Ah bir bilseydiniz!
Ah bir bilseydiniz!
Uzun zamandır yazı yazmak gelmiyor içimden.

Yorumlar14

  • Nihal Ercan 9 yıl önce Şikayet Et
    Surenin(iza cae)anlamı: 1- Allah’ın yardımı ve fethi geldiği zaman 2- Ve Allah’ın dinine İnsanların kabile kabile girdiklerini gördüğün zaman 3-Artık Rabbine hamd ederek zikirde bulun ve O’ndan bağışlanmak dile. Şüphe yok ki ; O tövbeleri çok kabul edendir.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Hocam geri kalmanizin gercek sebebinin ilimden fenden teknikten uzak olmamiz, maddi sebepleri ihmal etmemiz oldugunu surekli vurguluyordunuz.hatimler onemlidir ama ilim fen ekonomik guc olmadan makus talih nasil degisir?
    Cevapla
  • abdurrahman karyel 9 yıl önce Şikayet Et
    nasıl Alparslan kendinden 10 kat büyük orduyu(gücü) yendi ve Allah nasip ederse bu toprağı kıyamete kadar bize yurt kıldı. dünyadaki paranın (gücün) %90'ına sahip deccalizm ve uşaklarınada bu fakir gariban Müslümanlar eliyle galip gelip tüm dünyayı islamiyete yurt kılacaktır. hemde onların kitabındaki uyarılarla magog'un önderi gog (guz yani oğuz) eliyle bütün yafesin çacuklarını onun emrine vererek! siz yazmaya anlatmaya devam edin hocam asur aslanı yuvasından çıktı. ezelde seçildi beni israile 3. ve son kez, haddini bildirmek için beni kantura!
    Cevapla
  • abdurrahman karyel 9 yıl önce Şikayet Et
    hocam her yazınızı, kitabınızı okurum hele ki bu aralar dediğiniz gibi seyrek yazıyorsunuz sürekli bakıyorum yazınızı bekliyorum. ne güzel demişsiniz güneş doğunca yıldızları rehber belleyenler dağılır, kaybolur. Allah bu güneşi doğurmaya şüphesiz ki kadirdir yalnız bizim her fert tek tek bunun için durmadan çalışmamız lazım. sizde hocam elinizden geldiğince doğru bildiğinizi okuyun. bazen mücadelelerde fizik kanunları işlemez. iman işin içine girer.
    Cevapla
  • syt 9 yıl önce Şikayet Et
    hocamız darlanmış... tabiki darlanır düşünen insanlar bu yerde darlanmasın ne yapsın herkez derdime koş diyor herkez bişeyler talep ediyor hocanın bir görünen birde yazılarından çıkarılmayacak bir yüzü var oda insanlara hayır diyememek Allah yardımcısı olsun boş insanlardan uzak tutsun sıhatini artırsın zamanını genişletsin amin
    Cevapla
  • abdullah k. 9 yıl önce Şikayet Et
    Nedense bizin içimizden de seni okumak gelmiyor...
    Cevapla
  • Said 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl siz nasıl yanlışın içinde olduğunuzu bilseydiniz. Fakat o zaman pişman olacak neden hep yanlış tarafda durdum , hakkı haykırıp dile getirmedim diyeceksiniz.
    Cevapla
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    Tembelin bahanesi çoktur. Ama çabalayan mazur görülür. Yıllarca Tercüman’ın kütüphanesinde dünyalık yapar gibi bilgi birikimi yapıp sonra bilgi pintiliği yapmak bir nevi suçtur. Mal-mülkün infakı olduğu gibi Bediüzzaman bilginin infakının da (2/3) olduğunu söyler. Türkiye genç bir ülkedir, genci çok. Beyinler sıfır km. Sıfır km. beyinler, sıfır km. otomobiller gibi değerli değildir. M.Ali Bulut bilgileri toplamış gençleri mahrum ediyor. Allah’tan reva mı? Onun için içimden gelmiyor bahane. Hadiselere ne kadar şedit olursa olsun, yıkılmayız deyip kaleme sarılacaksın ve "Bu böyle ise, Allah’ın böylesi var" deyip gerçeklere dile getireceksiniz. Bahane istemeyiz.
    Cevapla
  • Ömrüm 9 yıl önce Şikayet Et
    Selamün aleyküm ,kaleminiz her daim hakkı yazsın biz okurlarıda hisse almayı nasip etsin
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • FHP 9 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen yazılarınıza devam hocam.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Adigemehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    “Allâhümme yâ müfettiha’l-ebvâb, iftah lenâ hayra’l-bâb." “Ey (kapalı bütün) kapıları açan Allah'ım! Bizim için de maddî-mânevî hayır kapılarını açıver.” Amin...
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • saltuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ali hocam, ALLAH razı olsun sizden.Yazılarınızı okuyup feyz alıyoruz.Bizleri mahrum bırakmayın. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ruhi bulduk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hocam.yazılarınızı sürekli takip ediyorum.Lütfen yazılarınıza devam edin.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Refik 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam yazılarına devam edemeyeceğinin sebebini söylüyor. Biraz düşünelim lütfen!
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat