Kılıçdaroğlu'nun asıl sınavı şimdi başladı
Kılıçdaroğlu'nun asıl sınavı şimdi başladı
Başörtüsü konusunda TBMM'ye kanun teklifi veren CHP, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Anayasa' teklifine sıcak bakmazken, Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7.com Yazarı Mehmet Acet, Kılıçdaroğlu'nun asıl sınavının yeni başladığını dile getirerek köşe yazısında önemli detaylara değindi.

Yorumlar65

  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    REİS akıllı Manevra ile topu chpkklıların ortasına bıraktı şimdi bay kemal ve avanesi nasıl top oyunayacak
    Cevapla
  • Rıfkı Kondoz. 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP bir kılıf uydurur Anayasa ya girmesine izin vermez. Mesela LGBT filan da girsin düzenlemeye der. AK parti de buna razı olamaz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin kilicdaroglu bu secimlerdede iktidar olamaz bos laf insanlarin giyimine basörtüsüne katisip kisitlayip iktidar olunamaz bir projesi yok pkk ile nasil mücadele edecek etmicek türkiye vatandasina baski uygulayacak yunanistan karsi nasil mücadele edecek hic bir fikri yok böyle iktidar olunmaz benden söylemesi acil deyistir veya baska aday cikar
    Cevapla
  • Ali Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Her sınavı kaybetmeye mahkumdur Bay Kemal.Cunku niyeti kötü, akıbeti de öyle olur.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Selami Nallar 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden önce özgürlükten yana(ymış) görünmek, iktidar olunca kan kusturmak. Biz bu amcaları sanki daha önce görmüş gibiyiz.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Mahallenin Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu asîl Türk milleti ihtiyariyle o partiyi(chp) kat'iyyen iktidara getirmeyecek. Bediüzzaman Said Nursi
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Alperen İslam 1 yıl önce Şikayet Et
    yasa ile gündeme getirip sonra yasayı İSTEDİKLERİ GİBİ yorumlayıp kamuda olmaz kardeşim demek için..ve bu yüzden önerdikleri yasada başörtüsü kelimesi geçmiyor. aklınca müslümanların oyunu alıp sonra başlarını açacak. yasa bir kararla iptal edilir. milletin bunu bilmediğini zannederek zaten anayasa ile güvence altına alınan inanç özgürlüğünü çözecekler akıllarınca. bunu dışardan gelen direktiflerle yapıyor ama almanlar bilmez ki sahadaki realiteyi...hayırlı kandiller vesselam.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Aklınyolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara anayasa da sökmez. Dönmek yol yola devam. Ak parti kimseyi bir şeye zorlamıyor. Bu iktidarda en çok chp seçmeni palazlandı. Boşuna chp iktidar olsun diye uğraşmasınlar. Öyle muhakefette takılsın onlar. İş yapmaz chp.
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsüne karşı olmak ne demek ya, bırakın isteyen taksın, isteyen takmasın, bu kişi için dini bir mesele. İnancı olmayan için sorun nedir. Sanki bu karşıtlık dine karşı olmak gibime geliyor, inançsızlığın bir tezehürü gibi.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Baybars 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu'nun işlediği bu halt aklıma şu sahneyi hatırlattı:Hz.Yusuf a.s.a aşık olup gözlerinden olan, sefil hale düşen Züleyha,Yusuf a.s'ın halk ile Amon'ların arasını açtığını,halkın Amonları yuhaladığını duyunca şöyle der:Yusuf ne oyunlar oynuyorsun, ne büyüksün Yusuf der.Erdoğan içinde bu söz ne kadar yakışır?
    Cevapla
  • BALTACI 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu chp zihniyetinde ve Kılıçdaroğlu CHP sinde bir gram akıl yok yanı çağdaş aydın lailk geçinen LGBT akademisyenler sanatçılar yazarlar vs vs yahu bunların alayı okuma özürlüler yahu cumhuriyet tarihini iyi okusunlar neden CHP 1950 den sonra 72 senedir tek başına ilkdidar mührünü vermemiş bu millet CHP zihniyetine heleki Kılıçdaroğlu CHP si ne sittim sene geçse gene vermez cumhuriyet tarihini 1939 1950 kadar dönemin CHP si nasıl bir yönetim anlayışı içinde olduysa bu millete onun içindirki heleki Kılıçdaroğlu CHP si ne ve altı artı üç yuvarlak masanın piyonlarına sittim sene geçse gene vermez
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mert yozgat 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşağı baksan sakal, yukarı baksan bıyık ne oldu kılıçdaroğlu hazmedemedinmi
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Tokatlı Emmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Mevlüt kandili geliyor dostlar: Allahümme salli ala seyyidina Muhammed
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kılıçdaroğlu hala siyaseti çözememiş. Bu ittifak içinde kendisine düzenlenmiş bir komplo. Sen bu konuda Erdoğanla nasıl aşık atacaksın? Daha dakika bir gol bir. Erdoğan seni anında rezil etti. Bu işi uzatırsa daha beter olur. İttifak şimdi Kılıçdaroğlunun halk nezdindeki bu prestij kaybını aday olmaması yönünde kullanmaya çalışacak. Ama Kılıçdaroğlu bunu çözecek akla bile sahip değil.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu an milletin başörtü sorunu yok. Buna rağmen Kılıçdaroğlu'nun çıkışı ne anlama gelir. Muhtemelen "Başörtüsünü CHP'nin zulmünden kurtarmak için yasa lazım" diyor. Cumhurbaşkanı da "Buna yasa yetmez anaysa değişikliği lazım" diyor. Bence CHP'nin din düşmanlığını engellemek için anayasa bile yetmez. Çünkü tek patili dömemde dine ve dindara karşı diktatörce favranmıştı. Dini olan herkes demokratik tercihiyle CHP'yi iktidardan uzak tutmalıdır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Nadim hatipoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHCC bunların 6+1 durumuna kimseleri düşürmesin amin. bizim bir bölük komutanımız vardı şöyle derdi işini bilmeyen kasap elinde kalır masat derdi bunlarınki daha beter.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat