Evliliğinizi, otoyoldaki tabelaları takip eder gibi yaşayın!
Evliliğinizi, otoyoldaki tabelaları takip eder gibi yaşayın!
Her insanın hayalinde bir evlilik planı vardır. Size sizden yakın, bir yanıyla size herkesten yabancı eşler için hayal kurmayan var mı?

Yorumlar6

  • hilal koçak 10 yıl önce Şikayet Et
    Örnek olması gereken sizlersiniz. Ama laylay laylaysınız.. Allah ve Rasulu kadına mihri ana sütü gibi helal kılmıştır , istediği miktarı belirleme hakkı da vardır. Bu konuyla ilgili bir sıkıntınız varsa buyrun Rasulullah ile görüşün. Namazlarını kılıp evde huzur ortamı sağlamayan , en çok okuyan , en çok iyi insan olmaya çalışan aile bireyi siz değilseniz kadınlarınızdan olgunluk beklemeyin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hilal koçak 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu toplumun adil aile reisleri yok olmuştur.. Genç kızların çalışmaya yönelmesinin sebebi erkek topluluğundaki bozukluktur. Sanal alem, gerçek alem, erkeğe haram tanımayan uydurma din , erkeğin aile reisi olarak en ahlaklı , en olgun , en adil , en çalışkan , en güvenilir olması gerekirken en peşinden gidilemez hali almış olmasındandır. Yoksa hem evde hem işte çalışmak , aynı anda anne olmak kadının fıtratına ağır gelir. Çocuğunun ahlakıyla ilgilenmek örnek olmak, eğitimiyle uğraşmak saat 10 da eve gelen babalardan annelere devrolunmuşsa erkek nerede diye sormak lazımdır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • translator 10 yıl önce Şikayet Et
    Hayal kurmayı bırakın, hayalini kurmaktan bile korkanlar var!. Korkular kişiden kişiye değişken olmakla beraber, en büyük korku: erkekleşmiş, doyumsuz, erkekle iktidar kavgasına tutuşmuş ve kariyeri amaç edinmiş kadın tipi..üstüne bir de yasaların bu tip kadınların arkasında olması..Bursa adliye hakimi Önder Kanyılmaz da kadınların kanunlar eliyle haksız yere nasıl araka çıkıldığını ve erkeğin itibarsızlaştırıldığını ‘Erkeğin İtibarsızlaştırılması Feminist Düzen’ adında bir kitap yazmış..Her devre özgü çeşitli sorunlar olmuştur, bu devrin sorunlarının başında aile kurumu, özelde "kadın" olacağa benziyor...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • daussıla 10 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle kadınlar. Mala,mülke,makama,paraya,altına iman ettiği sürece evlilikler bitecek ve boşanmalar çoğalacaktır.Zaten ülkemizde bakınız hayırsız bir kadın nesli yüzünden imanlı nesiller yetişmiyor.Her taraf makamcı ve özgür olmayı yeğleyen kızlarla dolu.Anne yok piyasada kibar ve zarif erkek yetiştirsin ve buna mukabil kadın cinayetleri,kaba erkeklerle ortalık dolu.Çünkü anne yok zarif ve ince erkek evlat yetiştirecek hayatlarındaki en önemli şey tüketmek.Bu yüzden toplumda hiç huzur yok çünkü ailenin çimentosu ve demiri olan kadını rezilleştirdiler.Gençler olarak evlenecek edepli kız bulamıyoruz.Hepsi üniversite okuyacağım diye evliliği ret ediyorlar.Para için her taraflarını açarlarken ve ömürlerini beş para etmez bir yolda harcarlarken Allah ve Resulünün görev bildiği evlilik ibadetini geri çeviriyorlar.Evlenselerde Allah rızaı diyince bitmiyor ve umurlarında değil full mülk istiyorlar yoksa varan yok
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Mehmet YÜKSEL 10 yıl önce Şikayet Et
    Butik Çift Terapi Seansı için Teşekkür Ederiz... Mehtap hanım yine çiftler için pusula niteliği taşıyan tavsiyeler vermiş, kesinlikle tabelalara dikkat edelim aksi taktirde en hafif sonuç ceza olur. Diğer sonuçlar çiftleri yavaşça istenmeyen sona götürür.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • EYLÜL SONBAHAR 10 yıl önce Şikayet Et
    başlık çok anlamlı. yazıyı sonra okuyacağım ama başlık bir harika.valla güzel demişsiniz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat