Dünya haritasında Türkiye Cumhuriyeti var çünkü büyük Ermenistan, büyük Kürdistan yok
Dünya haritasında Türkiye Cumhuriyeti var çünkü büyük Ermenistan, büyük Kürdistan yok
.

Yorumlar15

  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Lozan ile bir 90 yıl kazanmadık. Bir yüz yıl kaybettik
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyy ABD, " 1918 Wilson prensiplerin  gereği Osmanli'dan çikarilmayan iki devlet kaldi "BUYUK KURDISTAN VE BUYUK ERMENISTAN" hayallerini bu millet  nasıl yerle bir ettiğini goreceksin. Bir taraftan Israilin vadedilmis topraklari icin " Kürtleri" kullanmalarini önleyecek, diger taraftan da " Agri dagı pullari" cikaran hep genişleme sevdasindaki Ermenistan'nin alnina o pullari yapistirdigimiz gibi..Debelen dur sen.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Gerçek Tarih 3 yıl önce Şikayet Et
    200 yıl önce Kürt diye bir tanım bile yoktu. Batılı bir kaç sinsinin mezopotamyada fitne çıkarmak için uydurmasyon Kürt tarihi oluşturdu, Kürtler Şii Farsların Sünni koludur. Kürtçe dediğimiz dil Farsça'nın lehçesidir. Zaten geldikleri yerde İran'ın doğu bölgesidir. Sünni Kürtler Şiilerin soykırımından kurtulmak için zamanında Osmanlıya sığınmışlardı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İbrahim Alkılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz Sultan Selim Han şii iran ile Savaşı'nda Sünni Kürtlerden çok büyük destek almıştır. Kürtlerin bir edebiyatı vardır,bir kültürü vardır. Onlar Kürt oğlu kürt'tür. Belki diyeceksiniz bu satırı yazanda Kürt, hayır ben Bulgaristan göçmeni bir Tatar Türküyüm.
  • YILDIRIM 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni’si, Siyonist’i ve bu Kürt kimliğine gizlenmiş kriptoları (ben bir Kürt'üm ve gerçek Kürtler Müslüman’dır) bilindiğine göre, bu milletin azımsanmayacak önemli bir kısmı neden hep bu alçaklarla iş tutanlardan bir beklenti içindedir, onu anlamak mümkün değil. Yani diyeceğim o ki; bu toplumda azımsanmayacak bir kesim, tecavüzcüsüne âşık olmuş hatun misali Stockholm sendromuna mı yakalanmış? Terör partisini ve teröristleri terörist olarak değil, vatanlarını savunan özgürlük savaşçıları olarak gören zihniyetinin gerçekliğini göremiyor mu ki bunlara oy veriyor, anlamak mümkün değil.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakından tanıdığım bir çok gerçek Kürt Müslüman neden hala HDP'ye oy veriyor bir de bunu anlayabilsek!
    Toplam 2 beğeni
  • Akif YİĞİDO 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hasan bey bu yazında çok önemli bir hain,katil,sinsi İsrailkatil devletinin emelerini belirtmemişsiniz. her taşın altında çıkan büyük israil devlet oluşumlarına ,arzı mevdu hain planlarına takoz vede köstek oluyoruz.çıldırdıkları bundandır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • poyrazi 3 yıl önce Şikayet Et
    başarabilmemiz için dostlarımızı arttırıp düşmanlarımızı azaltmalıyız ülkemizin her alanda birliğini beraberliğini söylemle değil eylemle icraatla korumalıyız iç sorunlarımızı ertelemeden çözmeliyiz kardeşlik hukukunu en üst seviye ye çıkarmalıyız etle tırnak değil etle kemik gibi birbirini besleyen ve ayrılmaz olan unsur olmalıyız
    Cevapla
  • baki taştan 3 yıl önce Şikayet Et
    tanrı türkü korusun ve yüceltsin karabagda olduğu gibi
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • SORU 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi tanrı? Mısır'ın Ra'sı mı? Yunan'ın Zeus'u mu? Çin'in Buda'sı mı? Ne tanrısı? savaş tanrısı mı, aşk tanrısı mı, gök tanrısı mı, yer tanrısı mı?
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman hiçbir tanrıya inanmaz sadece Allah'a inanır. Tanrıların tamamı şeytanın vesvesesiyle insanların kendilerinin uydurdukları veya kendi elleriyle yaptıkları ve taptıkları putlardır. Allah'ın tanrılar ile hiç bir benzerliği yoktur. Allah’ın eşi ve benzeri yoktur, tanrılar başlığı altında bir yere konamaz, bu gurup içinde sınıflandırılamaz. Bu gün Müslüman gençlerin bir kısmı sonradan ateist oluyorsa bunun vebali Diyanetin ve şuursuz Müslümanların 'Allah ile tanrı aynı şeydir.' demeleri yüzündendir. Hiç bir akıl sahibi abuk sabuk tanrıları gerçek yaratıcı olarak kabul etmez ve Allah’ı tanımayanları ateizme yönlendirir. Diyanet esmalarıyla Allah’ı tanıtsın ve Tanrılar sınıfından çıkarsın
    Toplam 1 beğeni
  • YİĞİDO 3 yıl önce Şikayet Et
    tanrı ne olaki? rabbimizin 99 isminden birimi
    Toplam 2 beğeni
  • muhsin pala 3 yıl önce Şikayet Et
    Barzani itine bak yattığı yere bak hele.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bülent duman 3 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • tuğlu... 3 yıl önce Şikayet Et
    inşallah Allah yardımcımız olsun...
    Cevapla Toplam 12 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat