TSK’da mahalle baskısı çok etkili
TSK’da mahalle baskısı çok etkili
"Azgın azınlığın mahalle baskısı, TSK’nın içinde de çok etkili" diyen Prof. Nevzat Tarhan'a göre TSK'da bir oylama yapılsa çoğunluk kendisine hak verecek

Yorumlar41

  • Oktay Koçak 15 yıl önce Şikayet Et
    Size tamamen katılıyoruz. Ordu halk için vardır halkın karşısında durmak için değil.Ordumuza saygımız sonsuzdur ama içindeki ve dışındaki çürük elmaları ve laiklik istismarcıları ve masonlar safdışı bırakılmalıdır.Bu durumdan askerimizde rahatsız olmalıdır.İstismarcılara halkla ordumuz arasına hep mesafe koymaya çalışanlara kendisi gereken cevabı vermelidir.Yoksa halk olanların farkındadır.
    Cevapla
  • Sabit Kal 15 yıl önce Şikayet Et
    Asker, sivilleri adam yerine koymadan. sivillerde kendilerini askerlere adam yerine koydutturmadan bu memleket hala askeri diktatörlükle yönetilmeye devam edecektir. Cünkü askerde ta iliklerine kadar isletilen "komutan korkusus" sivil hayattada ölünceye kadar devam etmektedirki, askerdeki tüm egitimin aslinda temel gayesi bu: "Sivil hayatinizdada sizin efendiniz biziz, bize karsi koyan iflah olmaz ve biz La Yus'el'iz (sorgulanamaz)". Onlar benim komutanin degil, emrindeki erin komutanidir. Askeri memurdur. Asagilik kompleksine paydos!
    Cevapla
  • söylesemfaydasıyok 15 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler n.tarhan hocam. yazdıgınız heryazıyı öngördügünüz her fikiri onaylamamak akılsızlık olur kanatındayım yüzde 80 in sizi kabul ettigini candan destek verdigini düşünüyorum ama anlayamadıgım busorunun çözümüne gelince neden bu millet bölünüp parçalanıyor bunun çaresinedir bunu müsait bir gününüzde degerlendirip reçetesini yazarsanız umarım aydınlanan lar olacaktır ve sizi örnek alacak yazarlarımız çogalacaktır saygılarımla allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • II. Fatih Sultan Mehmet 15 yıl önce Şikayet Et
    İsmi lazım değil bir subay arkadaşım askeri lojmanına yakın bir okulda oyunu kullanacak.. Bağlı bulunduğu birliğin paşası oylarınıza bakılacak bir tane sağ parti oyu çıksın hepinizi yakarım diye özel konuşmuş tüm subaylarla. Hepsi chp-ye vermek zorundaymış. Neyse bizim subay durumu astsubay ve uzmanlara nasıl oy verileceğini anlatırken kendi insanlığımdan utandım diyor. Neticede bizim ordumuzu 85 yıldır bu zihniyet yönetiyor. Ve korkarımki bunlar devletide yönetiyor. Biran evvel ordunun gidişatına çeki düzen vermek ve OYAK'ın mal varlığına el konulmalıdır.
    Cevapla
  • Alper Albatros 15 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Nevzat bey... Bu kadar güzel yaklaşım ve tesbitlere katılmamak için ancak önyargılı ve kesin bir taraf olmak gerekir. Aksi taktirde aklın ve mantığın kabulü bu gerçeklerdir.
    Cevapla
  • salih çifci 15 yıl önce Şikayet Et
    katılmamak elde mi?. yazınızın tanmamına aynen katılıyorum ... sadece bir cümle ilave edeyim "Bu askerlerimiz halkın içinde bizimle değil mi ? Yoksa başka milletlerden mi geldiler ?" Atatürk'ü sevmeyen mi var ki? Hem sonra Atatürk din kurucusu mu ? (Peygamber) neden din ile Atatürkcülük karşılaştırılıyor... Yoksa Atatürk dinsiz biri mi idi? daha ne soralım bilmem ki? yeter artık inancımız ile mukaddeslerimizle oynamayın bizler kardeşiz bölmeyin... selam ve dua ile
    Cevapla
  • Ahmet Çapar 15 yıl önce Şikayet Et
    Siyasete karışan cemaat. bu zamanda bir alevi cemaati lideri çıkıp "biz oy vermezsek CHP barajı bile geçemez" diyebiliyorsa bu, cemaatin ve cemaatçilerin bal gibi siyasete karışabildiğinin göstergesidir. Alevi cemaatinin siyaset üzerindeki açık baskısını kimse inkar edemez. CHP gibi cemaatçilikten beslenen partilerin köküne kibrit suyu dökülmeli. Bu ülkeye en çok zararı onlar vermişlerdir çünkü. Vatandaşların büyük çoğunluğunun oyunu asla alamaz bu tip partiler. Hep azınlık partileri olmaya mahkumdurlar.
    Cevapla
  • bülent acar 15 yıl önce Şikayet Et
    dini istismar etme. slm.alykm.evet tsk artık dini istismar eden açıklamalardan uzak durmalı.oraya peygamber ocağı olduğu için geliniyor.emperyalizm,komünizm ve kemalizmi korumaya değil,dini istismar edenlere geçit vermemek için gelinir.ve sadece bu uğurda ölmek için ama sadece bu uğurda ölmek için varız.bizim torpillerede ihtiyacımız yok nede olsa peygamber ocağı.yazarımıza teşekkür ederim.
    Cevapla
  • dogrucu davut 15 yıl önce Şikayet Et
    başatan sona. kötü niyetle yazılmış bir yazı. tam AKP ve TSK iyi anlaşıyorken araya nifak sokmaya çalışıyor hocamız. Dış mihraklar iyice çalışmaya başladı anlaşılan.
    Cevapla
  • ali durur 15 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi anlarımda. siyasete karışmayan cemaat demişsin ya çok güldüm. Karışmıyorlar yani öylemi. ALLAH seni ıslah etsin.
    Cevapla
  • selman aydın 15 yıl önce Şikayet Et
    denetleme. bn sadece burda denetleme olayın atakıldım.orduyu ancak ulus denetler dedi gn.kurmay başkanımız.e ben ulusun bir ferdi olarak kalkıp gelip denetleyecek halim yok.ama bizlerin seçtiği bizlerin vekili olan koskoca T.B.M.M VAR.işte onlar ulusu yerine geçiyor.vekaletnameleri var yani.
    Cevapla
  • abdulhalim koc 15 yıl önce Şikayet Et
    ne laikligi kardesim.... insanlar allahi tanimaz hale gelmis... kurani tanimaz hale gelmis...insanlar topluca irtiidat etmisler.. dinden islamdan cikmislar... dunyadan haberi olmayan birisi cikmis 2008 senesinde laikligi korumaktan bahsediyorlar... Eger allahtan korkunuz var ise bir avuc ehli imana karismayin.. onlara elinizden gelrise muavenetet edin aksi halde basiniza semavi bela olarak ates yagacak... Anadoluyu ates sahasi olmaktan koruyan nuru kuran herhalde cekildi... cedellesme meydani oldu...
    Cevapla
  • YAVUZ KAYAALP 15 yıl önce Şikayet Et
    TSK ne zaman büyük çoğunluğu adam yerine koyacak. Galiba N.Tarhan'ın dediği gibi TSK millete hep CHP'nin gözlüğüyle bakmayı sürdürecek. Bizde Generallerden boş yere adalet bekliyoruz. Ne zaman TSK, milletin çoğunluğunun düşüncesine saygı duymayı öğrenirse o zaman T.C. Devletininn bölünmesinden bahsedilemeyecektir.
    Cevapla
  • taner yıldırım 15 yıl önce Şikayet Et
    düzelmez. tsk üst rütbe kademesi ne zaman ki bu ülkede emekli paşaların sesine değilde halkın sesine ve isteğine kulak verir ve dirayetli bir yönetim anlayışı sergileyebilirse ozaman sorunlar kendiliğinden düzelir. vatandaş olarak bekliyoruz...
    Cevapla
  • yarinden gecti 15 yıl önce Şikayet Et
    danışman. TARHAN hocamı TSK ya danışman yapmak gerek. hocama bir kulak verseler Türkiyede iç sorun %75 azalır.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat