Yine O Üniversitelerimiz
Yine O Üniversitelerimiz
.

Yorumlar6

  • Muhammet Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet ne gerek var Dindar vatansever Anadolu çocukları imkansızlıktan okuyamasın,hiç bir şey üretmeyen kendilerini memleketin efendileri görenler fedakâr, vatansever anadolu çocukları okuyup bürokrat olursa bunların efendilik leri ,ne işe yaramaz oldukları ortaya çıkacak, efendilik leri son bulacak.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Müftü ÇİMEN 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok muhteşem bilgilerle Doğu Anadolu Üniversitelerini anlamaya büyük katkı yapmışsınız. Gönlüne Zihnine Eline ve Kalemine sağlık sn. Ferman dayım...❤
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Saadettin Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum Atatürk üniversitesi 1957 de kurulduğunda bu kibirli zevat Erzurum’da üniversitemi olurmuş diye gevezelik ederler. Bu gün Atatürk üniversitesi 85 bin öğrencisi örgün olmak üzere toplam 465 bin öğrenciye sahip, 599 Profesör, 295 Doçent, 638 Dr Öğr Üyesi, 890 Araş Gör, 300 öğr. Gör olmak üzere toplam 2722 öğretim elemanına sahip devasa bir üniversite haline gelmiştir. Geleceğe umutla bakmak lazım. Bu gün taşra diye küçümsenen bu üniversitelerde gelecekte çok çok iyi yerlere geleceklerdir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Haydar ÇELiK 4 yıl önce Şikayet Et
    Ferman Bey ağzına sağlık Rahmetli Turgut özal dünyaya at gözlüğü ile bakmayın diyerek mücadele etti,bu gün devlet millet aydınlığa koşuyor.RTE başımızda oldukça koşmaya devam iyki varsınız ülkemle gurur duyuyorum.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Rıdvan Canım 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine sağlık Ferman Bey.. Düşüncelerimize tercüman olmuşsunuz, kaleminize bereket. Anadolu üniversiteleri üzerinden "maksat üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek..!" Ancak memleketten o kadar habersizler ki .. Aslında gördüklerini değil göremediklerini konuşuyorlar. Yeter artık, arkamıza bakmak bize vakit kaybettiriyor, işimize bakalım.. Çalışalım, çalışalım, çok çalışalım..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ÖMER 4 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür ederim değerli Agabeyim.seninde ömrüne bereket çok doğru mesela,,benim yeğenim Ardahanda oturuyor Ardahan edebiyat fakültesinde okuyor fakir oldukları için başka illerde olsa idi okuyamiyacakti.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat