TSK'da güvenlik defekti
TSK'da güvenlik defekti
Doğan grubu ve Karamehmet grubu arasında yaşanan tartışmalar bazı gerçekleri ortaya çıkarıyor. Neyin sahte olduğu neyin sahte olmadığından çok;

Yorumlar24

  • bahar ılgaz 15 yıl önce Şikayet Et
    devamı2.Ve ben inanıyorum ki. mutlaka hatalarını anlayacaktır bu milletin evlatları!Yiyişimiz ayrı olsa da o yoğurdu aynı tastan yiyoruz ve yediğimiz yoğurdun temizliğinden sürekliliğinden hepimiz sorumluyuz;ben ülkeme yetkililerime güveniyorum,Yaşımız 50 60 değil,biz bunları düşünebiliyorsak onlar nicelerini düşünüyordur.Ama dediğim gibi daha daha büyüklerin tecrübelerinden yararlanmak gerek.Bizi yutmak isteyenlerin sefer sayısı 20yi buldu bu haçlıların! onların eline bakmamız kendi yoğurduğumuza kaşığı kendimiz yapmamız gerek.saygılar
    Cevapla
  • bahar ılgaz 15 yıl önce Şikayet Et
    devamı :. yeğdir sözünü doğrulatmaz inşallah tekrar!İlkini gördük koca İmparatorluk param parça oldu bazı maceraperest kafasına buyruk Paşalar yüzünden;devlet yönetimin arkasında başka işler çevirmeleri yüzünden ama neyseki bir Atatürk çıktı da anca toparlayabildik!Ben de diyorum ki ey ülkem yetkillileri aç da bir oku tarihini ataların ne yapmış da 600 yıl güçlüce onurluca ayakta kalabilmiş ve ne gibi çirkinliklerle alavere daleverelerle yok olup gitmiş.TECRÜBELERDEN DERS ALMAK GEREK.Yaramaz çocuk gibi olmamak gerek!
    Cevapla
  • Zenci Turk 15 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Nevzat Bey;. Kose yazari enflasyonu olan bir ulkede sizin gibi yazarlarin olmasi bizi sevindiriyor. Samimiyetle soyluyorum sizin yazilarinizi okurken yeni bakis acilari kazanmanin ve yeni seyler ogrenmenin sevincini yasiyorum. Dedikodudan uzak, cok yerinde sosyolojik ve pedagojik degerlendirmeler, objektif bakis acisi... Elinize saglik... Tebrik ederim.
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    Hep merak etmişimdir. Kadınların da askere gitme zorunluluğu olsaydı başörtülüler için nasıl bir uygulama yaparlardı. Askeri okula gitmek isteyenler fişleniyor, kamuda, üni'de kızlara ya başını açacaksın ya da okuma hevesinden vazgeçeceksin deniliyor, tercihe(!) bırakılıyor. Peki askerlik söz konusu olsaydı ne olacaktı? Başörtülüler "başımı açmam işine gelirse" deme hakkına sahip olurlar mıydı?
    Cevapla
  • Uğur KÖSE 15 yıl önce Şikayet Et
    Asker İşini Yapsın. Acilen ordumuzun kendisine çeki düzen vermesi gerekir,sen askersin kardeşim ne işn var siyasette,sen işini yap,başına çuval geçirtme,kriptonu silahın koru,terörle mücadele et.Sanane başörtüsüymüş,imamhatipmiş,siz ordu olarak bilmiyormusunuzki Çanakkale Savaşını bize içimizdeki bu "iman gücü"nün kazandırdığını.Siyaseti çok istiyorsan istifa et ,iki işi birden yaparsan bak memleket ne hale geliyor,niye Millet-Ordu birbirine düşman olsun,Adnan Menderesin idamı bu amaca yönelikti.İmandan korkmayın
    Cevapla
  • habib OĞUZLAR 15 yıl önce Şikayet Et
    nedir tsk'nın sizlerden çektiği. simdi ordu da yolsuzluk usulsüzlük olabilir çok savunduğunuz akp de yok mu ayrıca sen kimsin de ökk ye gladio demek gafletini gösteriyorsun sen çuval hadisesinde asker olsan ne yapardın ama sen hiç asker olmadın ki olamazsın ki ordaki askerlere emir verilseydi kanlarının son damlasına kadar çarpışırlardı. onlar ne ab fonlarından ne de abd den nemalanmıyorlar.ama bazı satılık kalemler her fırsatta asil ordmuza ve mehmetçiğe saldırmaktan geri durmuyorlar .
    Cevapla
  • Yekta Sertalizade 15 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Lisesi. Ilk okulu bitirdikten sonra Heybeliada Deniz Lisesi sinavlarina girmistim. Yazili sinavi gectikten sonra, sozlu mulakatta bana bildigim bir kahramanlik siirini okumam istenmisti. Ben de Ustad Necib Fazil'in unlu Sakarya Turkusu siirini okumustum... Mulakat sonucu ne oldu dersiniz?
    Cevapla
  • mehmet öztürk 15 yıl önce Şikayet Et
    aydınım diyenlere !. Gerçekler daha nasıl ifade edilecek.Bu memlekette ben aydın'ım diyenlere ithaf edilmeli bu yazı.Hangi satırına katılmayalım hocam.Işık tutulması gereken ana konuları ne güzelde tespit ediyorsunuz.Gerçek gündem bunlar olmalı ve aklım eriyor diyenlerin bunları konuşması gerekir.Göz bebeğimiz ordumuza herkes girer de anadolu çocuğu neden kuşkuyla girer.Anasının başı örtükse, babası sakallıysa ne olur. Gericilik mücadelesinin korkuya dönüştürülmesi ve herkesi gerici-yobaz görmek kadar abes bir şey olabilirmi?
    Cevapla
  • Şevket Yıldız 15 yıl önce Şikayet Et
    Başbuğ'un halka ilişkilere general atamasının olumlu birşey olduğunu sanıyorsunuz.. Peki atanan generalin halkla ne kadar ilgisi var.Daha etkili ve yetkili olması iyide bizdeki sorun,nesil sorunu(jenerasyon).Mesela Polis teşkilatımız gençleştikçe halkla irtibatı artıyor ve ilişkileri düzeliyor.Aynı şeyi yaşı 60'ı geçmiş,lojmanda yaşayan bir general yapabilirmi?.Ben olsam rütbesi binbaşı yada yarbay olan fakat direkt GenKur Başkanına bağlı bir yapı getirirdim.Yani değişen hiçbir şey olmayacak.
    Cevapla
  • ertan anapar 15 yıl önce Şikayet Et
    ordu ve islam. bir devleti korumak maddi kazanç toprağı korumak fabrikasını korumak vs değildir. Devleti korumak yaşayan toplumun milli ve manevi değerlerini sosyal yaşayışını korumaktır. Bu uğurda ölmek için ulusalcılık yetmez. Bir insan bir değer için ölmeyi gözönüne alırsa muhakkak karşılığı vardır. Bedavadan kimse ölmez. O halde ölüm nedeni şehitlik ise; şehitlik de Allah yolunda ölmek ise; Allah da en son din olarak İslamı tarif etmişse; O zaman güç istiyorsa ordudan müslümanları atmak yerine çoğaltması gerekmezmi?
    Cevapla
  • kadir karakuş 15 yıl önce Şikayet Et
    12. nevzat bey gene 12 den vurmuş
    Cevapla
  • ismail ismail 15 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir. Sayın hocamın dilek ve düşüncelerine katılmamak münkün mü?Milletimizin peygamber ocağı olarak saygı duyduğu bir kurumun Atatürkle Peygamberi karşılaştıracak kadar ikisin den birini tercihe zorlayacak kadar zıvanadan çıkanları varsa elbette onların o kurumdan temizlenmesini beklemek her ferdin hakkıdır.Bu millet Atatürkü Atatürk gibi Peygamberi Peygamber gibi sevmeye devam edecektir.Bu ikisini dövüştürmek isteyenler kendi iplereni kendileri çekmiş olur.bunu bilin ve milleti rahat bırakın
    Cevapla
  • maniafast 15 yıl önce Şikayet Et
    en azından saygı. editör bey yorumda küfür hakaret yok neden yayınlanmıyor.. sizi eleştirmek suç mu? sizde farklı tip bir basın cuntası mısınız? EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…
    Cevapla
  • muhammet tanrıkulu 15 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun sizden. artık para kazanmayı bir kenara bıraktınız vede vatan millet duyguları içinde bir mücadelede yerinizi aldınız. Sizleri tebrik ediyor ve sizler için dua ediyoruz. Allahım hakkı tutanları muvaffak eyler inşallah. Selamlar sevgiler.
    Cevapla
  • serkan karadağ 15 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU SÖZ. Değerli hocamız adeta duygularımıza tercüman olmuş. Yıllardır irtica bahanesiyle ordudan ihraç edilen subaylar eminim bu ülkeyi gerçekten seven insanlar. Bir insanın inandığı gibi yaşamasının onun ordudan atılmasına sebep olmasını hiçbir akli mülahazayla bağdaşması mümkün değil. Aslında ordudan temizlenmesi gerekenler son ergenekon operasyonlarıyla daha belirgin olarak ortaya çıktı. Asıl ordumuz bu zihniyetten temizlenmeli. Yıllardır bu ülke, bu insanların yüzünden yerinde sayıyor.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat