Millî ve yerli atılım
Millî ve yerli atılım
.

Yorumlar7

  • Trabzonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerli denilenler kötünün iyisi olarak ara çözüm....Yüzde yüz yerli milli Aselsan Havelsan Tübitak gibi kökenli olmalı. .....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Whataapp aldigi kararla digital dünyada neler yaptiklarini ve yapacaklarini ele verdiler. Ülkelerin üzerinde kendilerini görmeye basladilar. Türkiye buradan hareket ederek kesinlikle önümüzdeki 2023 secimlarine kadar kendini bunlardan arindirip yerli digital calismalarla tedbirlerini almalidir. Yani Milli yazilim ve mesajlasm aimkanlarini ve platformlarini alk acele hayata gecirmelidir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Whatsapp daha güvenli emin olun.
    Cevapla
  • kızıl elma 3 yıl önce Şikayet Et
    adına vatandaş yazmışsın..hangi düşman ülkenin vatandaşısın sen ...?
    Toplam 7 beğeni
  • türkiye sevdalısı 3 yıl önce Şikayet Et
    whatsap veya benzeri uygulamaların yerlisi artık üretilmeli. birde adamları söz sahibi ediyoruz. birde işin maddi boyutu var. REKLAM GELİRLERİ. bu iyi incelenmeli. türkiyede büro açmayla bu iş olmuyor. bakalım aldığı gelirin vergisini tam ödüyorlarmı her türlü durumda yerli türk malını almalıyız. NEREDE ESKİDENYELİYİ ÖZENDİRMEK İÇİN YAPILAN YERLİ MALLAR HAFTASI
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • turco 3 yıl önce Şikayet Et
    var kardeşim işte BİP gayet başarılı eksiklikler kısa sürede giderilir.Avrupa'nın en iyi yazılımcıları Türkiye'dedir.Yazılım kısmında bir şirketin yapabildiği bir şeyi bizimkilerin yapamaması mümkün değil.Sadece ilk olmak bu sektörde maddi açıdan çok önemli.Yemeksepeti ve sahibinden.com bunların en büyük örneği.
    Toplam 3 beğeni
  • Tuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir yazı olmuş. Teşekkür ederiz. İnşaallah bu toplumsal bilinç diğer alanlarda da kendini hızla gösterir diye ümit ediyorum.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat