Sayın Başbakan! Lütfen çocuk katillerini asın!
Sayın Başbakan! Lütfen çocuk katillerini asın!
Günün birinde ülkemizin Başbakanına hitaben bir yazı yazacağım hiç aklıma gelmemişti.

Yorumlar10

  • KEMAL HARDAL 10 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmeli...!. Mehtap Hanım son derece güzel tespitlerle milyonların hissiyatına tercüman olmuşsunuz..Allah Razı olsun.Şu mübarek kandil gecesi hürmetine Cenab-ı Hak Gizem'in katiline kıyma makinesinden geçmiş gibi lime lime ölmeyi nasip etsin.Amin.Bu yazınızı Ayşenur İslam isimli sayın bakanında okuduğunu umuyorum.Sayın Bakanım bu tür katiller tedavi edilipte topluma asla kazandırılamaz.İdam tek çözüm.bunlar topluma değil toprağa gübre olarak kazandırılabilir ancak.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Majestelerim 10 yıl önce Şikayet Et
    Mehtap hanım çok doğru yazı yazıyorsunuz. Taşları sakladılar, köpekleri saldılar misali.... Bizim ülkemize baskı yaparak idamı kaldıran ülkelerde; halen İDAM CEZALARI devam etmektedir. yazınız ve sesiniz, sesimiz olsun... lütfen bu konunun TAKİPi yapılsın.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • bülent duman 10 yıl önce Şikayet Et
    İDAM GERİ GELSİN. lütfen kampanya yapın.öncülük edin.alllah c.c. emri kısasa kısas bu insanların cezasını hemen verelim ki diğer insanlara da örnek olsun zaten biz müslümanlar allahın emirlerinden çok beşer kanunlara uyduğumuz için hiçbir şeyin değeri yok insan canının da saygılarımla
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Abdurrahman Çete 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇEŞİTLİ.. Hemde öyle bir İdam cezası getirmeliki,suçun çeşidine göre idam şekli olursa suç işlemek isteyen korkusundan suçu işleyemez.Örnek:Bebek katillerini Hayvanat bahçesinde Sırtlanların veya Timsahların önüne atmak gibi.Çünkü,Bu iki hayvanın midesi her şeyi hazmeder.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • hasan balcı 10 yıl önce Şikayet Et
    dogrusuda bu. katılıyorum.idam gelmeli .avrupayı dinlersek yakında ufak ufak çürürüz
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • ABK2003 10 yıl önce Şikayet Et
    KATILIYORUM. Allah rızası için bu konuda en sert yaptırımı ve de en doğal yaptırımı kanunlaştırın. Allah rızası için tecavüzcülere ve çocuk katillerine idam ....
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • hami kuyucu 10 yıl önce Şikayet Et
    Ya biz.... Biz ne yapıyoruz.O sapıkları hapiste besleyelim,kimse dokunmasın,kılına zarar gelmesin diye kameralı koğuşlarda ağırlıyoruz.Aile ve sosyal politikalar bakanlığı açıklama yapıyor,cezaları artıracağız diye.İdam ya da kısastan başka hepsi boş.Sadece hapiste beslersiniz .Bunca zulme rağmen idam gelmezse,bütün sorumlulardan ahirette hakkımı alacağım,yakalarına yapışacağım.Zaten idam caydırıcı olsun diye gelmez.Sapıklar cezasını bulsun diye gelir.Yapamıyorsanız bari bu sapıkları bana verin,ağlayan yüreklerin acısı biraz olsun nasıl dindirilir,cümle aleme göstereyim.Hükümete bir çift lafım var.Neden korkuyorsunuz da idamı getirmiyorsunuz.Siyasi oyunlardan korkmayın,sadce ALLAH(CC)'tan korkun.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • musa akarsu 10 yıl önce Şikayet Et
    KATILIYORUM. keşke bu konuda bir platform oluşturulsa.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mehmet çalışkan 10 yıl önce Şikayet Et
    KATILIYORUM. Söylediklerinize aynen katılıyorum ve bir ilave yapmak istiyorum. Sadece çocuk katillerini değil haksız yere cana kıyan herkesin idamını istiyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bir Allahın kulu işte 10 yıl önce Şikayet Et
    AYRICA ÇOCUĞU KAYBOLAN ANA BABALARA TECRÜBE EDİLMİŞ BİR DUAYI AKTARMAK İSTİYORUM!. Lütfen sevgili ana babalar ,kayıp yakınları bu duayı içtenlikle okuyun Allahın izniyle inşaallah kaybınızın başına bir zarar gelmeden kavuşma nasib olur Allah kimseye kayıp yaşatmasın ama bu şekilde imtihan edilenlere Allahtan bol sabır dileğiyle...Bismillahirrahmanirrahim.Allahümme raaaadded dalleti ve haaaadiyet, dalaaaaleti ente tehdi mined dalaaaaleti ürdüd aleyye daaaalleti bi kudratike ve sultanike fe inneha min ataaaaike ve fadlik. (a' lardaki uzatmaları ima için o şekilde uzatarak yazdım) ve sonra şu duayı edin;Ey yitiği ve sapıtanı doğru yola ileten Allahım! Sapıtanı doğruya ileten sensin. Yitiği kavuşturan sensin. Ne olur yitiğimi(evlat vs..ismi anılarak) kudretinle ve kuvvetinle sağ selamet bana verdiğin gibi bana geri çevir. Kalbini bana kalbimi ona ısındır. Çünkü o senin bana lütuflarındandır . Mahrum eyleme Ya Rabbi! Amin. İsrarla itikatla ihlasla 7 kere okuyun kavuşana kadar...Allah tüm yitik sahiplerini yitiklerine hayırlısıyla , sağ selamet bir şekilde kavuştursun .
    Cevapla Toplam 13 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat