Saf olmayın, mesele HDP’ye iki bakanlık meselesi değil!
Saf olmayın, mesele HDP’ye iki bakanlık meselesi değil!
.

Yorumlar27

  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    100 yıl önceki ittihatçıların davranışı sergileniyor, o zaman 22 milyon km. kare toprak gitti, şimdi de kalan 700 bin metre kare toprak gider, biz de şayet yaşarsak emperyalistlerin kölesi oluruz. ittihatçılar pişman olup eyvah dediler ama olan olmuştu artık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Adanalı mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Semra güzeli de aileden sorumlu bakan yaparlar,tamam olur...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • enver 1 yıl önce Şikayet Et
    hdp ye bakanlık meselesi; terörle mücadeleyi sekteye uğratır. zira bölge halkı can güvenliği konusunda sürekliliğine yeni yeni güven sağlamaya başlamıştır. bu aşamadan sonra tekrar hdp nin söz sahibi olması gibi intibalar, bölge halkının güvenliğini zedeler. sonuç olarak hdp yine eski gücünü elde eder.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Doğrucu Davud 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesele Türkiyeyi bölüp parçalayıp yıkmak yoksa sen hala anlamadın mı ?
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    dertleri dışarıdaki dostları ve hedape ile ülkeyi parçalamak
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Fatih Danaglı 1 yıl önce Şikayet Et
    Halkımızın acilen bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi gerekmektedir. Geç kalınmadan Cumhur ittifakı sahada daha çok çalışmalıdır. Bu çok önemli uyarı yazısı için çok teşekkürler.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğerlerinin hdp den hiç farkı yok.sadece milletin bilmediğini sanıyorlar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin görmediği şey şu HDPKK 6 lı masanın tek sahibi diğer partiler birer piyon başta da CHPbaş piyon.CHP bugün HDPKK tarafından işgal edilmiş durumda .bunları CHP seçmeni kör sağır ve dilsiz gibi davranıyorlar
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • 1071 DEVLET 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu chpkaka lılar baştan beri biliyor ve Bunun Pilanını Kuruyorlar... Plan Fetö iktisaplı, Amerika ve Fransa destekli... Bu Plan yeni de değil.. 100 yıl önce Planlanan, Ak Partinin İktidara gelmesi ile Hızlandırılan, Son 10 Yıldır Uygulanan, 2013 de , 2015 de Millet iradesine Takılan Planları Bozuldu..Son 3 yıldır İttifaklarını Saklamıyorlar.. Malesef Gözlerini ikdidar hırsı Bürümüş, İktdar olma Hırsı Gözlerini karartmış Benliklerini Yok etmiş... YAZIK... Tamam CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip ERDOĞAN ' a oy vermeyelim .... Herkes Kendine ve Karşı Çıkanlar da dahil, Şu soruyu Kendine Sorsun Lütfen ; .... '''' KİME VE NİYE '''' Oy vereceğini İyi Düşünsün .. Saygılarımla,
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hasan doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş 2 bakanlık, 20 genel müdürlük, 200 müdürlük, 2 milyon memurluk, doğuda özerklik, terörle mücadelenin durdurulması, mili savunma sanayi nin durdurulması ve iptal edilmesi, dış siyasetin mandacı ve itaatçi duruma getirilmesi, güvenlik güçlerinin, mit in, istihbaratın yabancı güçlerin emrine verilmesi ve sonunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin Suriye ye çevrilip parçalara bölünmesi gelir. Vebali günahı 7 li masaya oy verenlerin boynuna. İnsan namusu, şerefi, vatanı, bayrağı, dini için yaşar ve ölür.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Metinbaba 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti, hdp ye karşıymış gibi duruyor.!,ip ,tam bir sinsilik politikası yürütüyor..,ip ,chp aynı merkezin maşaları!,ip in kuruluş amacı bu...chp ,chpnin oylarını,ip ,muhafazakar kesimin oylarını, hdp pkknin oylarını alıp, amaç Erdogani devirmek...Kim başkan olmuş hiç önemli değil abd için...HEDEF SADECE,, tüm dünya emperyalizmine, onların beslediği teröristlerin başına bela olmuş ERDOGANI YENMEK...,sonrası belli zaten!,suriyeye, İraka, Libyaya Dönmüş Türkiye...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu köşe yazısı bana Aslanların, ineklerle yaptığı pazarlık hikayesini hatırlattı. İnekler bir defa taviz verdiler arkası çorap söküğü gibi geldi ve yok olmaya mahkum oldular.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP'nin derdi belli. Sorun şu kanunen yasaklı bir parti ise mecliste ne işi var ? Önce yargı sisteminde iki yüzlülükten kurtulmak lazım.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Tespit çok güzel, uyanık olmak lazım, sonunda büyük vebal var....
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat