Ruslar, İdlib’de ateşkesi yeniden bozma hazırlığı mı yapıyor?
Ruslar, İdlib’de ateşkesi yeniden bozma hazırlığı mı yapıyor?
....

Yorumlar6

  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    NATO, belli değer ve ilkelere sahip ülkeleri bir araya getiriyor. Onlar için NATO üyesi olmak piyasa ekonomisi, demokrasi ve adil yargı sistemi de dahil bir değer ittifakı. KGİÖ'nün hiçbir ilkesi, değerleri ve hatta ortak çıkarları yok. NATO orjinli silahlanmaları en son isteyecekleri şey. Çıkma 800 abd F 16 sı verilir ise modernize edilip bu ülkelere satılabilir... Açmaz RUS ve TÜRK yurt içi kamu oyunda düğümleniyor; SEÇİMLER. Dolayı PUTİN ile DANSA devam... Tabii MERİCANLAR seçimlere RUS müdahalesinde TÜRKİYE yi anlayacaklar ve AB parlamentosunda da tartışılacak... Son (çatışmak istiyorlarsa) M4 bölgesinde PKK ya başlatılan yeni bir harekat ile kabul etmek en mantıklısı..
    Cevapla
  • memocan 2 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun google çeviri ile mi yazıyorsun
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine Rus Kolektif Güvenlik Örgütünün Avrasya daki devletleri ile bir araya gelip NATO BİO (barış için ortaklık) misyonu ve diğer misyonları kapsamında ortak (Afganistan adan olası TERÖR sızmalarına karşı NATO BAYRAĞI GÖSTERMEK) Rus jeopolitik emellerine limon sıkmak..KGİÖ rusların filleştirme ve baskı aracı: bu Türk cumhuriyetleri "mahkum olmadıklarını" bilmesini istemezler. Afganistan ile Türkiye nin iyi ilişkileri ÇOK büyük bir cevap ve artısı iken HTŞ gibi örgütleri İDLİB de kışkırtmak Türk cumhuriyetlerinin çıkarına değil...
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ederseniz İTİKADIMIZ (İslam=barış) gereği reaktifiz; savaşın meşru kıldığı cevap ile cevap veriyoruz... Cevap bir katman; NATO; toplantıya çağırmak =RUS SALDIRGANLIĞININ şu sıra AB ve NATO da görüşülmesi . Moldova-Ukrayna-Bulgaristan-Romanya ile Nato içi ve dışı işbirliği anlaşmaları bir başka cevap olarak tartışılabilir. Ve BOĞAZLARIN Rusya ile gerginliği tırmandırarak NOTA vb. ile savaş hali yapı içinde kapatılması askeri ve lojistik olarak Suriye yi destekleyememesi / ABLUKA... Hakeza ABD ikinci el F 16 larının karşılık alınması (SİLAHLANMA); ABD savunma icrai mercilerle toplantılar vb... Afrika Afganistan Libya vb AYAĞINA BASMAK... ÇOK katmanlı cevap hakkımız var..
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakkari de yarım kalan olayın cevabı: BU konudaki cevap hakkımız hala saklı: her zaman ukrayna da; kafkasya da veya libya da veya SİNCAR da olduğu bilinen bu manpad i kullanan rus ajanın leşi görüntüleri ile cevap alacaklarından şüpheleri yoktur. Ardından 2020 idlib 34 şehit verdik. (SAldırı emrini veren RUS üst rütbeli subay hariç; onun cevabı verilecektir. Diğer Cevabı aldılar. ) Ve DERTLERİ anlaşıldı; Moskova da müzakere... Şimdi önce İDLİB de bombalama yapan uçaklar RUS mu? Bu netleşmeli. ve 2020 olayı olmaması için DİPLOMASI (temas sporu) kanalları ile 2020 filmini terse sarmalı; SOÇİ de yüzyüze görüşme ve SURİYE mutabakatı konusunda gelinen seviye müzakere edilmeli..
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Ve İdlib kenar mahallelerini gıdıkladılar... Şimdi hal tarzlarını ölçüyorlar.. Türkiye oturup bekleyecek mi? Yoksa.. Öncelikle Türkiye nin çok boyutlu ve öngörülemez bir cevap yeteneği var; biliyorlar... Şöyle bir tarihe bakalım; 2015 Hatay; sınırımızı ihlal etti; indirdik= ACIYAN ACI İÇİNDE KALIR. Cevap verdiler; ÇEVRELENDİK ve EKONOMİK olarak zora sokulduk; PKK kartı kullanıldı 2016 Hakkari Çukurca da Bir manpad SA (rus malı) füze ile Helikopterimize pusu kurup düşürdüler.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat