Öyle ya da böyle
Öyle ya da böyle
.

Yorumlar30

  • Sebahattin Uçan 3 hafta önce Şikayet Et
    Sağıra müzik dinletmek , köre filim seyrettirmek bunlara laf anlatmaktan daha kolay ve mantıklıdır,
    Cevapla
  • İbrahim 3 hafta önce Şikayet Et
    Hocam onların derdi milli uçak KAAN filan değil, inanın hepsinin derdi gündem saptırmak, bir parça olsun, Hırsızlık yolsuzluk rüşvet kepazeligini unutturma, Şaibeli kurultayı unutturma, istifa Eden başkaları unutturma, İzmir İstanbul Ankara ve diğer büyük şehirlerdeki yolsuzlukları unutturma,ve beceriyorlarda.yoksa KAAN savaş uçağının motoru katırı yerli Avrupa hiç umurlarinda değil.
    Cevapla
  • Kaan 3 hafta önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık.
    Cevapla
  • AĞACAN 3 hafta önce Şikayet Et
    Emeğinize, kaleminize Sağılık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ali ihsan 3 hafta önce Şikayet Et
    Churchill’in “büyürse budayın, solarsa sulayın” diye ne kendi eserlerinde ne de kayıtlı hiçbir yerde böyle bir sözü yoktur. Biri mabadından uydurmuş ve internette yaygınlaşmıştır.
    Cevapla
  • H ibrahim ULUDAĞ 3 hafta önce Şikayet Et
    i. ürür kervan yürür
    Cevapla
  • bursadan 3 hafta önce Şikayet Et
    harika tespitler...
    Cevapla
  • alii 3 hafta önce Şikayet Et
    sende hızlandır 2 senede yap şimdi teknoloji gelişti
    Cevapla
  • vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    yaw gerçek olan şey: motor yok işte zihniyetin ne önemi var bu gerçek karşısında. eski bakanın söylediği gibi MOTOR YOK MOTOR neyi savunuyorsun hala. artı bu uçak 86 milyonun vergileri ile yapılıyor öyle sadece bir kesimin değil tüm milletin.
    Cevapla
  • Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Gerçekleri yazdığınız için teşekkür ederim. Bazılarının ülkeye aidatlıklarını gözden geçirmeleri gerekir.
    Cevapla
  • özgür 3 hafta önce Şikayet Et
    Sen de pek Türkçe bilmiyorsun. Sen de ülkeye "aidatlığını" bir gözden geçirsen iyi olur.
  • ahmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Asla inanmıyorum geç bunları
    Cevapla
  • Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Aslında bu ülkede yaşayan ama Türk ve Müslüman olmayan unsurlar asırlarca Osmanlı tebası olarak Devletine bağlı olarak yaşamıştır. Şimdikilerin dış mihrakların aparatı olduklarını düşünüyorum. Yoksa içinde yaşadıkları devlet e bu kadar düşman olmaları sanki 1900 lerin başında İttihat ve Terakki gibi hareketler yapıyorlar.
    Cevapla
  • DOĞRUYA DOGRU 3 hafta önce Şikayet Et
    TÜRKİYE MİLLÎ TANK, TOP, FÜZE, UÇAK, ARABA YAPAR AMA YAPAMAYACAĞI tekşey MİLLİ MUHALİF.
    Cevapla
  • Zeki 3 hafta önce Şikayet Et
    Öte yandan seri üretim aşamasında yabancı motora bağımlılığın bize yaşattıklarını Altay tank projesinde gecikmeyle, Atak helikopterlerinin Pakistana satışı sürecinde satamamakla gayet iyi gördük. Milli gemiler (LM2500) ve Hürjet (F404) yabancı motor tercihi ve halen milli motor geliştirme projesi olmamasıyla müteakip ambargoların adayları durumundalar.
    Cevapla
  • Ermiş 3 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye de altay tankı motoru yapım çalışmaları 11 yıl oldu
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat