Osman Nuri Topbaş'tan açıklama: Üzülüyoruz
Osman Nuri Topbaş'tan açıklama: Üzülüyoruz
.

Yorumlar23

  • Hasan yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte ve şimdide ticarette iş aleminde iyi başarılar elde etmiş şahısları kuruluşları haksızca rencide etmek karalamak itibarsızlaştırmak gayretleri çok yanlıştır haksızlıktır, günahtır, bu dünyada yargılanmadan göçerse, ahirette gerçek hesapda mizanda hesap veremezler, bundan korksunlar. Ticaret ve sanayi olmadan insanlık ve memleketler bir yerlere varamazlar. Elbette iş ve çalışma yaparak kazanımlar ve büyüme elde edilecek. Ki vergi verilebilsin, devlet güçlü olsun, işsizlik azalsın hatta bitsin. Böyle dileyelim.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf aleyhisselam, «Ey gökleri ve yeri Yaratan Rabbim! Dünyada da ahirette de velim Sensin. Benim canımı Müslüman olarak al ve beni sâlihlere kavuştur!» (Yusuf Suresi, Ayet: 101)
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmed Sadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ucuz satsa küçük esnafı batırıyorlar derler. Pahalı sarta milleti sömürüyorlar derler. Bedava verse bu değirmenin suyu nereden derler. Batıdan besleme medya herkesi şakına cevir. Bende almanyadayım. İşim gereği bunların nasıl beslendiğini görüyor biliyorum.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ERTUĞRUL 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 54 yaşımda şunu öğrendim bir cemaatde bir tarikatda vede bir vakıf da para varsa ticaret yapılıyorsa (samimî müslüman için) ordan uzaklaşacaksın.Niçin nefsine uyub da oküfre ve günaha düşmeyesin.Ben şunu da kabul etmiyorum benim hocam eniyi "mercedes" lere layık en iyi yalı ve villalara lâyık denmesi ve o hoca ve şeyh tarafından kabul görmesi .Afrikada ve dünyada açlıktan ölen çocuklar varken.Ülkemizde okadar kıt kanaat olsada geçinemeyen varken.kendimi ve onları ALLAH a havale ediyorum. Saygılarımla.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Alparslan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu vakıf şeffaftır aç araştır 54 yaşında olmanız yaşınıza hürmeten susmamıza sebep olmaz 54 yaşına kadar bir mürşide mürit olamadıysanız size bundan sonrada müritliğe engel bir çok sebep çıkar bugüne kadar paraymış bugünden sonrada bir şeyler bulursunuz "müslümanın parayla imtihanı" yazar Osman Nuri TOPBAŞ alın bu kitabı okuyun içinde ticari faliyet olmayan hiç bir cemaat veya kuruluş yok olmazda zaten varsa beslendiği bir yer vardır işte böyle bi yer varsa emin ol şeyhinde bir amiri vardır :)
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Bomboş ve aşırı karmaşık bir yorum. Sapla samanı birbirine karıştırmışsınız.
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Selamünaleyküm Bim, 101, Şok üç harfliler Migros, Carfour hatta Tarım Kredi ve neredeyse pazarlardan bile bir çok kalemde ucuz. BİM, A 101, Şok kapatılır ve el koyulur ise bundan millet mi? Fayda görecek yoksa bu kampanyayı kimler yürütüyor. Keşke Migros Cafour Tarım kredi bakkal ve pazarlar daha ucuz olsa. Devletimiz haksız kazanç sağlayanlar, terör ve anarşi çıkaranlar üzerine hukuk ile gitsin. Terör, anarşi ve bölücülüğe prim verilmesin. Adaletli medyanın da sorumluluğu var. Millet sürekli denize atılır ise yılana sarılabilir. Aklı başında olanlar milleti denize atmasın.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ahmet Kır 1 yıl önce Şikayet Et
    BİM'in yaptığı gerçek kar Galip Efendi'nin dediği gibi %4 mü yoksa %400 mü?
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Hakkaniyetli 1 yıl önce Şikayet Et
    %17.5 Net kar %4 Bu marketler olmasa milletin vay haline
  • Ahmet Kır 1 yıl önce Şikayet Et
    Haram zıkkım olsun bizden beslenip bizi kahretmeye çalışanlara!
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakkala git kardeşim zorla mı satıyorlar...hadi bakalım bakkala..ya da şehrinin marketlerinden birine git.onlar daha pahalı değil mi!!!?
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun. evet kim ne yapıyorsa allaha hesap verecek.ama bunu birilerine partilere mal rdilemez
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • TAŞOVALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hoca ticareti bırakmış ama bıraktıgı firma milletin anasını aglatıyor.Petrol fiyatları düşüyor, dolar uzun zamandır sabit ama üc harfli firmada satılan hersey fahiş fiyatlı .Haksız yere yapılan zamlar ,yapılan fırsatcılık icin hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş anlamanız ne kadar kıt. Hoca 30 yıl önce ticareti bıraktım diyor, bıraktığı ticarette zaten BİM değil. BİM ile tek alakası BİM sahibinin amca oğlu olması.
    Toplam 1 beğeni
  • Abdullah Seyhanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış bir yorum. 30 yıl önce BİM'mi vardı. Bundan dokqyı "Bıraktığı Firma" tabiri yersiz kullanılmış bir ithamdır. Belki apayrı bir ticaret alanında örneğin "tekstil sektöründe" yapılan ticareti 30 yıl öncesinden bırakılmadan bahsediliyorsa o zaman bilgisizce bir itham edilmiş olunmuyor mu?
    Toplam 2 beğeni
  • ….. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bimin onunla alakası yok. Ticaretle uğraştığı zamandaki ticareti de bunun üzerine değildi. Bim de kuzeni ortak. Yani yaşanan algı sadece soyismi benzerliği. Lütfen zanda bulunmadan önce kim olursa olsun araştırın.
    Toplam 2 beğeni
  • MüminVatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Osman Nûri Topbaş Hocaefendinin BIM market zinciriyle herhangi bir ticari bağı olmamıştır. Ailesi evvelden beri tekstil sanayii ile iştigal etmektedir. Kastedilen budur. Otuz yıl önce kendisinin fiili olarak ticaret yapmayı ailesine bıraktığıdır.
    Toplam 1 beğeni
  • İbrahim Alkılıç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bim marketlerin sahibi ve Al baraka ortağı Mustafa Latif Topbaş çok kötü işlerin mesuliyetini üzerinde taşıyor. Bu mümin millet onun marketine, bankasına sahip çıkıp; benim marketim, bankam dedi. Keşke o da Allah ve pak Rasulunun de yanında olduğu bu mümin milletin karşısında değil, yanında olabilseydi. Bu 80 milyon milletin vebalini almak ahiret için çok büyük yük. Ama tercih meselesi ve neticede imtihan dünyası. Kimi kazanacak ahireti, kimi de kaybedecek cenneti. Zorlamak yok.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Ramiz dayi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır beyler pandemi döneminde bakkallar kapatanlar A101 BİM ŞOK marketleri açık bıraktığında nalbur kırtasiye esnafı isyan ederken sesiniz çıkmıyordu şimdi hükumet bir oyuncak verdi elinize indir bindir artık oynar dururdunuz siz yiyin bu oyunu biz yemedik
  • Doğan Gökmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize ve Yüreğinize sağlık. Zor zamanlarda Hakkın yanında olmak ve dahi korkusuzca savunucusu olmak, Hakkı, haklıyı tutup kaldırmak en büyük gayretlerden olsa gerekir. Bütün kalbi duygularımla teşekkürlerimi ve muhabbetimi iletirim. Varolasın Mustafa bey.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Ali Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razı olsun güzel bir yazı olmuş. Samimiyetle sadece Allah rızası için hizmet eden hocamıza rabbim sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Osman hoca muhterem biridir söyleyeceği tek söz devletimin yanındayım demesi
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Şinasi Çetiner 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc bu değerlendirmeniz için sizden razı olsun OSMAN NURİ TOPBAŞ hocamızın ömrünü hayırlı ve bereketli eylrsin
    Cevapla Toplam 19 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat