Diyarbakırlı anneyi azarla, voleybol takımına torun tombalak ile git!
Diyarbakırlı anneyi azarla, voleybol takımına torun tombalak ile git!
.

Yorumlar10

  • Şakiridil 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın, Akparti'ye rağmen, 20 yıllık bir iktidardan sonra kendisine bir alan bulup iktidara gelmeyi düşünecek duruma geldiyse bu kadın veya başkaları alınlarından öpülerek övülmeli, dönüp bizleri kimler niçin ne uğruna kandırıp içimizi boşalttı diye dizler dövülmelidir. Bizler nerde yanlış yaptık ve yapıyoruz bakmalıyız, Dünya dün dağ gibi olanları nasıl fareye çevirdi de kediler iktidar olacak diye korkar olduk. Yazık Çok Yazık....!
    Cevapla
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalancinin mumu yatsıya kadar yanar.maralin mumu inşallah yatsiyida bulmaz.mum söner balon patlar..
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet haindir, dünyanın hiç bir yerinde böylelerine siyaset yaptırmazlar içeri tıkarlar, sahi bizim ülkemizde hainlik niye suç değil ? Biz eksantirik miyiz ?
    Cevapla
  • şevki ince 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın ali bey halen daha bu kadının yedi yaşından beri namaz kıldığını söylediğini belirtiyorsunuz.ondan bazı iyi işleri niçin yapmadığını soruyorsunuz.bu kadın anıtkabirde buraya iman tazelemeye geldik demedimi sayın alpay özalanın yayınladığı videoda 28 şubat sürecindeki tavrını duymadınızmı.ve o dönem fatih çarşambada sakal sarık çarşaf avına çıkıldığında onun içişleri bakanı olduğunu unutuyorsunuz.bunu fazla şişirmeyin hele bir müslüman kılığına hiç sokmayın önce tövbe edip yeniden kelime-i şehadet getirmelidir .
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık yine bir solukta okudum. İnşallah önce biz kadınlar, bu Meral hanımdan yüz çevireceğiz sahte yüzüne aldanmayacağız inşallah.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne İP ülkücüdür, ne de CHP Atatürkçüdür. İki parti de HDPyi yedeklemek için sahip olduğunu halen ısrarla dile getirdikleri şeyleri -bu şeylerin doğru ya da yanlış şeyler olduğunu tartışmadan- gözden çıkarmışlardır ve çıkarmaya da devam edeceklerdir. Ne yazık ki "Erdoğan'ı indirme" isteği haricinde somut hiçbir vaadi olmayan bu partilerin bu şekilde savrulmalarına seçmenleri de hiç ses etmemekte, hatta bizatihi desteklemektedir. Bu seçmenlere her zaman tek bir soru sormuşumdur: Diyelim ki istediğiniz oldu, ilk gün sevindiniz oynadınız, peki ya sonra? Bu soruyu özellikle muhafazakar seçmenin kendine defalarca sorması lazım.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadının kim olduğunu, kimlere hizmet ettiğini defalarca gördük. Lakin peşinden gidenleri kandırma taktiklerini iyi biliyorlar.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim El Kahhar isminin hürmetine bu zihniyetleri zelil ve perişan etsin inşallah
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Yakup BİLİR 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel yazı tebrikler
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ylç 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat