Hasan Harakani'nin huzurunda Mehmetçik'i izledik; dost ve kardeş askerlerle...
Hasan Harakani'nin huzurunda Mehmetçik'i izledik; dost ve kardeş askerlerle...
.

Yorumlar19

  • ersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına şu altılı masaya benim adıma şu soruyu sorun genel başkanlığn amacı pari kurup ülkeyi yönetmek değil mi altılı masa aday olamıyorlarsa,kendilerine güvenleri yoksa,kazanmıyacaklarını düşünüyorlarsa genel başkanlıktan istifa etmeleri gerekmiyormu yada parileri birleştirip parti başkanlığına güvendikleri belediye başkanını getirsinler.daha fazla kendilerini rezil etmesinler,.lütfen tüm gazetecilere tv lere bu sorumu iletin dile getirsinler.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • antisiyonist 1 yıl önce Şikayet Et
    Murat kardeşim nasıl mutlu ettin siyonistleri bilemezsin. Onlar hep böyle senin gibileri kullanıyor ve birbirlerine öldürtüyorlar Müslümanları.
    Cevapla
  • antisiyonist 1 yıl önce Şikayet Et
    Cevap veren arkadaşlar haydi buyurun hep beraber tescilli sömürgeci ve siyonizm'in taşeronu abd için tezkereler çıkarmayan üslerini ve elçiliklerini kovan, ab istediği için 2000'den fazla yasa yapmayan bir yönetim için Milli bir mücadele'de biraraya gelelim. İran'ın yapmak istediği Müslümanların ortak bir haber ajansı kuralım; Erbakanın canhıraş kurduğu Türk-İslam birliği olan D-8'leri hayata geçirelim. Var mısınız?
    Cevapla
  • antisiyonist 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözkonusu olan İRAN İSLAM CUMHURİYETİ'dir şimdi. İşbirlikçi şah ve avanesinin faturasını bugünkü ŞERİAT yönetimine çıkaramazsınız. Sen inönünü'nün faturasını niye çıkarmıyorsun erdogan'a Mustaafendi? Başta Filistin olmak üzere bütün dünyada Anti-siyonist cephede yer alıyor/cihad ediyor , İran.
    Cevapla
  • Arimli 1 yıl önce Şikayet Et
    İran müslüman öyleyse Ermenistan i niye destekler Suriye'den Müslümanları niye çıkarır İsrail e laftan başka birşey attımı
  • Anadolu sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen katılıyorum.Fotoğraf çekilirken muhakkak ellerin cepte olmaması bir manada askerin görevine ve şahsına saygı uyandırır.Memnun eder.İyi niyetle bu eleştirinin altını çiziyorum..Olmalı.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Forever Yozgat 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz var olsun, milletimiz yâr olsun....
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzun menzilli radar ve füze olmalı
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Refik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ordumuzun adı MEHMETÇİK,,, Künyesi PEYGAMBEROCAĞI... SECERESİ üzerlerine yağan kar kadar beyazdır ..... Oysa nice ordular varki tecavüz ler,canli canli yakma lar ve nice kara lekelere bulasmislardir,,, ellerinde imkan gecserse aynısını yine yaparlar o dinsizler ... Utanmadan da medeniyetten bahsederler..... Yüce Allah ordumuzun,vatanını milletini seven herkesin kalbini gönlünü,,hazreti hamza hazreti ali hazreti Ömer gibi,sabirla selametle cesaretle doldurmayı nasip etsin amin amin aminnn
    Cevapla Toplam 24 beğeni
  • HAN13 1 yıl önce Şikayet Et
    En azından fotoğraf çekilirken elleriniz dışarda olabilir di.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    kazak ve azerbeycanlı kardeşlerimizden de haberler verir misiniz?
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mahmut Oruç 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Allah Nazardan Korusun Ordumuzu
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • antisiyonist 1 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan bu silahların ne için ve kime karşı kullanılacağı. Suud şeysi bizim düşmanımız (Kudüs işgalcisi siyonist rejim)israil değil, İran'dır demişti. Bu sitenin trol ve yorumcuları da ısrarla Müslümanların gururu Anti-emperyalist-antisiyonist İran'ın çete devleti israil'den daha tehlikeli olduğunu söylüyorlar. Masal anlatmayın. Tezkereler işgalci abd için çıkarılmadı mı? Sizi giidi siziiii.
    Cevapla
  • Mustafa Bozdemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet İran tüm İslam dünyası için en tehlikeli ,işgalci Suriye'de Yemen ve Lübnan da ...ve domdide Azerbaycan Türkünü tehdit ediyor.Kalles Fars 1922 den beri Türkiye düşmanı.Onceside 1512 de n itiberen Fars yayilmacigi yapmıştır.Osmanli düşmanıdır.Bunu asla unutmayın .içimizdeki İran uşakları fa unutmasin.
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin kafan karışık hemşerim. Bizler dünyayı karıştıran, Müslümanları bölen parçalayan zayıf düşüren sistemin siyonistlerce kurgulandığını biliyoruz zaten. Sorun şu İsrail kendi davasını güdüyor cibilliyetinin gereğini yapıyor, peki İran ne yapıyor, kime, kimlere hizmet ediyor. Mesela Azerbaycan karşısında Ermenistan'ı desteklemesini, Yemeni karıştırmasını, Suriye'de pyd ile Irak'ta pkk ile saf tutmasını ne yapacağız, İran'ı nereye koyacağız sen söyle.
    Toplam 1 beğeni
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    iran israilden fazla müslüman düşmanı
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahu. Ekber
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • abidin önal 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah kahramanlarımıza
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Adıyaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Allah askerimizi muhafaza ve muzaffer eylesin
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat