<font color='#ff0000'>Siyasi alınganlıklar nasıl oluşuyor?</font>
Siyasi alınganlıklar nasıl oluşuyor?
Olayları kişiselleştirmenin en büyük sakıncası insanı uygunsuz davranışlara itmesidir. Bu insanlar aslı olmayan nedenlerle kavga çıkaran tiplerdir.

Yorumlar7

  • mazlum dal 15 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene c.başkanı seçimi. hocayı okuyunca aklıma geldi c.başkalığı seçimi olacak. chp diyor ki bu meclis seçemez. halk seçsin halk seçemez. tam bela, tam geçimsiz, tam klinik vaka.
    Cevapla
  • orhan sahun 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Sevgili hocam sizi izlemeye devam ediyoruz. Saygılarımla
    Cevapla
  • oğuz kağan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    demek ki. bu türden kötü insanlara karşı kendimizi koruyabilmek için böyle kötü insanların varlığını ve özelliklerini bilmek gerekiyormuş...
    Cevapla
  • isa ertuğrul 15 yıl önce Şikayet Et
    Yine döktürmüşsünüz Hocam.. Bu yazdıklarınız herhalde birçok kürsüde ders mahiyetindedir.Bu yazdıklarınızdan çok kişinin ders çıkarması gerekir.Bu dediğiniz kişiler toplumumuzda okadar çokki,şahsenbu kişilerle ben tartışmaya girmiyorum.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı en çokbilen onlardır.En haklı onlardır,en aydın..vs.onlardırALLAH şerlerinden korusun.Biz onları oldukları gibi kabul ediyoruz onlarda bizi kabullenseler sorun kalmayacak.
    Cevapla
  • Ahmet Çapar 15 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluktan gelen bir alışkanlık. Eminim hepimiz çocuk iken okulda öğretmenlerimize birer etiket yapıştırmışızdır. Her birini kafamıza göre yaftalardık ve aramızda onlardan bahsederken uydurduğumuz yaftaları kullanırdık. Mesela din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin sabit yaftası bellidir, "dinci". Hatta bizde daha da ileri gidip müdür yardımcısına şarapçı diyenler bile olurdu (adam hayatında alkol kullanmamış birisiydi). Yani çocukluktan gelen hastalıklı alışkanlıklar bazı şahıslarda hiç kaybolmuyor gibi.
    Cevapla
  • umut beydağı 15 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar adamlık dininin adamları o yüzden hocam. Adnan Oktar'ın Adamlık Dini Kitabı topluma bakan müthiş bir psikolojik tahlil kitabı. Bunun gibi bir de Cahilie Toplumunda İnsaqn Karakterleri kitabı da var.Rövanş hareketleri, alınmalar, küsmeler, ağlamalar hep bu dinin karekteristik özellikleri, okumakta yüksek fayda var diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • mustafa evli 15 yıl önce Şikayet Et
    muhatap kendimiz. evet bu yazıyı, kast edilen siyasetcilerden çok, kendime hitab edilmiş bir yazı olarak algılıyorum. Düşünmeme yardımcı oldunuz. Teşekkürler!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat