Başbakana açık mektup

  • GİRİŞ24.01.2014 08:52
  • GÜNCELLEME24.01.2014 08:52

BAŞBAKANA AÇIK MEKTUP

 

Sayın Başbakan'ım; 

Bu ülkeyi sevdiğini iddia edip de, sizin için; “O, bizim değil, sizin başbakanınız!” diyerek, işte bizleri ve kendilerini de “ötekileştirenlere” inat, gururla söylüyorum; Sayın  “BAŞBAKAN”ım;

Hrant Dink cinayetinde, ellerinde “Hepimiz Ermeniyiz” diye gezip, hayvan hakları için, “Hepimiz Köpeğiz” diye dolaşanlar, Kürt meselelerinde  “Hepimiz Kürdüz” diye gezenler; biz elimizde pankartlarla dolaşmadık diye bizi yine “ötekileştirenler”, hiç kimse, şunu unutmasın ki;  “HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ!” ; ve bize öğretilen şudur ki; “Allah'a itaat etmeyene itaat edilmez!” . Biz bu düsturdan hareketle yalnız ve yalnız sizin ve bu ideolojinin yanındayız. Menderes'e idam cezası verenler, Özal'ı evine kadar girip de zehirleyenler, ellerini size uzatamadıkları içindir ki, ortalığı toza karıştırmaya çalışıyorlar.

Size yetiştiremedikleri elleri yüzünden, ideolojilerinden vazgeçip güç birleştirmeye çalışmaları ve sarpa sarmaları ..

Siz dik durmaya devam ettikçe , şaşıranlar, yolunuzu baltalamaya çalışanlar, iftira atanlar, çoğalacaktır. Bu kurmaca senaryoları biz daha çok izleriz. Sizden ve yanınızda yer alan hiç kimseden, bu ülkenin geleceği açısından zerre kadar şüphe duymadığımız gibi, her an , her zaman, her yerde sizin yanınızda olduğumuzu tekrarlamak isterim.

Sizden haddim olmayarak talebim şudur ki; yanınızda, sizden, bizden, aynı dik duruş ve kendine güvenle, asla size alternatif olamayacak ancak sizden sonra bu ülkenin dik duruşunu devam ettirebilecek birini yetiştirmenizdir. Menderes idam edilmeseydi, ve vadesi dolarak bizleri terk eyleseydi, arkasından gelecek hiç kimse yoktu. İkinci adamlarımız  hiç olmadı. Bu ülke siyasi tarihinde şu bir gerçektir ki; iktidar olsun veya olmasın, partiler hep ilk adamlarından sonra dağılmıştır.  Ve şu an görünen odur ki; AK Parti'de sizden başka aynı dik duruşa, ve aynı özgüvene sahip  , bu yolu aynı şiddetle yarıp açacak kuvvette kimse yoktur. Bu da bizleri, sizin istikrarınız, bu ülkenin istikrarı açısından endişelendirmektedir. Size kadar sahipsiz olan bu ideoloji, artık sizi tanıdı. Bu zamandan sonra sahipsiz bırakmayın ideolojimizi. Hep boynu bükük beklemek değil de, şahlanmaya başladıktan sonra, boynunu bükmek daha zor. Bizim değil, bu ideolojinin yürümeye, şahlanmaya , devam etmeye ihtiyacı var.

Bizleri, bu ideolojiyi, bu ülkeyi sizin gibi gümbür gümbür ilerletecek ne herhangi bir şahıs, ne de herhangi bir parti görebildik.  Rabbim bu yolda yanınızda, her an yar ve yardımcınız olsun İnşallah ..

Allahın seçtiği kurtulmuş millet! 
Güneşten başını göklere yükselt! 
Avlanır, kim sana atarsa kement, 
Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebet. 

Allahın seçtiği kurtulmuş millet! 
Güneşten başını göklere yükselt! 

Yürü altın nesli, o tunç Oğuz'un! 
Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun. 
Nur yolu izinden git, KILAVUZ'un! 
Fethine çık, doğru, güzel, sonsuzun! 

Yürü altın nesli, o tunç Oğuz'un! 
Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun. 

Aynası ufkumun, ateşten bayrak! 
Babamın külleri, sen, kara toprak! 
Şahit ol, ey kılıç, kalem ve orak! 
Doğsun BÜYÜK DOĞU, benden doğarak!

Aynası ufkumun, ateşten bayrak! 
Babamın külleri, sen, kara toprak!

Yorumlar7

  • yaşar çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    EY HAİNLER . İstesenizde istemesenizde ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR. Bu böyle biline . DURMAK YOK YOLA DEVAM
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Aleyhte yorumlar dikkat çekici. Arkadaşlar "gölü görmeden paçaları sıvamayın" yakında seçimler var halk ne karar verirse saygı gösterelim ki ! halen halkın seçtiği bir Başbakana saygıdan başka seçeneğiniz yok tabi halka değer veriyorsak ! Fransa'da seçilemeyen Cumhurbaşkanı adayı o zaman seçilene saygı göstereceğini açıkladı.Artık sonuçlara bakalım.Halkın kararına rağmen artık inşallah bu karalama alışkanlığı devam etmez.Yani !
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Kararların şura ile danışılarak verildiği açıklaması daha yeni konuşmada geçti. "Yiğidi öldür fakat hakkını yeme"şimdiye kadar hangi lider böyle bir açıklama yaptı baskıcı ya da emir-komuta manzarası herkesin kendi tablosu,insaf !
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yunus balcı 10 yıl önce Şikayet Et
    O da bir fanidir.. yapmayın.. Yazar hanımın sesi başbakana ulaşır mı bilinmez ama eğer Sn. Başbakanın etrafındaki danışmanlar da böyle methiyeler dizip her dediğine ferman buyurunuz efendim tarzıda bir yaklasım içerisindeyse o zaman gerçekten vay halimize..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • euclides 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarına da pes artık. AKP sadece bir siyasi partidir.Hükümet ve başbakan da etten kemikten insanlardır.Son günlerde bir şirin gözükme yarışıdır gidiyor.Müslüman alnı secdeye değen insana karşı bu kadar sui-zan içerisinde olmaz.Donkişot misali yeldeğirmenleriye savaşarak ne islama ne vatana hizmet olur.Kalp kırmak kolaydır.Bu günlerde ötekileştirdiğiniz müslümanların çok kalbi kırık.Bunda kötü söz söyleyen herkesin vebali var.Kul hakkı yemek bu kadar mı kolay.Allah (c.c) hesap sorar.Allah rızası için üslubumuza dikkat edelim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat