Kocaman, G.Saray'ı böyle vuracak!
Kocaman, G.Saray'ı böyle vuracak!
Dedik ya eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bu sonuçla Galatasaray artık lig şampiyonluğu havasına çoktan girdi bile.

Yorumlar9

  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon olsaydın. aklına bile gelmezdi bu sorular. apaçık GS nin şampiyonluğunu kabullenemiyorum de de olsun bitsin. kendi başarısızlığına KILIF, gs nin başarısına GÖLGE arama...
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Müslüm 11 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman'a Cevabımdır.... Aykut Kocaman'ın "Ben biliyorum da söylemiyorum" kelimesi dünyanın en çirkin lafı... Ahlak açısından daha çirkin bir laf yok. Bir şeyi biliyorsan erkekçe söylersin ya da susarsın. 'Biliyorum ama söylemiyorum' ya bir şantajdır ya bir tahriktir.Bunların ikisi de Türk Ceza Kanunu'na göre suçtur. Sporda Şiddet Yasası'nı söylemiyorum bile... Kitleleri tahrik ve kitlelere şantaj suçtur. Kadıköy'de savcı varsa bu konuşmanın bandını istetir ve gerekli açıklamayı yapar.
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Mustafa Sakallı 11 yıl önce Şikayet Et
    fanatizm. "Galatasaray'ın bu sezon çilekli kadrosunun kupasız kalma korkusuyla hakemleri ve TFF'yi nasıl etkilediğini anlatacak." Bu cümle zaten sizin ne kadar fanatizm içinde olduğunuzu anlatmaya yetiyor. Spor yazarlığı yapıyorsan dobra olunuz, tarafsız olunuz ve biraz olsun vicdan muhasebesi yapıp objektif olunuz! Aykutun Mersin maçında stadın kapanmamasını bahane etmesi için takımının aynı durumdan geçmemiş olması gerekir, bu yüzden mümkün değil. Geçen sene şikesi tescillenmesine rağmen bütün ligteki futbolcuların alın terlerini yok sayan aykut, kalkıp adaletten doğruluktan bahsetmesin. Hakem hatalarına gelince açsın ligtv den tüm maçları seyretsin hakemler olmasa şu an kaçıncı sıradaydı bir baksın
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Atilla Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Adamlık Demek Başarısızlıklarını da Kabullenmektir.. Sen bu işleri bırak ve git Aykut. Sana yakışanı yap. Bu taraftar istemiyor seni. Kendi zorla kulübe malettirme. Yaptıkların ortada. Olmuyor işte kardeşim. Bırak bu işleri.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • yunus balcı 11 yıl önce Şikayet Et
    Nusret bey size ne oluyor. Sizde de Aykut kocaman in soylediklerini tasdik eder bir hava seziyorum.kendi basarisizligini rakip takimi bahane ederek ort bas etmek midir teknik adamlik? meirelessin 14 maclik cezasinin nasil 4 e dustugunu anlatsin. Irkcilik yapan emre nin nasil 2 macla yirttigini anlatsin. herseyden once takiminin nasil ligde tutuldugunu,mahkemenin sike var kararina ragmen nasil bugun hala super ligde mucadele edebildigini anlatsin!
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • arthur 11 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktörler siyaset yapmamlı. Bu Türk milleti kadar siyasete meraklısı yoktur. Arkadaş adın üstünde teknik direktörsün sen. Baksana kendi işine. Ne diye boyundan büyük işlere kalkışıyorsun? Sen G.Birliği gibi gariban bir takıma nasıl kepaze olduğunun hesabını ver önce. Konuyu değiştirip komplo teorilerine girme. Yakışmıyor. O işler A.Yıldırımın işleri. Sen futbolcularının hatalarını görmezsen nasıl düzelteceksin? Yazık etme kendine.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • isim siz 11 yıl önce Şikayet Et
    Yazıda eksik var... Aykut hoca, cemaatlerden vede Atatürkçü oluşları yüzünden başına gelenleri de söyleyecektir.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • samet aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    ağzını topla bence. aykut bu kulüpte bi tane adam gibi adam var oda sensin boyle harcama kendini gsye laf edersen bilki adamlıktan çıkmışsın cimbom hakkıyla şampiyon olacak .(nokta)
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Cenk Belcika 11 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Belcika. Bu saatten sonra vursan ne oluuur vurmasan ne oluur sonuca bak..tabelaya bak ne yaziyor SAMPIYON GALATASARAY yaziyor..sen vura vura kendine vurursun ancak vurdunda cunku tabela herseyi acikliyor :-))
    Cevapla Toplam 27 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat