Türkiye’nin prangaları ve medeniyet iddiası
Türkiye’nin prangaları ve medeniyet iddiası
.

Yorumlar9

  • Kızılelma 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz Selçuklu ve Osmanlı ile büyük oynamaya alıştık artık küçük oynayamayız biz küme düşmemek için oynarsak küme düşeriz şampiyonluğa oynamalıyız yani biz iddiasızcolamayız dedelerimiz gibi devleti ebed müddet kızılelma demeliyiz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • EHL-İ SÜNNET 3 yıl önce Şikayet Et
    Hz İbrahim AS Hz Muhammed SAV nasıl ki putları devirdiler yok ettiler biz de Hz Muhammed SAV nasıl diğer peygamberlerden üstünse Ayet-i Kerime'deki gibi en hayırlı Ümmet olarak diğer Ümmetlerden üstünüz ELHAMDÜLİLAH o halde buna layık olmak için görünen putları yıkmak için düşmanları yenmek için ihlas, samimiyet ve başarı için önce olgun şahsiyet için kimlik ve kişilik için görünmeyen niyetimizi bulandıran ve bizi zayıflatan mevki makam hırsı zenginlik hırsı vs gibi putları yok edersek görünen putları yok etmek düşmanları yenmek kolaylaşır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • HAKK ve batıl 3 yıl önce Şikayet Et
    haçlı yahudi yamyam vampirlere güvenen buradaki aslında onlardan olan yerli gavurlar ve satılmış kuyrukları Müslüman mahallesinde salyangoz satıyor cami duvarına pisliyor batıl pagan putperestlik ve dinsizliği savunuyor halbuki dünya kurulalı beri savaşlar din yüzünden olduğu halde insanların din için her an öleceklerini ya hesap edemiyor ya gavur patronlarına güvenerek din ile mücadele etmeğe kalkışıyor eğer biraz düşünseler bunun onlara pahalıya patlayacağını bunu yapmazlardı...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Selçuklu Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    onlarca senedir bir toplum mühendisliğiyle beyin yıkama faaliyeti yapılıyor şeriat tarikat öcüdür irticadır ne adın kim adına batı adına batıl adına batasıca soykırımcı sömürgeci katil hırsız alçak aşağılık batı adına o zaman soruyorum Selçuklu ve Osmanlı öcü müydü maalesef onları da unutturmak için yani babanı dedeni reddet onların insanlık medeniyetini elif basını dilini dinini reddet böyle bir şeyi hangi devlette hangi millette gördünüz bunu ancak düşmanlarınız yapar dostunuzun yapmayacağı kesin...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • 16BS 3 yıl önce Şikayet Et
    bir ülkeye bir millete yapılacak en büyük kötülük hafızasını silmeye geçmişini unutturmaya çalışmak ekonomi siyasi ve tüm bürokrasiyi ermeni rum yahudi dönmelere yani beyaztürk dediklerine teslim edip milletin temel direklerini yıkacaksın millete deli gömleği giydirir gibi Osmanlıdan yetiştenler bu kötülüğü milletinize nasıl ve hangi gerekçeyle yaptınız ?
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • MUHSİN BAŞKAN 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten bize pranga olarak laiklik yeter ezanın orijinal halinin bozulması inönü zamanında camilerin kapatılması eroin üretilmesi çocuklara bira içirilmesi bu kompleks nedir bu din düşmanlığı değil midir ?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin prangaları Selçuklu ve Osmanlı gibi büyük devlet olmaması için batının bize dayattığı batı taklitçiliğidir İslama ne kadar uzaksa hristiyan batıya o kadar yakındır mantığıyla mümkün mertebe İslami kurumlar geçmişimiz kişiliğimiz yok edildi tam sömürge olmazsa yarı sömürgeleştirmek hristiyanlaştırmak için her şey yapıldı yabancı okullar vs her türlü misyonerlik faaliyetleri mesela eski chp genel sekreteri kasım gülek de onların bir parçasıydı.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam,ağzınıza sağlık,yaşayın..varolun...Milyon kişiye bedelsiniz inş. Zaten dünyada milyon şuurlu vardır.Sadece arkanızda bir cemiyet yok bildiğim...Herhalde bu fitne i ahirzamanın çalkalanması tersine döndü karşı fikirler üretemez oluyor..Daha fazlası sizde. Allah fikrinize nur ,ilminize ihata versin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    batının mekanik teknolojik ilerlemesini yanına sahte demokrasi insan hakları hoşgörü kültür emperyalizmiyle bir üstünlük ve medeniyet halbuki batı alçak aşağılık soykırımcı sömürgeci katil hırsızdır ve bizdeki dinden kopuk batının körü körüne hayranı aydınlarda kompleks oluşturmasıyla o kompleksli batıcı zihniyet bütün değerlerini reddetti kimlik ve kişilik bunalımıyla şuna bakın ki biz abd'nin mandası mı olalım rusya'ya yaranmak için komünist mi olalım diye bu ülkede tartışıldı daha bundan yeni sıyrılıyoruz.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat