Amiraller soruşturması ve savcılığın cevabını aradığı en kritik soru
Amiraller soruşturması ve savcılığın cevabını aradığı en kritik soru
.

Yorumlar16

  • Birbilmeyen 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk dersiniz adam gitti irtica dersiniz gelemedi gitti. Siz ne halt edersiniz için rakınızı bakın çakır keyfinize amaaa fazla içip de bi şeyler yazmayın o dönemler de siz de tarih oldunuz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hyr 3 yıl önce Şikayet Et
    hepisi gavur. tek dertleri müslüman türk milleti. bizden değiller.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • talhaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyetinde, devletinde, vatanında, bayrağında sahibi millettir, asker polis hakim savcı da milletin emrinde çalışan maaşını memurudur, velhasılı asıl unsur millettir efendide millettir...
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET UYUMA su uyur düşman uyumaz.. bu bozukların nesli kesilmez.. Bu kadar basit kurtulamasınlar bu meseleden.. EZİN BAŞLARINI
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Uyan Müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Ele başları zaten Sabetay Yahudisi, yerli ve milli medyamız anlatın artık şu kripto Sabetay Yahudilerini. Müslüman Türk milletine irtica diyerek laiklik diyerek yüz yıldır zulüm ediyorlar bizi haçlılara köle etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Montrö kamufle etmek için kullanılmış.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Uyan Müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bildirinin başındaki isim Sabetay Yahudisi, yerli ve milli medya bu Sabetay Yahudilerini Müslüman Türk milletine anlatmadığı sürece düşmanı tanıyamaz sürekli birbirimizle kavga devam ederiz.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk ve Müslüman olan milletimizin milli iradesine saygı gösterir, art niyetli azınlıklar mandacılar ve Mankurtlar gibi olmaz.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • pala remzi. 3 yıl önce Şikayet Et
    acırsan acınacak hale gelirsin.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Yüksel ERZİNCAN 3 yıl önce Şikayet Et
    İrtica kelimesini kendi çıkarları ve hevesleri doğrultusunda anlamlandırarak Müslümanlara ve İslami figürlere saldırma gayreti güden bu çapulculara, kitapsızlara, ahmak ve korkaklara her zaman ve her şartta hadlerini bildirecek Türk Milleti hazırdır. Arz ederim...
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • hepsi hesap vermeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiyenin karanlık alışkanlıklarına asla müsaade edilmemeli. Bunu yapmaya çalışanlar hesap vereceklerini çok iyi bilmeli. 104 amiralin bildirisi, bir okulda başörtülü diye bir öğrencinin okuldan çıkarılmaya çalışılması falan bunlar hep eski karanlık dönemlerin hortlatılma çabasıdır. Yeni Türkiye de bu tür çağ dışılıklara göz yumulamaz.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır.Bu darbe meraklısı amiraller bildiri hazırlığında arkada iz bırakmamak için anlaşılan tüm tedbirleri almışlar aramalardanda birşey çıkmadı ifadeleride birbirini benzer mevcut kanunlara göre bildir suç sayılmadı ki serbest kaldılar.Meclisten yeni kanun çıkarılsın muğlak eylemler somut hale getirilsin bu işlere eyleme kalkanlar suç sayılıp ceza verilsin rütbeleri sökülüp maaşları kesilebilsin.Mevcut kanunlarda boşluklar var ancak ifadesi alınır serbest kalır.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Şehirlerde Emekli subaylar Dernekleri (TESUD) çatısı altındaki watsup gruplarında, ya da devrelerin kendi watsup gruplarında da bazı kişilerin öne çıkıp o grupları yönlendirmesi konusu da çok önemlidir. Zira " Biz Atatürkçü yetiştirildik,, Hükümetten mi korkacağız, Tu kaka Bahçeli, Tu kaka cumhurbaşkanı modunda " emeklilerin birbirlerini dolduruşa getirmesi, mahalle baskısı ile diğer emeklilere fikirsel bazda etki altına alınması vee en önemlisi bu watsup gruplarının "CHP SEÇİM BÜROSU GİBİ SÖYLEMLER " içermesi konusunda da tedbir alınmalıdır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bizim taktığımız elektronik kelepçe ile, bunlara bazı mihrakların taktığı tasmanın etkisini kontrol edebiliriz.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    O tasma'nın bizim kelepçeden etkili olduğu kesin !..
    Toplam 2 beğeni
  • mutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Televizyonda bu generallerin rütbeleri çavuşlar tarafından canlı yayında tek tek sökülmeli. Bu bir oyun değil. Hedefleri 12.000 insan dışındaki anadolu halkı
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat