Kocaman, G.Saray'ı böyle vuracak!

  • GİRİŞ22.04.2013 10:42
  • GÜNCELLEME23.04.2013 14:51

Fenerbahçe Ankara'da lige veda etti. Bu sezon 3 cephede de yoluna devam eden tek Avrupa takımımız Fenerbahçe bu cephelerden birini bıraktı. Kalan 4 maç ve 7 puan. Ortadaki 12 puan. Galatasaray'ın bu 7 puanlık farkı iyi kullanacağını zaten Aykut Kocaman söyledi. Aykut Kocaman'ın söylediği bir şey daha var. O da Benfica maçları sonrasında Galatasaray'la ilgili söyleyecekleri. Sonra geleceğim...

TAKTİĞİ BIRAK 3 PUANA BAK

Ligin son haftalarına doğru kazanılan 3 puanlarda taktik ve teknik olayların üzerinde fazla durulmaması gerektiğini söylemiştim. Dün gece Ankara'ya sanki şampiyonluğa veda etmeye gelmiş bir Fenerbahçe vardı. Ne bir organizasyon, ne bir organize atak ne de bir tepki. Sanki 3 cephe ağır gelmiş te birini artık bırakalım havası. Caner ve Salih dışındakilere ne yaptınız diye sorulsa başların öne eğileceği aşikar. Aslında bu sonuç 3 kupada birden yürümenin zorunlu sonuçlarından biri. Lig şampiyonluğu da bu sonuçtan sonra mucizele kalmıştır artık.

İKİ KULVARDA YOLA DEVAM

Dedik ya eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bu sonuçla Galatasaray artık lig şampiyonluğu havasına çoktan girdi bile. Fenerbahçe'nin Ankara seyahatinden önce belki adale yorgunluğu vardı şimdi kafa yorgunluğu da kalmadı. Çok önemli 2 Benfica maçı öncesinde alınan bu mağlubiyet belki de Fenerbahçe için Avrupa yolunda daha hayırlı olabilir. Çünkü Benfica, Fenerbahçe'nin bu sezon yeşil sahalarda mücadele edeceği en gösterişli takım. Benfica'ya hazırlanmak ve bir gerçekten Avrupa takımını yıkmak için her yönden daha kollektif ve efektif bir takım olmak gerekiyor.

KOCAMAN NE DEMEK İSTEDİ?

Aykut Kocaman Benfica maçları sonunda Galatasaray'la ilgili bir şeyler söyleyeceğim dedi herkesi merak içinde bıraktı. Acaba Aykut Kocaman ne diyecek biliyor musunuz?

BANA GÖRE KOCAMAN...

-Galatasaray'ın bu sezon çilekli kadrosunun kupasız kalma korkusuyla hakemleri ve TFF'yi nasıl etkilediğini anlatacak.

-Akhisar ve Beşiktaş maçlarında verilen penaltıları basına şikayet edecek...

-Mersin maçı sonrasında kitaba rağmen Arena'nın nasıl kapanmadığnı söyleyecek...

-Bunlardan da önemli başkan Ünal Aysal'ın TFF ile nasıl pazarlık yaptığını anlatacak...

-Bu sezon iki kez tribüne gönderilen Fatih Terim'in neden bu kadar agresif olduğunu soruşturun diyecek...

-Son iki sezonun Galatasaray'ını Fenerbahçe'yi nasıl gördüğünü belirtecek!

-Şampiyon Galatasaray'ı kutlayacak...

Nusret Odabaş-Haber7

nusret.odabas@haber7.com

nusret.odabas@tumspor.com

 

Yorumlar9

  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon olsaydın. aklına bile gelmezdi bu sorular. apaçık GS nin şampiyonluğunu kabullenemiyorum de de olsun bitsin. kendi başarısızlığına KILIF, gs nin başarısına GÖLGE arama...
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Müslüm 11 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman'a Cevabımdır.... Aykut Kocaman'ın "Ben biliyorum da söylemiyorum" kelimesi dünyanın en çirkin lafı... Ahlak açısından daha çirkin bir laf yok. Bir şeyi biliyorsan erkekçe söylersin ya da susarsın. 'Biliyorum ama söylemiyorum' ya bir şantajdır ya bir tahriktir.Bunların ikisi de Türk Ceza Kanunu'na göre suçtur. Sporda Şiddet Yasası'nı söylemiyorum bile... Kitleleri tahrik ve kitlelere şantaj suçtur. Kadıköy'de savcı varsa bu konuşmanın bandını istetir ve gerekli açıklamayı yapar.
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Mustafa Sakallı 11 yıl önce Şikayet Et
    fanatizm. "Galatasaray'ın bu sezon çilekli kadrosunun kupasız kalma korkusuyla hakemleri ve TFF'yi nasıl etkilediğini anlatacak." Bu cümle zaten sizin ne kadar fanatizm içinde olduğunuzu anlatmaya yetiyor. Spor yazarlığı yapıyorsan dobra olunuz, tarafsız olunuz ve biraz olsun vicdan muhasebesi yapıp objektif olunuz! Aykutun Mersin maçında stadın kapanmamasını bahane etmesi için takımının aynı durumdan geçmemiş olması gerekir, bu yüzden mümkün değil. Geçen sene şikesi tescillenmesine rağmen bütün ligteki futbolcuların alın terlerini yok sayan aykut, kalkıp adaletten doğruluktan bahsetmesin. Hakem hatalarına gelince açsın ligtv den tüm maçları seyretsin hakemler olmasa şu an kaçıncı sıradaydı bir baksın
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Atilla Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Adamlık Demek Başarısızlıklarını da Kabullenmektir.. Sen bu işleri bırak ve git Aykut. Sana yakışanı yap. Bu taraftar istemiyor seni. Kendi zorla kulübe malettirme. Yaptıkların ortada. Olmuyor işte kardeşim. Bırak bu işleri.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • yunus balcı 11 yıl önce Şikayet Et
    Nusret bey size ne oluyor. Sizde de Aykut kocaman in soylediklerini tasdik eder bir hava seziyorum.kendi basarisizligini rakip takimi bahane ederek ort bas etmek midir teknik adamlik? meirelessin 14 maclik cezasinin nasil 4 e dustugunu anlatsin. Irkcilik yapan emre nin nasil 2 macla yirttigini anlatsin. herseyden once takiminin nasil ligde tutuldugunu,mahkemenin sike var kararina ragmen nasil bugun hala super ligde mucadele edebildigini anlatsin!
    Cevapla Toplam 22 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat