Hangi erkek yapmıyor?
Hangi erkek yapmıyor?
Ne çok yaralı kadın var... Ne kadar çok aldatılmışlık ve ne kadar çok sözümona affedişler dolu hayatlar var.

Yorumlar6

  • Nasuh BİLEN 11 yıl önce Şikayet Et
    Çocukken insana kendisinin yaptıklarının yazıldığı öğretilecek . Büyüdüğünde bu şuur (bilinç) yeter.
    Cevapla
  • MEHMET ERDEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    Ya Kadınlar.... Aldatmak, Aldatılmak çok çirkin bi şey mutlaka. Sizden yazılarınız da kadınların da eşlerini aldattıklarını, hem cinslerinizi uyarmanızı ve almaları gereken derslere de vurgu yapmanızı isterim.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • mustafa kocaman 11 yıl önce Şikayet Et
    hiç erkekleri anlayan yok. bende boşandım. 2 de çocuk kaldı eski hanımda. ama erkeğin ne ile muhatap olduğunu bilen yok. annem boşanacağımı duyunca iki yakan bir araya gelmesin diye beddua etti. kime ne anlatacaksın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ekrem kehribar 11 yıl önce Şikayet Et
    SİSTEM. Bizleri bu hale düşürüyor.sevgilisi olmayan kız veya erkek dışlanıyor.televizyonlar bütün gün dinimizi sömürüyor.zina edirne'den kars'a kadar.kim ben zina yapmam derse inanmayın,hepimiz nefis taşıyoruz,Kadir İnanır 2 bin kadınla yattığıyla övünüyor,sanatçı sanatı için sevişiyor,kötülüğü ortadan devlet kaldırır,oda bu sistemle olmaz,dua edelim Allah cc ülkemize islami bir sahip göndersin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    bir kadın kimle aldatılır. el cevap başka kadınlarla....peygamberimiz "size fitne olarak kadınları bırakıyorum" demiştir...yani benden sonraki ümmetin fitnesi kadın eksenli olacak demiştir..fitneye dalmak,fitneden dönmek,fitneye karşı mücadele göstermek, mutlaka bizlerde bu fitnenin bir yerlerindeyiz..demem o ki yarın ölecekmiş gibi davranarak,hz.yusufu kendimize örnek alarak,bu işlerin kebairden yani büyük günahlardan sayıldığını düşünürek,iffeti muhafaza doğrultusunda bakarak,kimsenin ettiğinin yanına kar kalmadığı mutlaka edeninde haysiyetine dokunur bir yüzleşmeyi ölmeden yaşayacağını hesaba katarak,sıcak kanlı değil serin kanlı durarak,büyük günahların başka incitici,öldürücü etkilerini de hesaba katarak kendimizi edebten sayılan hale kanalize etmemiz gerekir diye düşünüyorum..zaaflarımızın bizi yaşatmayacağını bilmemiz gerekiyor.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • asr_i_saadet 11 yıl önce Şikayet Et
    Aileler için birşeyler yapılmalı.. Toplum fazlasıyla dağıtmaya başladı. Aileler dağılıyor, gençlerimiz bilinçsizce harcıyorlar ve harcanıyorlar tüketiyorlar herşeylerini. Ahlak erozyonu heryerde. Bu şekilde gitmez. Ateş düştüğü yeri yakmaz. Yakında herbirimiz bu ateşten nasibimizi alacak gibi görünüyoruz. Kadınlarmız kadınlarımıza merhem olmalı ama olamıyorlar. Aldatılan kadın, Aldatma aracı olarak kullanılanda kadın. Kadınlarımız artık biliçlenmeli, kendilerinin kullanılmasına müsade etmemeliler. Yetkililerde bir çözüm üretmeye başlasalar iyi olur. Toplum olmaz ise yetkililerde olmaz.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat