Hasan Damar’dan sonra, sırada diğer abilerimiz var!
Hasan Damar’dan sonra, sırada diğer abilerimiz var!
.

Yorumlar8

  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak Partiye biz kaybettirdik CHP ye biz kazandırdık CHP nin bütün icraatlerinin sorumluluğu bizdedir yenilen haramdan Tüyü Bitmemiş Yetimin hakkı Saadetin üstünedir - şeklinde yapılan itiraf kıyamet gününde Saadetlileri kurtarmaz - Kul hakkına girdiler ve hakları CHP tarafından Saadet desteği ile çalınan kullar bu haklarını helal etmezlerse Allah ü tealanın bana kul hakkı ile gelmeyin ile ne kasteddiğini cehennemde anlarlar - Ben hakkımı helal etmiyorum - gitsinler CHP lilere versinler umurumda değil
    Cevapla
  • tokatli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok yerde hem Akit Gazatesinin bazı yayınlarını hem de Sn. Karahasanoğlunun yazılarını tasvip etmedim. Ancak bu yazıyı çok samimi buluyorum. Hasan Bey'in önceki açıklamasına çok üzülmüştük. Ama yeni açıklaması çok yerindedir. Buna hakaret içeren yorumcuları samimi bulmuyorum. Hatta onlar başka odaklar adına paylaşım yapıyor olabilirler.
    Cevapla
  • Anadolu Adamı 1 yıl önce Şikayet Et
    öbür dünyada..... kazandırdıklarınla haşrolasın inşaAllah
    Cevapla
  • Doğruyu yaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaş çok ilerledi ölüm korkusu var onun için aklı sıra günah çikariyor Ben bu Adamı 45 senedir tanıyorum teraziye koysan 5 para etmez. Değerli yazarımız Ağabey diyor ama Almanyadaki hallerini biliyorum. Din kisvesi altında Şahsi işlerinde Fetva vermeyi sever.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Damar ın ki firavun imanı gibi olmuş.Tüm müslümanlardan helallik alması bile yetmez.Hesabı ahirete kaldı Damar efendinin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İdris Keleş 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerlendirmeniz sizin açınızdan doğru olabilir. Yalnız ekrem bizim sayemizde kazandı sözünü sarf ettiği videoyu iyi seyredin bence oradaki ateş çok yüksek. Şu an çektiği video sanki ateş üzerinden kalkmış gibi çekilmiş. Sanki birileri tarafından sosyal medya üzerinden helallik al videosu. Lakin ben dahil ibb de işinden atılan hiç kimse ona hakkını helal etmeyecek emin ol. Bizler onların desteklediği 3 dk.lık Kur'an okuma senaryosundan dolayı işimizden olduk. Ben 8 ay işsiz ve zor durumda kaldım. Hasan bey gibiler sayesinde. Bence sosyal medya gibi ergenlerin çokça kullandığı yerden değil desteklediği ibb den işten atılanların açık adresini alsın hepsinden helallik alsın.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Halil Sinanoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey, Ak Parti üyeliği kötü bir şey değil. Lütfen biraz dikkat. Maksat aşılmasın.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat