Bozkurt'tan Kılıçdaroğlu'na 'Kürt sorunu' ve tehlikeler
Bozkurt'tan Kılıçdaroğlu'na 'Kürt sorunu' ve tehlikeler
.

Yorumlar12

  • Vatann sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Kürt sorunu yoktur Türkiye’nin ve Türkiye’de yaşayanların beka sorunu mücadelesi vardır Bıçak kemiğe dayanırsaTürk o kemiği keser ve düşman aynı kurtuluş savaşında Akçay Edremit arasında kaçarken kanlı derede olduğu gibi kıtır kıtır doğranır Ey düşman haddini bil içerde ve dışarda ATAMIZIN dediği gibi Senin CANINA OKURUZ EVELALLAH
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette herkes tek bir ailedir oda Türk Milleti dir ke dibe Kürt diyerek dislayanlar kendileri bizim için herkes türkdur bunu deyince vize ırkçı diyolar biz vatanına bayrağına devletine milletine saygı duyan sevgi duyan herkesi türk olarak görüyoruz bu ermeni Rum Arap da olsa bu ülkeyi seviyorsa bayrağıbi taşını toprağını seviyorsa biizm için Türkdür. Bizler ne kadar Türk de ülkemin her bir ferdide okadar Türk dür. Laz ne kadar lazsa bizde okadar laziz. Kürt ne kadar Kürtse bizde okadar kürdüz. Ülkemizi bilmeyin oyuna gelmeyin bir olan bir milleti yıkmak zordur ama parçalara ayrılan bir milleti yıkmak çok kolay uzun lafın kısası ya hepbirlikde var olacaz yada hepbirlikde yok olacaz!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalist haçlı batı artık o kanlı sömürge döneminin eski gösterişli hayatından çok uzak, acaba diye eski günlerin hayaliyle sömürgeciliği yeniden hortlatmak için Müslümanları başsız bırakma gayesiyle Ümmette tesbihin İmamesi hükmünde olan Türkiye'yi sevr günlerine geri döndürmek istiyor, bunu yaparken truva atlarına koçbaşlarına bütün kendi gibi leş kargalarına da mavi boncuk dağıtıyor.
    Cevapla
  • tespit 2 yıl önce Şikayet Et
    kürt sorunu yok kürtleri baskı altına almaya çalışan hdp pkk sorunu var.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Karaoğlan 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden Doğuda jandarma dedin mi milletin aklı giderdi, o zamanlar Kürtlerin varlığı inkar edilirdi, Kürtçe anadilini konuşmak düşünmek, Kürtçe müzik yapmak Dinlemek, çocuklarına Kürt ismi vermek YASAK ta YASAK, o zamanlar bir Kürt davası varıdı derim…. Ama şimdi böyle bir durum yok, Türkiye’de hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. PKK Kürtleri temsil etmiyor, PKK Faşist ırkçı bir terör guruptur, asla ve asla biz Kürtlerin haklarını almaya çalışıyoruz safsatalarına inanmayın. PKK ABD, İsrail, vs, gibilerine Türkiye’ye karşı uşaklık yapıyor…
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkedeki en büyük sorun CHP dir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    Turk kardeslarima bir tavsiyem var, kendinize ne istiyorsaniz , kurtlere de aynisini isteyin,sorun kalmaz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeslik olsun boluculuk emperyalizme hizmettir
    Toplam 1 beğeni
  • net 2 yıl önce Şikayet Et
    o zaman doğuda herkesin ak partiye oy vermesi lazım tek dertleri hizmetse ak parti ayrım yapmıyor doğuya da batı gibi hizmet ediyor.
  • Abdülbaki Yeşil 2 yıl önce Şikayet Et
    Fazlası var eksiği yok. G.dpğuda 4 sene görev yaptım boş konuşmam Asıl o bölgede asimile olanlar Türkmenler.
    Toplam 2 beğeni
  • Önce VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu söyleyen chp ülkemi bölmeye çalışan dış güçlerden daha tehlikelidir. kürt sorunu nedir gevelemeden söylede biz türkler bilelim, ülkemizde her haklara sahip insan ları neden ayrıştırıyorsunuz? kürtüm diyen insanın kimliğinde kürt yazmıyor türkiye yazmaktadır. söyleyinde bilelim kürt ün ne sorunu varmış?
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • heyecan 2 yıl önce Şikayet Et
    artik sizinle yasamak stemiyoruz. defolun ulkemizden
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat