Kılıçdaroğlu’nun ‘Boş Koltuk’ stratejisi..
Kılıçdaroğlu’nun ‘Boş Koltuk’ stratejisi..
.

Yorumlar8

  • insan 3 yıl önce Şikayet Et
    benim oyum ak partiye
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Çanakkale Cephesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet İslam'a Ümmete Vatana Millete düşmanlık ile ihanet illet ve zillet ittifakında tabii koltuklar dolu gibi görünse de boştur çünkü orada oturanlar Hz. Mevlana KSA'nin buyurduğu gibi " bir adama bakarım adam mı diye bir de lafına bakarım laf mı diye " adam değildir, Said-i Nursi Hz KSA'nin " Seyda-yı Taği Hz. KSA'nin köyünde insan kılığında melekler görürüsün, paris'in localarında insan kılığında ifritler görürsün" buyurduğu gibi düşman'ımız olan hain'ler de birer ifrittir !..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ...bir yokmuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi mantıken koltukta oturan boş olunca koltuk da boş sayılır çünkü hep boş beleş takımı ha babam takımı adam kıtlığında yani sürüye saydılar bizi diyor ya !..
    Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hainlerine yapılan aşıyı israf olarak görüyorum,israf dinimizce harandır.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • İBRAHİM ATIŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    kitabın ortasından değil sonundan başlayayım ben,kimsenin de vakti zayi omasın.malum zaman çok kıymetli. muhalefet istanbul seçimlerinin sonuçlarının zaferini 2023 seçimlerine kadar yaşayacaklar. seçimlere doğru halk olarak bizler yine çok eğleneceğiz , muhalefette dönen dönme dolaplar bunun habercisi. evet istanbul seçimleirnde ciddi bir başarı sergilediler.yukarıda belirttiğim gibi bunun hayaliyle yatıp kalkıyorlar,zannediyorlar ki bu başarı sürekli devam edecek. eyüpten fatihten oy aldılar . işin sonunda Reis bilmem kaçıncı kez yenecek ve 2023 yılında tekrar başkan seçilecek.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • gültekin gedikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlarin Türkiye diye bir derdi yok, tek dertleri kendileri
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Memet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında CHP'de lider krizi var, CHP lider arıyor ama bir türlü bulamıyor. Aday olmaya çalışanlar da ufku açık, vizyon sahibi, ileri görüşlü, demokrat ve en önemlisi Türkiye'li değiller. Tabi bu da halkın gözünden kaçmıyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • MUHSİN BAŞKAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslına bakarsanız din düşmanı ve gavur dostu olan chp Türkiye'li değil !..
    Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat