Numan'a bile oy vermediler!
Numan'a bile oy vermediler!
.

Yorumlar6

  • Türkoğlutürk. 10 ay önce Şikayet Et
    Hani biliyoruz CHP Dine ve dini Müslüman olan muhafazakar kesime karşı mesafeli, Ancak CHP etrafında kenetlenen DP. SP. Deva ve Gelecek partisi Müslümanlık inancı söz konusu olunca CHP ile aynı safa mı geçtiler.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Baybars 10 ay önce Şikayet Et
    Ormanın baltayı şikayeti gibi.Baltanın ne yapayım sapı sizden dediği gibi ormana.Ak partiden ayrılıp meclise girenler de balta kadar masum değil.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sinan 10 ay önce Şikayet Et
    Boş verin Numan Kurtulmuş u adamlar C h p seçmeninin oyları ile milletvekili oldukları halde Chp adayına bile oy vermediler. Chpliler düşünsün.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Konyalı deli 10 ay önce Şikayet Et
    Özgür özeli ziyaret eden Numan beye , ikinci turda size oyumuzu verecegiz demişti haber 7 de okumuştum, demekki sözünde durmadılar.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    İkinci turda değil, ikinci dönemde demişti... Ve üstelik bunun için de, "tarafsızlık" diye bir şart öne sürmüştü... Siyasal olarak bir karşılıkları olmadığı gibi, sayısal olarak da bir anlam ifade etmediklerini halen daha anlayamamışlar, yazık!
    Toplam 4 beğeni
  • TurgutKNK 10 ay önce Şikayet Et
    aynı çatı altına toplananlardan ne bekliyordunuz ki, onlar öyle olmasaydı bir araya gelirler miydi? Müslüman müslümanın kardeşidir. Demek ki diğerlerinden kardeş olmuyor!
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat