Gazetecilik refleksi, iftira, özür
Gazetecilik refleksi, iftira, özür
Çağrı Prof. Dr. Nevzat Tarhan'dan: Belki ben güncel siyaseti bilmeyecek kadar safım ama olayları başkalarını kırmadan ve gücendirmeden tartışmayı başarmalıyız

Yorumlar6

  • Sade Vatandaş 15 yıl önce Şikayet Et
    İşte Bu. Olması gereken de tam olarak işte bu.Bu yazıyı herkes ama özellikle gazeteciler ve siyasetçiler okumalı.Hatta hergün sabah bu yazıyı okumadan göreve başlamamalılar.
    Cevapla
  • Cengiz DEĞİRMENCİOĞLU 15 yıl önce Şikayet Et
    TARHAN HOCAM KALEMİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK. Ne oldu bizlere. Biz biz olmaktan hızla uzaklaşıyoruz. değerlerimizi, hasletlerimizi,benliğimiz en önemliside TÜRK'e has özelliklerimizi hızla yitiriyoruz. Böyle oluncada dışarıdaki leş kargaları halimize gülüp pastadan paylarına ne düşeceğinin hesabını yapıyor. Allah aşkına bu ülkenin aklı başında insanları hep bir ağızdan haykıralım. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Osmanlıdan beri tarihimizi iyi annaliz edersek görürüz. Dünya bizim en zayıf noktamızı keşfetmiş. BİR BİRİMİZE OLAN GÜVEN DUYGUSU
    Cevapla
  • Mehmed Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    .... ... Ama öbürkülerin iftira etmek veya bir iki kişi ile ilgili "iddiaları" bütün bir dindar kuruluşlar ve insanlar yelpazesine haksızca genellemek suretiyle kazandıkları veballerden ötürü pişman olmaları için yeterli saik yok. Doğru ve yanlışa dair kriterleri olsa da bu gastecilerin yaptıkları kötülüklerin cezasını başka bir âlemde ödeme diye bir inançları yok. "Ben de yok olucam gidicem, kötülük ettiğim adam da yok olup bir tür huzura erecek zaten canım" diye vicdanlarını rahatlatıyorlar kolayca.
    Cevapla
  • Mehmed Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    .... Hatayı kabul etmeme yanında insanların işine gelmeyen bir doğrudan vazgeçmemenin bedeli de yalnızlıktır, hocam bunu da eklemeli. Galileo şayet deseydi "herkes benim buluşlarımda hatalı olduğumda müttefik, o yüzden ben de hatada ısrar edip kendimi yalnızlığa itmeyeyim, dünyanın dönmediğini itiraf edeyim", çok yanlış bir iş yapmış olurdu değil mi? Sizin vicdana dair çağrınıza gelince, İslâmî kesimdeki çoğu kişi sizin dediğiniz vicdan çağrısına uyacaktır, ama... (devamı var)
    Cevapla
  • Celil ZORLU 15 yıl önce Şikayet Et
    ORTA YOL. Hocam yazılarınızı fısat buldukça okuyorum. Yorumlarınızı çok beğeniyorum. Özellikle bu yazınızın hedefindeki kişi ve kurumların ders almalarını dilerim.
    Cevapla
  • enginazaklı 15 yıl önce Şikayet Et
    bence güzel özetlemiş.. biraz daha açık ve seçik yazsa harika derdim.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat