Başbakana açık mektup
Başbakana açık mektup
.. Size yetiştiremedikleri elleri yüzünden, ideolojilerinden vazgeçip güç birleştirmeye çalışmaları ve sarpa sarmaları ..

Yorumlar7

  • yaşar çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    EY HAİNLER . İstesenizde istemesenizde ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR. Bu böyle biline . DURMAK YOK YOLA DEVAM
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Aleyhte yorumlar dikkat çekici. Arkadaşlar "gölü görmeden paçaları sıvamayın" yakında seçimler var halk ne karar verirse saygı gösterelim ki ! halen halkın seçtiği bir Başbakana saygıdan başka seçeneğiniz yok tabi halka değer veriyorsak ! Fransa'da seçilemeyen Cumhurbaşkanı adayı o zaman seçilene saygı göstereceğini açıkladı.Artık sonuçlara bakalım.Halkın kararına rağmen artık inşallah bu karalama alışkanlığı devam etmez.Yani !
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Kararların şura ile danışılarak verildiği açıklaması daha yeni konuşmada geçti. "Yiğidi öldür fakat hakkını yeme"şimdiye kadar hangi lider böyle bir açıklama yaptı baskıcı ya da emir-komuta manzarası herkesin kendi tablosu,insaf !
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yunus balcı 10 yıl önce Şikayet Et
    O da bir fanidir.. yapmayın.. Yazar hanımın sesi başbakana ulaşır mı bilinmez ama eğer Sn. Başbakanın etrafındaki danışmanlar da böyle methiyeler dizip her dediğine ferman buyurunuz efendim tarzıda bir yaklasım içerisindeyse o zaman gerçekten vay halimize..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • euclides 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarına da pes artık. AKP sadece bir siyasi partidir.Hükümet ve başbakan da etten kemikten insanlardır.Son günlerde bir şirin gözükme yarışıdır gidiyor.Müslüman alnı secdeye değen insana karşı bu kadar sui-zan içerisinde olmaz.Donkişot misali yeldeğirmenleriye savaşarak ne islama ne vatana hizmet olur.Kalp kırmak kolaydır.Bu günlerde ötekileştirdiğiniz müslümanların çok kalbi kırık.Bunda kötü söz söyleyen herkesin vebali var.Kul hakkı yemek bu kadar mı kolay.Allah (c.c) hesap sorar.Allah rızası için üslubumuza dikkat edelim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • kekeme hamdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Yenisi gelir. Her fani ölümü tadıcıdır.Baki yalnız ALLAH'tır.Bu millet çok liderler çıkardı genen çıkarır.Evet ak partide bir gün tarihin karanlığına gömülecektir.Ama islam davası kıyamete kadar sürecek. Rabbim o nurun tamamlanması için çalışan kullardan olmayı nasip etsin.Önemli olan şey öbür tarafa gidince nasıl karşılanacak olmamızdır. Bu tarafta sövdüklerimiz, hainlikle itham ettiklerimiz, dışladıklarımız yarın yakamıza yapışıp da haklarını isterlerse vay halimize... Başbakana acıyorum.80 milyon insanın vebali üzerinde.Bir yanlış adım ahiretini de mahveder.Ağızdan çıkan her söz ok gibi... Bir daha geri dönüşü yok.Kırılan kalpler, burkulan yürekler öbür tarafta nasıl aksi seda bulur bilmiyorum. Allah hepimizi mağfiret etsin. Rabbim seni de ıslah etsin turgut1.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    said nursi diyor ki (Allah ondan razı olsun). bir köyde iki müdür,bir şehirde iki vali,bir memlekette iki padişah bulunsa,intizam zir-u zeber (altüst) olur ve insicam (uyumluluk) hercümerce (karmaşa) düşer.(sözler s.389).........................................bir memlekette iki başbakan veya iki cumhurbaşkanı olmaz ve olmasında müsade edilmez....malum kitle said nursinin sözlerinden ibret almamış,sadece dünyevi gayeler güden kapitalist bir görünüme düştüler...allah ıslah etsin.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat