Ergenekon misyonunu tamamladı
Ergenekon misyonunu tamamladı
Prof.Nevzat Tarhan, Ergenekon çetesinin misyonunu tamamladığını öne sürdü. Prof. Tarhan'ı, bu görüşe götüren nedenler neler oldu dersiniz?

Yorumlar21

  • Muhammet Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    . EDİTÖR’ÜN NOTU Lütfen yorumlarınızı haber ile ilgili yapınız. Konuyu başka mecralara çeken yorumlar silinmektedir. Selamlar…
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    ***. Aceleciğimizden hata yapıyoruz da, noktası virgülüne kadar aynı şeyleri milyon kez zırvalayanlar bir bakmazlar mı bu ctrl+c , ctrl+v yaptığım yerde ne yazıyor diye. Darbeciliğine gelince... 21. yüzyıla gelmişiz bazıları hala kan koklamak derdinde. Ben onlara insan gözüyle bile bakmıyorum. Kendilerini avuta dursunlar (paşaları da dahil). Devir değişti. Bir tık yapıyorum bütün gerçekler elimin altında. İnternet bütün evlere girdi. Herkes okuyor, sorguluyor. Artık o zemin yok, bundan sonra da çok zor !
    Cevapla
  • Zeynep Şakar 15 yıl önce Şikayet Et
    analiz..... Bu ülkede yaşanan her olayın iyi bir psikiyatrik analize ihtiyacı var... teşekkürler Nevzat Tarhan... Yazıalrını okudukça üçümcü gözüm daha güçleniyor..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mustafa ÇAKIR 15 yıl önce Şikayet Et
    durumdan vazife çıkarmak. Sevgili hocam ,sizinde özetlediğiniz üzere kendisi gibi düşünmeyen herkes düşman anlayışı ile değişik zamanlarda değişik akımlar türemiştir.Burada acı olan şudurki:Bu senaryolar İsim ve oyuncuları değişerek süre gelmekte ve VATAN SEVER kimliği ile sunulmakta.Oysa vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Yıllarca T.S.K de verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştık ancak,YAŞ mağduru olarakVatan haini konumuna geldik.Umarım bu zihniyetler artık değişir. Selam ve dua ile.
    Cevapla
  • Fırat Haspolat 15 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Ergenekon?. Yaşadıkları yerden dağları delip çıkan Türklerin Ergenekon'u mu, Misak-ı Milli sınırları içine hapsolan Türklerin Ergenekon'u mu?
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili akademisyenimiz bir sürü Türkçe hatası yapmış.. Bizi cahillikle suçlayan Burçin'imizi bu hatalarından dolayı eleştirmek isterdim ama ben de (aceleciliğimden ) çok hata yapıyorum.Mimiga bu işi üstlenerek beni kendimle çelişkiye düşürmekten kurtardı.Artık ona darbeci demekten de hiç zevk almıyorum.Başından beri darbe tellallığını şerefle üzerinde taşıyor.Ama eleştirilmekten zevk aldığı için onu bu zevkten de mahrum etmeyeceğim.Ey gözümüzün nuru Burçin,Orduyu darbeci yaptın bir şey demiyorum ama orduya "Takiyyeci" diyerek,işin suyunu iyice çıkardın
    Cevapla
  • inan inan 15 yıl önce Şikayet Et
    plan hala devrede. şener parti kuruyor bu planın akp nin bölünmesi kısmını oluşturuyor. yıpratma çalışmaları tv kanallarından ve gazetelerden tüm hızıyla sürüyor, bizim tarafsız medyada saf saf olayı haber bültenlerinde 5-7 dakikada anlatıyor adamlar uzun uzunn proğramlar yapıyor partiyi yıpratmak için bugün sky türkte izlediğim proğram belki 10 nuncusu haber bültenleri acayip tahrik edici uyanın artık bir soruşturma oldu diye vazgeçtiklerini sanıyorsunu tersine adamlar soruşturmayı bile yıpratmak için kullanıyorlar
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    DARBE BOROZANI. Kendi işlerine baktıkları için mi şu an kodesteler? Gerisi gelmeyecek mi sanıyorsun? Tüm vatan hainlerini oraya müebbet tıkmadan bu iş bitmeyecek! Ben sayamadım hepsini. Sahi kaç oldu hainler!Kemalim de Kemalim! Aç bak günlüklerde ne yazıyor. Okurken bir tek o kısımda keyif aldım. Zavallılar bayramlık görevleri zor geliyor nasıl koruyacaklar :) Ben de senin kadar alkışladım:) Ayrıca sen ne biçim akademisyensin. "TSK'ne alkışlıyorum" denmez TSK'yı denir. "TC'ni" demez "TC'yi" denir.
    Cevapla
  • rifat koyuncu 15 yıl önce Şikayet Et
    işte türkiye. hani derler ya "burası türkiye" diye. baş savcının durumu da aynı tam kemal sunal'lık adam. ama ne yazıktır ki burada iki vah denecek durum var. birincisi haketmediği liyakatı olmadığı bir makam ve makamlarda bulunan başsavcı gibi kişiler. ikincisi ise soğukta iside sıcakta çalışıp vergi veren çalışırken kazalar geçirip ölen asgari ücretlilerden de alınan vergilerle devletimiz bu kişilere en yüksek imkanları sağlamakta. onlar ise yazarın dediği gibi gerici 1940 lı yıllarda yaşamakta.
    Cevapla
  • kamil hisarlı 15 yıl önce Şikayet Et
    yazın hocam kaleminize sağlık. yazın zira bu sosyo-psikolojik tahlillerinize ihtiyaç var. özellikle darbecilik, despotizm, hak tanımazlık, halk saymazlık hastalığına düçar olanlar varsa onlar bu yazılarınızı mutlaka okusunlar. belki şifa bulurlar. onların bir hastalığını daha dile getirin bence. o hastalık koyu yalancılık hastalığıdır. evet bu derece büyük cürm işleyenler emin olun yalanla hemhal olmuşlardır. yalan onların bariz vasfı olsa gerektir. söz, hal, hareket, tavır herşeyleri yalan olsa gerektir.
    Cevapla
  • Mustafa Yılmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    Çok şey öğrendik.... Kurtlarla dans sona eriyor; ama çok şey öğrendik eli kanlı terör örgütü sayesinde:Bazı Liderler, bakanlar,milletvekilleri,bazı güvenlik güçleri,gazeteciler,sivil kuruluşların başındakiler hep satın alınmış ve büyük bir kapan kurulmuş. Bu terör örgütünün işlediği sayısız cinayetler bir bir ortaıa çıkartılmadan perde kapatılmamalı. Cinayetler, ilişkide oldukları terör örgütleri, bombalama eylemleri ortaya çıktığında dudaklarınız uçuklayacak çünkü. Bu nedenle daha derine inilmeli
    Cevapla
  • Bana Göre 15 yıl önce Şikayet Et
    doğru. Kesinlikle Doğru .. Eğer Genelkurmayın icinde birileri ergenekon operasyonuna destek vermeselerdi değil hükümet ... kimde gelse bunları bitiremezdi ...
    Cevapla
  • mehmet kara 15 yıl önce Şikayet Et
    hasta toplum, hasta hayaller üretir.. nevzat hocam sizi ve sizin gibi aydınlarımızı ülke sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerinin içinde daha çok görmek istiyoruz.Hocamın dediği gibi ergenekon ve benzeri oluşumlar misyonunu tamamladılar. Ergenekon ve bunun gibi oluşumlara toplum prim vererek bu oluşumları yaratır.Freud'un dediği gibi bazen toplumlar da hasta olabilir ve ben bizim toplumumuzun hasta bir toplum olduğuna inanıyorum.Bu hasta toplumu bilinçlendirmekte aydınların işi diye düşünüyorum..
    Cevapla
  • Teomete Hansarayli 15 yıl önce Şikayet Et
    TSK'miz tekrar itibar kazanmaya başlamıştır.. Büyükanıt'ın bu demeci alkışla karşılanacak bir şey olup TSK'mizin tekrar itibar kazanma yolunda gönülleri almaya başladığını göstermektedir.Darısı bunun gibi diğer demeçlerin başına.Bundan sonra AKP de samimi olarak korkuları olanların korkularının yersiz olduğunu yine samimiyetle ispat etmeli,kalbi kırık olanların gönlünü almalıdır.Şahsen Büyükanıt bu demeci ile benim gönlümü almış ve kazanmıştır.Tebrikler.
    Cevapla
  • Muhammet Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    . Bravo TSK'ne alkisliyorum,vallahi takiyye ustalarina takiyye nasil yapilir ogretiyorlar! Siz sevinmeye devam edin bakalim orduyu elimine ettik,gizli ajandanin onu acildi diye.Zavalli kekliklerim benim!Bakin kardesim sunu akliniza koyun:Bu ulkedeki tum YOBAZLAR(%47 degil,%10 civarinda olan)bir daha hortlamayacak sekilde etkisiz hale getirilene kadar ordu siyasete mudahale de eder,darbede yapar!Bu siyaset degildir,GOREVDIR GOREV!Bak ne guzel sizi de AB'yi de uyutuyor ordu biz kendi isimize bakiyoruz diyip:))
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat