Kılıçdaroğlu geldi “irtica” hortladı!
Kılıçdaroğlu geldi “irtica” hortladı!
.

Yorumlar49

  • İlhan olgun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık yazın elleriniz dert görmesin yeni akit hakkın yanında devamlı görsel ve yazılı basını takip ediyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
  • tahsin 1 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık çok güzel bir tespit anlayana saygılar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamanlaması ve müthiş anektotlarla zihin tazelenmesi yapılmış muhteşem bir yazı bende altına imzamı atıyorum
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • yorumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    muhteşem bir yazı olmuş ağzınıza yüreğinize sağlık
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • demirci 1 yıl önce Şikayet Et
    ellerinize sağlık. bence eksiği var fazlası yok.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Pek muhterem Zekeriya SAY ağabeyim ağabeyi diyorum ben 67 yaşındayım ama böyle güzel bir MAKALE yazamam onun için ağabeyi diyorum FİKİRCE benden daha güzel ve en ala yerdesiniz bu nedenle ben sizin ellerinizden de öper sizi Yüce yaratan ULU ALLAH CC.na emanet eder,Yüce yaratan yar ve yardımcınız yolunuz açık bahtınız APAK,sağlık ve mutluluğunuz heeeeep ama hep,sürekli olsun ALLAH a CC.emanet olunuz durmak,durdurulmakda yok,uçarak ta değil IŞIK HIZI YOLA DEVAM değerli Vatan ve millet evladı ZEKERİYA SAY ağabeyim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mustafa ersözlü 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir yazı
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sosyolog 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir yazı.... altına bende imzamı atıyorum..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • HBN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sapkınlığı ifade ederken bir peygamberin isminin bozularak ifade edilmesi de çok yanlış. En fazla Hz Lut'un kavmi olarak ifade edilmeli.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların herseyi sapkın zaten.Hz Peygamberimizin yüzü suyu hurmetine Allah başımıza taş yağdırmıyor.yoksa su an lut kavminden çok farklı değil bir grup insan.semud, ad kavmi, lut kavmi taşkınlıkta zirvediydiler.şu an onların yaptıklarının yüzlerce katını bu insan denilen aciz varlık yapıyorsa Rabbimin de bi hesabı vardır.Rasulullahın yuzu suyu hurmetine yasıyoruz.sen olmasaydın alemleri yaratırmıydımın muhatabı sevgili peygamberimiz. Rabbim akibetimizi hayır eylesin
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Tarafsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sapıklığı her kim yapıyorsa, destekliyorsa ve cesaretlendiriyorsa Yüce Rabbimiz onları rezil rüsvay, kahrü perişan eylesin inşallah.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Sapkınlığa hoşgörüyle bakanların da baskın sakın iç güdülere sahip olabilme ihtimali vardır belkide!.. Sapkınlık bir iğrenç hastalıktır hemde insan zürriyetini aşağılayan bir hastalık. Buna karşı durmayıp taraf çıkanlara lanet olsun.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Aziziyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazı güzel fakat önemli bir detayı hatırlatmak boynumun borcu. Lut aleyhisselam zamanında helak olan bu sapıkların günümüzdeki uzantılarına "lutilik veya lutiler" demek doğru değil. Lut aleyhisselam bir peygamber dir, fiili işleyenler ise sapıktır. Örnek biz Allah'ın rasulünü ve yaptığı güzel şeyleri konuşurken Muhammed'i diyoruz. Kötü işlere de muhammedilik mi diyeceğiz haşa. Lütfen bu detaya dikkat edelim.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Muhafız 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu sapıklara fırsat vermesin inşallah. 2023 seçimleri çok ama çok kritik öneme sahip. Rabbim milletimizin yardımcısı olsun. Devletimize güç kuvvet nasip etsin ve zalimlere iktidar yüzü göstermesin inşallah. Amin. Amin. Amin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Hüseyin KAHVECİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Bu konunun siyasiler tarafından, doğru şekilde ve yüksek sesle konuşulması ve homoseksüelliğin hamilerinin deşifre edilmesi ( homoseksüelliğin reklamına katkı vermeyecek üslupla) lazım.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat