Allah Razı olsun.Şu mübarek kandil gecesi hürmetine Cenab-ı Hak Gizem'in katiline kıyma makinesinden geçmiş gibi lime lime ölmeyi nasip etsin.Amin.Bu yazınızı Ayşenur İslam isimli sayın bakanında okuduğunu umuyorum.Sayın Bakanım bu tür katiller tedavi edilipte topluma asla kazandırılamaz.İdam tek çözüm.bunlar topluma değil toprağa gübre olarak kazandırılabilir ancak.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Majestelerim 9 yıl önce Şikayet Et
    Mehtap hanım çok doğru yazı yazıyorsunuz. Taşları sakladılar, köpekleri saldılar misali.... Bizim ülkemize baskı yaparak idamı kaldıran ülkelerde; halen İDAM CEZALARI devam etmektedir. yazınız ve sesiniz, sesimiz olsun... lütfen bu konunun TAKİPi yapılsın.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • bülent duman 9 yıl önce Şikayet Et
    İDAM GERİ GELSİN. lütfen kampanya yapın.öncülük edin.alllah c.c. emri kısasa kısas bu insanların cezasını hemen verelim ki diğer insanlara da örnek olsun zaten biz müslümanlar allahın emirlerinden çok beşer kanunlara uyduğumuz için hiçbir şeyin değeri yok insan canının da saygılarımla
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Abdurrahman Çete 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇEŞİTLİ.. Hemde öyle bir İdam cezası getirmeliki,suçun çeşidine göre idam şekli olursa suç işlemek isteyen korkusundan suçu işleyemez.Örnek:Bebek katillerini Hayvanat bahçesinde Sırtlanların veya Timsahların önüne atmak gibi.Çünkü,Bu iki hayvanın midesi her şeyi hazmeder.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • hasan balcı 9 yıl önce Şikayet Et
    dogrusuda bu. katılıyorum.idam gelmeli .avrupayı dinlersek yakında ufak ufak çürürüz
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat