Saldırının ardında 'Ergenekon' aradı
Saldırının ardında 'Ergenekon' aradı
Prof. Tarhan, Türk-ABD ilişkilerinin iyi gitmesinin Ergenekon zihniyetine ters düştüğünü yazdı. Prof. Tarhan, Türk usulü militarizmin nasıl olduğunu anlattı.

Yorumlar29

  • mehmet kara 15 yıl önce Şikayet Et
    HARİKA.....HOCAM.... Hocam muhteşem bir açılım..Çok teşekkürler..Olay ancak bu kadar yalın anlatılır..Harika bir yorum olmuş..diline sağlık..
    Cevapla
  • SÜMMANİ 15 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel. Hocam eline diline sağlık.ulusalcı denen bu sığ yapı ancak bukadar güzel anlatılabilirdi.Saygılarımla
    Cevapla
  • eymen can 15 yıl önce Şikayet Et
    Doğru Yolda Yanlış Yürüme!!. Varlığın yokluğundan beter Tartar. Edindiğin bilgileri alışkanlıklarına kurban etme.
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazı buraya ait değil ama aklıma geldi yazdım:). Kitabına uydurmayı bizim kadar beceren kaç millet var? Kafamıza göre bir şeyler yapar sonra ona giydirecek bir kılıf buluruz.Kanunsuzluklarımıza bayrağımızı ve Atatürk'ü alet etmekten hiç çekinmeyiz.Kaçak villa kondumuzu yıkmaya gelenlerin kafasına taşı kondurur,arkasından bayrak asarız.Bayrağın orada olması villa kondumuzu kutsal yapar.Bir de kalpaklı Atatürk posteri asarsak bizden yurtsever kimse olmaz.Baktık polis durmuyor,istiklal marşımız ne güne duruyor.Sönmeden yuurduuumun(villamın) üüstünde tüteen..
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    Kaşınmak:). Son zamanlarda Tarhan Hocama kafayı takan değerli yorumcu neden bu yazıya yorum yapmamış? Eskiden bu kadar TSK haber bolluğu yoktu. Bulduğunu değerlendiriyordu. Şimdi çok var ama o özellikle Tarhan Hocamı hedef seçti. Ah bu yazının altına ne güzel tehtidler yazılırdı değil mi! Bir plan yapıyor olmasın. 10 Ağustos'ta Türkiye'ye nükleer bir füze düşecek:) İntikamı korkunç olacak:) Herkes ağacını seçsin. Ben okaliptüs seçtim. Türkeye'de yok değil mi:)
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şansımız yok:). Ya bizdensin ya onlardan değil; onlardansın. Ya sev ya terket değil; terket. Onlar insana bir kerecik bile şans vermezler:) Arkadaşa sormak yok, evi arayıp danışmak yok, yarı yarıya joker hakkın yok. Hiç bişi yok. Ama urgan çok!
    Cevapla
  • engin temiz 15 yıl önce Şikayet Et
    Hocam kaleminize,zihninize kuvvet. ne denir ki,görmek üzere olduğumuz,hissettiğimiz,canımızı sıkan onca durumu bir yazı da özetlemişsiniz. harika bir yazı,harika bir fotograf. kesnlikle bu yazıyı,şu slogancı,çok şey bildiğini sanan,vatanın tek sahibi biziz,sizde bizim gibi olacaksınız,vs...diyen. Şu mason,şusiyonist,şu yahudi,.vs katogrizelerni çok iyi bildiklerini sananlar,ellerini vicdanına koyarak bir okumalı! Sağolun varolun Hocam:)
    Cevapla
  • baybars can 15 yıl önce Şikayet Et
    yanlız solun babaların gelen birde islam düşmanlığı vardır. gerçi babalarınızdan kalma bir darbeci tarihinizde var islam düşmanlığı bu ülkede dna larına kadar işlemiş,batının kendisi gibi yetirştirdiği batı medeniyetinin çocuğu olduğunuzuda unutmamalıyız işte babası batı olan bablarından miras kalmış bir din düşmanlığı,şu polisteki teşkilatlanma ise sizin ülkeyi böldüğünüz solcu milliyetçi kavgadan halkı uzak tutmak için sizin gibi bölücülerin temizlenmesidir zan edersem zorunuza bu gidiyor,karolaşma değil sizin baskınızın polisten kalkmasını haz edemeyişiniz bu
    Cevapla
  • baybars can 15 yıl önce Şikayet Et
    12 eylülden karınız yoktu neden 12 eylül anayasasına sarıldınız. 12 eylülden güya bir karları olmamaış madem karınız olmadı 12 eylül anayasasına niye sap tutup sarıldınız,üniversditelerde 12 eylülden sonra nasıl kadrolaştığınız ortada chp 12 eylülden sonra daha çok sirayet etmiştir,devlete çünkü yapılan darbe,bir chp darbesiydi solcu darbesiydi,solculuğu bilmeyen arkadaşlarımız var çünkü solun temeli anarşizme dayanır,anarşizim ise gücünü kaostan ve şiddetten alır.
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Sol yapmaz:). Uluscu(lara) göre solcular zinhar darbe yapmazlar.Hatta kafalarından darbe fikri geçecek olsa o kelleyi keser atarlar.O kadar demokratlardır.60 darbesini solcular yapmadı.Aralarındaki 14 kişiye bile tahammül edemeyip sürmediler.İki kere darbeye teşebbüs eden,askeri Ankara'da çatıştıran Talat Aydemir solcu değildi. 9 Mart Madanoğlu cuntası solcu değildi.Bir tek 12 Eylül farklı oldu.Terörün tarafı olanların (sağ sol diye) ayırmadan tepelerine bindi.Ne tesadüftür ki,bu darbeyi yapanlar da mürteciler değildi:
    Cevapla
  • Ulusçu 15 yıl önce Şikayet Et
    . Darbeler senin söylediğin gibi solcular tarafından yapılmamakta. Sana büyüklerinden gelen bir sol düşmanlığı var. Solun ne olduğunu da bilmiyorsunuz. Sadece isim olarak kötü geliyor size. Küçükken 'tü kaka' demişler herhalde.. 12 Eylül'e bak bakalım solcuların kârı var mı? Fethullahçılar 12 Eylül sistemi ile nasıl Emniyette kadrolaştı bunu araştırın! Bugün darbecilikle suçlananlar içeride. Peki darbe yapmış olan Kenan Evren neden dışarıda? Çünkü Evren, Gülen cemaatine çalıştı !
    Cevapla
  • oğuz kağan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    bunuda çok istiyorum. hocam birde lütfen duygu sömürüsü hakkında bizi aydınlatın.. Duygusal bağlılıkların kar amaçlı kullanılması gibi konularada değinin... sürekli paşalardan bahsetmeyin.. bazıları paşalar kendilerini çok değerli görebilirler ama önemli değil o kadar..
    Cevapla
  • oğuz kağan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    bu bir ricadır... Sayın hocam artık lütfen bu konulardan bahsetmeyin... Sizin gibi bir kişinin Türkiyenin başka sorunlarınada el atması gerekiyor... mesala eğitim, trafik, sağlık... Öyleki yazdıklarnız ilgili makamlarca incelensin ve hayata geçirilsin...
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Cia. Maocuları destekledi.Ama Ülkücülerin arasında da cirit atıyorlardı.Amerikancı olmakla suçlanan Türkeş teşkilatlarını ABD ajanlarına karşı uyardı.Buna çok yakından şahidim:) ABD'nin girmediği örgüt yoktur.Elbette sarışın veya zenci CİA ajanlarını kullanmaz ama parayla veya fikirle iğfal ettiklerini çok rahat bir şekilde kullanır.Maocuların ABD tarafından desteklendiğini ben değil,o zamanın İGD'si bile söylüyordu.Hatta daha ileri gidiyorlar,Mao taraftarlarını" Maocu Bozkurtlar" olarak değerlendiriyorlardı.
    Cevapla
  • baybars can 15 yıl önce Şikayet Et
    doğrudur yanllız eksik kalan. doğrudur sol her zaman darbe yaptırmak için üşleyi istikrarsışlaştırmıştır,12 eylül sürecinde sivil militaristler bunu hazırlamışlardır,abd karşıtlığı rusyacılık bunların hepsi hikaye abd sivil militaristlerle ülkence darbenin yolunu hazırlıyor,sonradaasker militaristleri piyasaya sürüyordu abd karşıtı gibi duranlar hep abd adına çalışmıştır,bu oluşumda natoya karşı gibi gösterir kendisi ama natonun bir uzantısıdır,natıdan çıkmadan darbecilerden ve darbelerden kurtulamayız,natonun hedefi belli değilmi
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat