Tunç Soyer itiraf etti: Bir şey değişecek, her şey değişecek!
Tunç Soyer itiraf etti: Bir şey değişecek, her şey değişecek!
.

Yorumlar6

  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlarda yandaş, sende yandaşsın. Türkiyede adam gibi tarafsız, doğruları yazan, yandaş olmayan bir gazeteci varmı acaba, ben göremedim.
    Cevapla
  • a.öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp köprüyü geçene kadar hellalleşir. Ondan sonra bildiğini okur.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    REİS REİS REİS Yine yeniden bir daha..........
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • mender... 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu Hak, halk tüşşmanlarına fırsat vermesin. sanrılarına ermeden yok olup gitsinler. amin
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Pek değerli Ali İhsan KRAHASANOĞLU AĞABEY!Ne GÜZEL,(HACCAK)yazı KALEME almışsınız,KALEMİNİZE,YÜRE ĞİNİZE SAĞLIK.Eğer bu ŞEYTANİ plan bir tutar bir İKTİDARI ele geçirirlerse ki aynen böyle oluruz. Biz ki her mevcûdu yıktık, gâyesiz bir fikr ile; Yıkmadık bir şey bıraktık... Sâde bir şey: Âile. Hangi bir bünyânı mahvettik de ıslâh eyledik? İşte vîran memleket! Her yer delik, her yer deşik! Bunların ta’mîri kâbil... Olsa ciddiyyet, sebât; Lâkin, Allah etmesin, bir düşse şâyet âilât , En kavî kollarla hattâ kalkamaz imkânı yok. Kim ki kalkar der, onun hayvan kadar iz’ânı yok!
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Pek değerli Ali İhsan KRAHASANOĞLU AĞABEY!Ne GÜZEL,(HACCAK)yazı KALEME almışsınız,KALEMİNİZE,YÜRE ĞİNİZE SAĞLIK.Eğer bu ŞEYTANİ plan bir tutar bir İKTİDARI ele geçirirlerse ki ALLAH CC.nun izni ve KEREMİ ile geçiremeyeceklerdir bütün duamız bu yöndedir.Allah fırsat ve imkan vermesin ama bir geçerlerse; Biz ki her mevcûdu yıktık, gâyesiz bir fikr ile; Yıkmadık bir şey bıraktık... Sâde bir şey: Âile. Hangi bir bünyânı mahvettik de ıslâh eyledik? İşte vîran memleket! Her yer delik, her yer deşik! Bunların ta’mîri kâbil... Olsa ciddiyyet, sebât; Lâkin, Allah etmesin, bir düşse şâyet âilât , En kavî kollarla hattâ kalkamaz imkânı yok. Kim ki kalkar der, onun hayvan kadar iz’ânı yok!
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat