Kılıçdaroğlu’na o listeyi kim verdi? Listede neler var? Ona ne vadedildi? Bir açıklama şart!
Kılıçdaroğlu’na o listeyi kim verdi? Listede neler var? Ona ne vadedildi? Bir açıklama şart!
.

Yorumlar64

  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Varsın ben fakir öleyim. Ama ülkem bağımsız, onurlu, güçlü, adaletli bir ülke olarak yoluna devam etsin. Yolun açık olsun Türkiye.
    Cevapla Toplam 24 beğeni
  • Zaza 2 yıl önce Şikayet Et
    ben Chp nin, samimi olduğuna hiçbir zaman inanmadım. Bunlar yalancıdır satılıktır aldıkları maaş onlara zıkkım ızdırap olsun
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • ErektusSOkares 2 yıl önce Şikayet Et
    İstediğin kadar konuş zaten iktidara gelemiceksin
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Nurettin örnek 2 yıl önce Şikayet Et
    Gezicilere liste verenler Kılıcdaroğluna da listeyi hazırlayıp vermişler
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Ülkem 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapmaktan değil ancak yıkmaktan anlayan zihniyet bunlar. Ülkemizin geç kalmışlığının sebebidir bu zihniyet. Listeyi tabiiki abd verdi. Abd ve beslemesi sümüklü sapmış da bu zihniyete çalışıyor
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Patatesçiler, soğancılar, poşetçiler bu konuları iyi analiz edin. Üç kuruş için ülkeye satmayın. Rüzgara göre eğilmeyin dik durun omurgalı olun. 2023 seçimlerine kadar iyi düşünün.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tacizci,tecavüzcü sevenler,hdpkk ile tek parti haline gelenler,iki yılda bir sünger heykeli yaparak paraları heykele ile çukkalayıp harcayanlar,belediyelerdeki yolsuzluk,üç maaşlı bankamatikciler,her şey güzel olacak deyip istanbulu sözen belediyeciliğine çevirenler 133 milyar bütçe ile sadece yandaşa kıyak ihale ve yüzen tenis kortu yapıp Devasa çam sakura hastanesine yol yapmayan pinokyo sevenler,pkk,ya bakanlık verecek olanlar 2023,te joe bidenden para alıp pkk,lı bakan sahip olmamak için bu abd piyonlarına dikkat edin
  • salman 2 yıl önce Şikayet Et
    ve bunlara sorgusuz inananlar var
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Orhan YAŞA 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu hainlerin eline bu ülkeyi dusurmesin. Bunlar ulkeyi satarlar. Kendi ulkemde yabanci muamelesi görürüz .Allah bunlara firsat vermesin.
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • 4. Sultan Murad Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurbağalara duyurulur sizi haşlama yapacaklar kaynar suya atmıyorlar ki işi çakıp zıplayıp kaçmayın diye, soğuk suya koyup yavaşça ısıtacaklar sizi anladığınız zaman çoktan haşlanmış olacaksınız, sonra suriye gibi sizin yüzünüzden vatanımızdan olmayalım bizim gidecek yerimiz yok ona göre acısını sizden çıkartırız bak demedi demeyin !..
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • balkanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    evet kanal istanbul görünen kısım buzdağının alt kısmında ne var ,bencede siha üretiminin durdurulması,libyadan ,suriyeden vb. çekilme kısacası ab,abd ülkelerinin istediği herşey bi şekilde yapılmalıki ımf para aktarsın,musluklar açılsın,millet uyutulsun, Tabi bir anda kapatamazlar muhtemelen davalar açaçaklar,adrese teslim ihalele yapacaklar,sonra bunlar şöyle soydu,böyle çaldı,abd vb . daha ucuz veriyo diyerek yapılanları heba edip,sıfırlayacaklar, hani hep diyorlarya resterasyon hükümeti (dönemi) işte onların resterasyonu 2000 ve öncesine dönme.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Bir G@rip 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tamamen devleti arkadan HANCERLİYOR, resmen 3 kuruşa yapılacak işi BU SÖYLEMLER SAYESİNDE 10 KRUŞA YAPILMASI İÇİN elinden geleni yapıyorlar. Biz geliştikçe İÇ ve DIŞ saldırılar dahada ARTACAK çünkü 2023 SECİMLERİ TÜRKİ İÇİN DÖNÜM NOKTASI Milli araba İha Sih Anka Bayraktar Tb2 Karayel Atak-Atak2 gökbey Helekopterleri, Hür kuş, Hür Jet, MMU (Hayalet ucak Avruba bile yapamadı 25-30 ülke) Füzeler. Balistik füzeler. Gemi füzeler Ejder, Kirpi, Kobra. Zırlı araçlar Obüs ve Tanklar, Aya Füze (ay 380,000 Dünyanın Çeresi 40,000 km yani aya giden füze ile dünyanın etrafını 8-9 defa dolaşır ve DÜNYANIN İSTEDİĞİ NOKTASINI VURUR)
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı olan konuşuyor sorgulayan yok
  • Sefa Zengin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal bey doğru söylüyor. Yap işlet devret modeli ile yapılan bir yatırımı devlet para ödemesi yapmıyor ki. Eğer belli bir garanti varsa ve o sağlanmazsa o zaman belki ödeme yapılabilir. Sanırım oda vergi gibi alacaklarla mahsuplaşarak yapılıyordur.
    Cevapla
  • Bir G@rip 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım sen mevziyi anlamamışın, Kendisi yap işlet devret yapacam diyor. AKP yapınca eleştiriyor engeliyor v.s.
    Toplam 4 beğeni
  • misafir-1 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamit içinde gitsin dediler ne olursa olsun sonRA:1909 gitti 1918 Sofra bezi sermeye vatan kalmadı.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Zeki01 2 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim Karagül bey kaleminize kuvvet. İçimizden geçen duyguları ne güzel dizmişsiniz. Bir de şu hainlerle ilgili bir yazı kaleme alsanızda içimiz rahatlama. Çünkü hainlerle ilgili tek kelime eden yok. Şu idam yasasını bir dillendirseniz de milletimiz atılıp bu konuda ısrarını dile getirse. Yeter bu kadar haini besledik daha fazla besleyecek takadimiz kalmadı.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • bitikçi 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    konular ne kadar alakasız
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat