Dere yatağı…
Dere yatağı…
Bizim bir deremiz vardı. Duru akardı. İnce bir sancı gibi kıvranırdı vadilerin koynunda.

Yorumlar7

  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    demokrat'mış, külahıma anlat. senin münafıklık Müslümanlık ölçün, bir kişinin senin savunduğun cemaate girip girmemesi midir? bu nasıl bir inanıştır, bu nasıl bir anlayıştır? nasıl bir ruh hali içerisindeyseniz her iyiliği kendinizden bilir, her kötülüğü de size karşı bilir oldunuz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Huseyin Yeter 10 yıl önce Şikayet Et
    KARDESLERIM ELESTIRILERIMIZDE OLCULU OLALIM LUTFEN !!!. Oncelikle DEMOKRAT lakapli yorumcu arkadasim, bir mumin yazarimiza munafik demek yakismiyor size. Senai Demirci hocamiz herhangi bir cemaat yada parti uyesi biri degil. O kendisine Kur'an-i siar edinen vahye yakin her hareket ve cemaati destekleyen musluman bir kisiliktir. Gruplar, hareketler partiler, kisiler degisir ve sayin hocamizinda, o degisen yada sapitan hareket ve kisileri islami temel edinerek elestirmesi makuldur. Lutfen lisanimizi ahlak ve olcu uzerinde tutalim. Diger bir kardesimiz de TURGUT lakabi ile yazmis/ Burada yanlis bir anlasilma var kardesim. Siz de ozde SEnai hocamizin dedigini diyorsunuz. Hocamiz burada "gucun sozu" olarak kullandigi Hakikatin, vahyin sozu olmayan ve fakat guc haline donusmus dunyevi bir gucten soz etmektedir. ORTAKSIZ VE EN YUCE OLAN ALLAH'IN SOZU EN DOGRU OLANIDIR. Lutfen ayeti kerime geregi "Kafirlere karşı sert, kendi aralarında merhametlidirler....." uslubumuza dikkat edelim guzel kardeslerim/
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • haydar zulfikar 10 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan diyen ve münafık damgasını yapıştıran sahte demokrata. Kalbini mi okudun da münafık dedin, içi sözü bir olan kim, asla sen değilsin. Zira sen hiç bir zaman demokrat olamazsın. Ancak fitne fücurdan yana biri olabilirsin. Bir mümine münafık demek ve bu vebali herkesin şahitliğinde işlemek acaba nasıl bir vebaldir? Kalbin kapkara mı senin?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sedat KAYGUSUZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Eline ve yüreğine sağlık Senai bey . Hislerimize tercüman oldunuz. Teşekkür ederiz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    "gücün sözüne iman etmek muhammedi değildi" demek doğru bir ifade mi?. allahu ekber (en büyük allahdır), küllü şeyin kadir (o her şeye kadirdir (gücü yetendir),el azizdir,el mutekebbirdir,en güzel isimlerde onundur...güçlü olan allahdır,ve o güçlü olanın sözü de güçlüdür..hem sözde,hem güçte ortağı olmayandır ve onun dengi de mislide yoktur...şimdi yukarda ki başlıkta geçen cümle,sizce kuşatıcı ve doğru cümle midir?? kaldı ki allahu teala,duman halindeki göğe ve arza isteyerek veya istemeyerek bana gelin dediğinde ikisi de isteyerek geldik dediler (fussilet11)......söz,güçlü olandan kaynağını alınca güçlenir..o söze istekli veya isteksiz olman mühim değildir..mustafa islamoğlunun ve etrafındakilerinin sık sık dile getirdiği "sözün gücüne değil,gücün sözüne iman etme" küçümsemesi ve öykünmesi doğru söz değildir..lafı güzaftır....bu olay her ne kadar siyasi kalıpla söyleniyor gibi gözüksede yine de doğru değildir..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan!. Cemaat güçlendiğinde cemaatçi, hükümet güçlendiğinde hükümetçi olan iki yüzlü, riyakar bir adamsın. Özel sohbetlerde cemaatçiresmiyette orta yerde! Hadi ordan hadi ordan münafık...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • abdullah ege 10 yıl önce Şikayet Et
    HAK daima galiptir.. Ne kadar güzel anlatmışsınız. İnşaallah istiğna mesleğinden ayrılmayan ve kıvrım kıvrım kıvranmayanlar herkese içtenlikle aynı durulukta hakikatı imaniyeyi içirmeye devam edecekler.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat