'Üç de yiğit askeri savcı gerek'
'Üç de yiğit askeri savcı gerek'
Prof. Tarhan, Ergenekon'da 3 savcının görevini yiğitçe yerine getirdiğini belirtti ve Cumhurbaşkanı'na bir çağrıda bulundu: Üç yiğit askeri savcıya ihtiyaç var.

Yorumlar12

  • Mümin Müminoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Mürteciler. Yolunu izlediği zalim tipik bir pozitivist idi.. Kendi de burada "cahil akademisyen" olarak takılıyor.. Devrim az kanlı olmuşmuş! Bir kere buna devrim değil, yönetimi ele geçirme, Milli Mücadele'yi kendi maksatları için kullanma denir. Fransız/Rus/Çin/İran/Romanya/Gürcistan vs devrimleri 11 senede mi oldu??? Devrimler zamana yayıldı, hepsi birden yapılamazdı, halkla savaşılamazdı, aksi takdirde halkının dörtte birini katleden Kamboçyalı polpot gibi malum kişi de "Karatürk" diye anılırdı ancak!..
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Hocamdan bir istirham daha. Sayın hocam;Bazı insanların tanımadıkları insanlara diş bilemeleri,kin gütmeleri ve intikam alma isteklerinin altında yatan sebepler nelerdir? Bir insanın sürekli idam sehpasından,cellatlardan,kök kazımaktan,etnik ve dinsel temizlikten bahsetmesi sağlıklı bir durum mudur? Bu şekilde düşünen ve yazanların insanlara,hayvanlara ve çevreye fiili zarar verme ihtimali yüksek midir? Eğer yüksekse bunların şerrinden nasıl kendimizi koruyabiliriz? Euzü besmele çeksek faydası olur mu?
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam. Gözüme tuhaf tuhaf tipler çarpıyor.Kimi Komiser,kimi Kel Ali,kimi Napolyon, kimi Hitler,kimi Atatürk,kimi de Akademisyen olduğunu iddia ediyor.Bendenizi soracak olursanız göbeğini kaşıyan bidon kafalı cahilin tekiymişim.Yukarıda bahsettiğim kişiler öyle diyorlar.Bu kadar ilminizle sadece okuduğunuz yorumlardan bile kimin ne olduğunu anlayabilecek yetkinliktesiniz.Ben mi hastayım bunlar mı?
    Cevapla
  • Burcin Toprak 15 yıl önce Şikayet Et
    Insanin biraz vicdani sizlar senin gibi birini dahi prof albay yapan kurum hakkinda atip tutarken!. Adi ne olursa olsun ama ortodox ama militan laiklik,islamafaso altinda inleyen musluman ulkeler icin tek yontem vardir;Kemalizm,nedir:Yobazlarin asla sizamayacaklari bir ordu,kalkistikca acimdan kafalarina TOKMAK,ne zamana kadar;diz cokup el aman dileyene kadar!Evet Kemalizm basarisiz olmustur,ama niye,cevabi tarafsiz tarihcimiz Ilber ORTAYLI'dan,dunya tarihinin en kansiz devrimi oldugu icin.Maval okumayin yok istiklal mahkemeleri,Kilic Ali vs diye.Yeterince asmis olsalar yobazlik 10 yilda bir hortlamazdi!
    Cevapla
  • Burcin Toprak 15 yıl önce Şikayet Et
    Senin Cumhurbaskanin mesgul bu aralar,Anayasa Mahkemesi bugun yarin seriatci olduguna karar verecek. Sonra ne yaparim derdinde.Ayrica TSK Cumhurbaskani'ni kerhen,ayip olmasin diye taniyor,devlete saygisi nedeniyle zorunlu haller haric tanimiyor.Sonra TSK'de tespihli savci yoktur,Fethullah ancak %5 civari o da alt kademelerine sizabildi yarginin,ilk tokadi Van'da yedi savcisi,simdi dama oynuyormus kahvelerde,sira Ergenekon fasa fisosu savcisinda.Bir de akademisyen gecinirsin,okudunmu kac tane muvazzaf/emekli generalin adi bilincli olarak alinmis iddianameye,ne yapmislar;bayramlarda V.Kucukle konusmuslar
    Cevapla
  • Arma Dillo 15 yıl önce Şikayet Et
    yaşar Gürakan. Yazıklar olsun size değil Adaleti katledenlere(367)yazıklar olsun Şimdi sen Adalet mensuplarının tornadan çıkmış gibi Adil olabileceğini mi iddia edip yazıyorsun Ozaman şunun cevabını ver pkk lideri Ankara hukuk fakültesine kayıt yaptırmış daha sonra yatay geçişle başka bölüme Eğer Hukuk fakültesine devam edip bitirse idi nasıl bir Adalet mensubu olurdu acaba Her kurumun içinde çürükler olur Milletimiz feraset sahibidir hemen tanır
    Cevapla
  • yaşar Gürakan 15 yıl önce Şikayet Et
    yAZIKLAR oLSUN. Yargıyı bu şekilde bölenlere sınıflandıranlara yazıklar olsun.Ergenekon savcıları YİĞİT savcı AKP ye kapatma davası açan Yargıtay BAŞSAVCISI korkak savcımı?İşinize gelen savcı yiğit işinize gelmeyen tu kaka öylemmi?Yazıklar olsun size
    Cevapla
  • eray eraydın 15 yıl önce Şikayet Et
    TEBRİKLER. Sn Tarhan'ın bu açık ve yapıcı mektubundan dolayı Sn Cumhurbaşkanımız adına ben teşekkür etmek istiyorum. Şundan eminim ki; Sn Cumhurbaşkanımız bu yazının servise girdiği ilk vakitlerde bu mektubu okumuş ve eminim ki hemen Sn Tarhan'ı arayarak memnuniyetini ifade etmiştir. ve eminim ki kesinlikle bu mektuptaki düşünceler ülke menfaatleri için kullanılacaktır. Bu düşünceleri ifade edebilme cesaretinden dolayı Sn Tarhan'ı kutluyorum.
    Cevapla
  • oğuz kağan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    Din bireye laiklik topluma hitab eder.... Dini değerleri kişiler kendi vicdanlarında süzdükten sonra benimserler veya kendilerince algılarlar... Yani kişiden kişiye değişen görelilik vardır... Hal böyle iken kendince algılayanların çıkıp bu budur herkez bu şekilde düşünecek ve halk topluca bu şekilde yaşacak cennete gidecek demeleri yanlıştır... Kültürler arasında ki ortak değerler esastır... Ne dinden Ne laiklikten vaz geçilir ikiside esastır
    Cevapla
  • oğuz kağan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    sayın editör e. yazının başlığı olan 'Üç de yiğit askeri savcı gerek' cümlesinde ki '' de'' sözcüğü yanlışlıkla yazılmış olmalı... doğrusu 'Üç yiğit askeri savcı gerek' şeklinde olmalıdır ???
    Cevapla
  • Mehmet Sur 15 yıl önce Şikayet Et
    Asker ve Millet. Sayın Genelkurmay Başkanımızdan ivedilikle içlerindeki millete karşı oluşumları tasfiye etmesini bekliyoruz.Bu devleti oluşturan Millet olarak bunu istemek en doğal hakkımızdır.Bu zamana kadar hep irtica tehditi diye üç beş görevli ordudan atıldı ama millete karşı oluşumlar ödüllendirildi artık iplik pazara çıktı asıl temizlik yapılmalıdır.
    Cevapla
  • Muhsin Cinoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    tamamen katılıyorum ancak.... t- katılıyorum sn hocam ancak, fazla uzatmadan demek gerekiyorki, bildiğiniz gibi TSK (kendi içinde işleyiş bakımından) bir demokratik kurum değildir. Yani komutan askerine sen önden oğlum dediğimde yok oylama yapalım diyemezsiniz. Sn. Cumhurbaşkanı da bizzat TSK nın içinde olmadığından her ne kadar anlatılsa da durumu bilemez, Başkomutan statüsünde olsa bile... O halde acizane görüşüm bu sizin dediğiniz hususu derhal bir hukuki düzenleme yaparak Askeri ve Sivil yargıyı birleştirerek yapmaktır...dahası
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat