Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Sisi ve Hafter’in ateşkes çağrısı ölü doğmuştur
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Sisi ve Hafter’in ateşkes çağrısı ölü doğmuştur
.

Yorumlar19

  • İ. Serdar T. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya "klisesi" fetihten sonra Ayasofya "cami'si" ... Burdaki mana zaten ismin değişmemesi için yeterlidir !.. Bir doktor yanlış bir ilaç verdiginde yada yanlış bir tedavi uygulandığında, farkedildiği an o yanlıştan dönülür. Ayasofya bu güne kadar boyle geldi boyle devam etsin diyemeyiz. Yıllardır içimizde kanayan bir yara Ayasofya... Uygun zaman ve uygun zemin oluşturulmalı. Artık dur deme vakti geldi!..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sinan sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt Çavusoglu dış siyasette çok iyi pişti. Artık dış diplomaside ne yapılması gerektiğini ve ne yapılmaması gerektiğini çok iyi biliyor.Ayasofya konusuna gelince bu zamana kadar müze olarak kalmış bundan sonrada öyle kalmalı. Ülkemizde yeterince camiamız var zaten. Ayasofyaya turistler gelsin görsün gezsin ve dövizlerini bırakıp gitsin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Cihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya'nin manasını anlamamışsınız
    Toplam 2 beğeni
  • bi Dr. 3 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt Çavuşoğlu hakkında söylediklerinin doğruluğu kadar, Ayasofya ve Cami hakkındaki açıklamaların yanlış olmuş.. Turist yine gelir bakar ..En hafif değerlendirmeyle ; Ayasofya bizlerin Fatih Sultan Mehmet'e borcumuzdur..
    Toplam 1 beğeni
  • Hcisri 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıç hakkı, kılıç hakkıdır. 3 dolara feda edilmez.
    Toplam 2 beğeni
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya hakkında karar vermek bizden çok onu fethedene yani Fatih Sultan Mehmet Hana düşer. O da kararını vermiş zaten. Turistlerin ziyaret etmeleri bir şekilde sağlanır o kolay.
    Toplam 2 beğeni
  • Mga 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Sultan Mehmet Han'ın bedduası var. Azıcık okursan görürsün. O mübarek zatın bedduasını almak istemem. O yüzden kesinlikle ibadete açılmalı. Yıllardır Ayasofya üzerinden tehdit ediliyoruz. Artık yeter ibadete açılsın ki hem beddua almayalım hemde bu tehditler son bulur. Gerçi sıkıyorsa yapsınlar fakat kim olduğumuzu anlasınlar.
    Toplam 2 beğeni
  • Mikail Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya cami ihtiyacı olduğu için açılmıyor zaten sembolik bir anlamı var ayrıca sultan Ahmet camii gibi olabilir
    Toplam 2 beğeni
  • Okan Savaş Yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel ve özetlenmiş bir haber, teşekkürler, ayrıca Türkiye Cumhuriyeti tüm iyi niyet ve çözüm çabalarına rağmen, karşı taraf buna yanaşmamış, kuyrukları sıkışınca Haft er mısıra sığınmış tır.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • Ali Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Fetih Camii ismi pek güzel yakışır
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında gerek Ayasofya gerekse de Libya meselesindeki duruşumuz ortada. Bunu görmesek de olur diyen zihniyetlerde ortada. Bence ülkemiz haklı ve meşru olan hak ve davasını devam ettirmeli ve Libya’daki oyunları ateşkezsiz çözmeli Ayasofya ibadete artık açılmalı. Yani bu tür meseleler ile ülkeniz yönetimini meşgul etmemeli kimse.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • atacan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ayasofya aptal ismi Türkce isim verilsin onu kullanalım . Müslüman ülkede bize ait bir çamii hırıstıyan ismiyle anılmamalı
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetih 1453 camisi.güzel bir isim olur yada sadece 1453 camisi
  • Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih İsme hürmeten değiştirmedi aynen kullandı. Bunu anlamak iyi olur.
  • Adsız Atlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Libya konusunda Rusya ile yaşanan sorunun nasıl çözülür bu konuda net bir cevap yok. Perde arkasında neler oluyor zaman gösterecek. Rusya işi zorbalığa dökerse Rusya'yı zor kullanarakmı atacağız? Işin sonu nereye varacak bakalım.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ers61 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya, işi zorbalığa dökemez çünkü petrol fiyatları düştüğü için ekonomik olarak zor durumda. Biz Libya'daki kazanımlarımızın bilincinde hareket etmeliyiz. Rusya bizimle sıcak çatışmaya girmez, giremez. Bütün çabaları kuyruğu dik tutma gayretidir. Bu saaten sonra, Türkiye'yi yok farz ederek Libya'da hiçbir halt edemezler
    Toplam 3 beğeni
  • Akocak 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya petrol fiyat 50 doların altında olması nedeniyle büyük bütçe açığı veriyor. O nedenle bırakın Libyayı, Suriyede bile varlığını sürdüremez duruma geliyor. Allah'tan başka kimseden korkusu olmayan, akıllı davranan ve en önemlisi haklı olan daima kazanır. Kislmisi konjoktür der ama, Allah'ın takdiri covid19 bile sadece bize yaradı. Korkuya ve endişeye mahal yok. Allah var, gam yok. Lagalibeillallah...
    Toplam 3 beğeni
  • Ankara 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya konusunda net bir cevap alamadık ki
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat