“Ortak çalışma” değil, “Davayı satma” kültürü!
“Ortak çalışma” değil, “Davayı satma” kültürü!
.

Yorumlar13

  • Türk beyi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet kediye ciğer emanet etmez.kaleminize sağlık.
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Noktayı koymuşsunuz, kaleminize sağlık, küçük seyfi serok ve alidan bebecan sizin halkta ne karşılığınız var yürek yemiş fare gibi konuşuyorsunuz... Ölümüne Reisleyiz her daim ölümüne...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Baybars 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti nefreti, memleketi müstemleke haline getirmeye kadar vardırdı bu koltuk sevdalı dış güçlerin aparatları sayesinde mâlesef.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ramazan Yazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Her yazınızı okuyorum. Sizin gibi cesur yazalar olsa İslam'a ve Müslümanlara bu kadar pervasızca saldıramazlar. Allah sayılarınız arttırsın inşallah...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok cesur he, resmen hükümete yüklenmiş, tüm eksiklerini hatalarını yüzüne vurmuş hükümetin. Bir önceki maliye bakanı neden apar topar affını istedi diye hesa p sormuş, merkez bankası başkanı değiştire değiştire nass diye diye ne güzel doları fırlattın demiş. Hakikaten çok cesur yazar. Muhalefete laf söylecek kadar ucuz numaralara hiç kaçmaz değil mi?
  • a.öz 1 yıl önce Şikayet Et
    chp bunları köprüyü geçene kadar elde tutacak sonra fırlatacak.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    6+1 komedi filmini izlemeye devam ediyoruz. Senarist ve yönetmenleri çok iyi tanıyoruz. Altın maşa ödülü de bence en iyi erkek oyuncu Ahmet e, en iyi kadın oyuncu Meral e verilmeli.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Diline sağlık. Bizim söyleyeceğimiz şeyleri fazlası ile söylediniz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ersoy şeyh 1 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına şu altılı masaya benim adıma şu soruyu sorun genel başkanlığn amacı pari kurup ülkeyi yönetmek değil mi altılı masa aday olamıyorlarsa,kendilerine güvenleri yoksa,kazanmıyacaklarını düşünüyorlarsa genel başkanlıktan istifa etmeleri gerekmiyormu yada parileri birleştirip parti başkanlığına güvendikleri belediye başkanını getirsinler.daha fazla kendilerini rezil etmesinler,.lütfen tüm gazetecilere tv lere bu sorumu iletin dile getirsinler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi yönetmek değil. Bu saçma sapan rejimi normalleştirmek. Külliye ayrı telden bakanlıklar ayrı telden, ne bakanların hükmü kaldı, ne milletvekilliğinin. Bir yere başkan diye atanırsan bakandan çok sözün geçiyor. Kamunun bütün ayarları bozuldu hiç bir şey düzgün gitmiyor. Düşün maliye bakanlığının başına koyduğun adamdan daha yetkili, Cumhurbaşkanı sözcüsü yada iletişim başkanı. Cebime a101 kart koyup oy verenlerden misin?
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kifayetsiz fırıldaklara asla oy vermeyiz ,veremeyiz çocuklarımızın geleceği yok olmasın diyoruz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • DEVLET ADABI 1 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN gibi LİDERLER DÜNYA'nın ÖTESİNİ görür..,,,,Dewitoğlu gibi küçük Çapsızlar,da Burnunun ucunu göremez.........,,,,,,,,,,
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masanın üç ayağı seçimlerden sonra seçmenin yüzüne nasıl bakacaklar acaba! çok merak ediyorum? Yıllarca dava dava de, sonra kalkıp yıllarca mücadele ettiklerinle iş tut! Nasıl bir akıl tutulması anlayabilmiş değiliz..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat