Siyasetçi misin?..
Siyasetçi misin?..
.

Yorumlar15

  • Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Habertürk e bağlanan Faruk AKSOY Erzin belediye başkanını kahraman ilan etme derdinde...Biraz akil fikrin varsa 2019 da seçilmiş biri zamanında ruhsat alınıp biten bina sayısı iki elin parmağından fazla değil.. sen kime yaranmaya calisiyon..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz önce Habertürk ekranlarına bağlanan Faruk AKSOY Erzin de hiç bir ev yıkılmadigindan dolayı Erzin belediye başkanına metiyeler duzup Cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini söyledi.. Algı yaptı. Belediye başkanı 2019 yılında seçilmiş..binaların %98 inin başka baskanlar zamanında yapıldığı bir ilçede her hangi bir kentsel dönüşüm olmadığı halde sen nasıl birini kahraman ilan edersin....sen nasilbir algı elemanisin????Erzin ilçesinde ev yıkılmasını sebebi sadece sadece fay hattindan uzak olması ve yıkici depremi hissetmesi.......
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Özkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir yazı
    Cevapla
  • Hasan Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Alternatif olabileceğini düşündüklerimiz iyi ki acele ile parti kurdular da böylelikle erken bir zamanda kof olduklarını bağıra çağıra millete gösterdiler.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Faruk Bey, eline diline canına sağlık. Harika tek kelimeyle Mükemmel Öneriler. Bu değerli tavsiye ve uyarılara ihtiyaç duyan kimselerin Liderik vasfı olmaz. Bir liderin söylemlerinden Yalan, Tehdit, Ülkesini başka ülkelere Şikayet etme, İftira atma, Terörle mücadele vb. Milli meselelerinde duyarsızlık ve ciddiyetsizlik olursa Milletimiz bu tür lidere pirim - oy vermez. Atalarımız " Sorma kişinin aslını sohbetinden bellidir" demişler.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim diline kalemine sağlık, hükümet güven vermiyor, muhalefet hiç güven vermiyor. Elimizden birşey gelmiyor,Allah ıslah etsin bizi
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Osmanlıcıkürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
  • İdris Keleş 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok beğendim. Öyle akıcı bir yazı ki hızlı okudum. Sonra tekrar başa döndüm yine okudum. Hepsine katılıyorum. İsterseniz bir katkıda ben sunayım. Kamu kurumlarında üst düzey birçok kişiye dokunmayacaklar. Çünkü birçoğu onlara oy veriyor. Bunlar geldikleri gün ehil olan kadroları görevden alacaklar.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • ersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına şu altılı masaya benim adıma şu soruyu sorun genel başkanlığn amacı pari kurup ülkeyi yönetmek değil mi altılı masa aday olamıyorlarsa,kendilerine güvenleri yoksa,kazanmıyacaklarını düşünüyorlarsa genel başkanlıktan istifa etmeleri gerekmiyormu yada parileri birleştirip parti başkanlığına güvendikleri belediye başkanını getirsinler.daha fazla kendilerini rezil etmesinler,.lütfen tüm gazetecilere tv lere bu sorumu iletin dile getirsinler.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mürteza UZUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Varsa böyle biri söz; ben de oy kullanacağım.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Aşık dermani 1 yıl önce Şikayet Et
    Faruk bey siz bunların ülke yönetme gibi kabiliyetleri olduğunu dusunuyormusun bunlar goygoycu dostlar bizi siyasette görsünler bu adamların siyasi ne kimliği var nede bu ülke için yapacakları proje ısmarlama siyaset için görevlendirilmiş birilerinin sözcüleri Aşık dermani.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    Aydınlatıcı yazı olmuş. teşekkürler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapabilmek için insanını, Vatanını ve kültürünü sevecek, benimseyecek ve özümseyeceksin
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ŞİMŞEK 1 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler FARUK AKSOY
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat