Nereye el atılsa lime lime dökülüyor, içten içe özü çürümüş çınar ağacı gibi ufak bir rüzgarda dalı kırılıyor, kökü sökülüyor.
Futbol, siyaset, ticaret, din diyanet, sosyal hayat, basın yayın, çürümüşlükten nasibini almamış bir kesim yok adeta.
BeğenCevapla
Ter2 ay önceŞikayet Et
Olayların tamamında yönetim zaafiyeti var. İsteyerek veya istemeyerek
BeğenCevapla
İsmail Erol2 ay önceŞikayet Et
Makaleler sesli okunsa çok faydalı olur
BeğenCevapla
ahlak2 ay önceŞikayet Et
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi yaptığı usulsüzlüğü itiraf etti. Kerem Aktürkoğlu'nun transfer ücretini yüklenmeseydim transfer limitimiz dolacak ve Asensio'yu alamayacaktık dedi. Bu futbolcu BJK maçında gol attı ve galibiyette pay sahibi oldu. Ahlaksızlık futbolun her yerinde var. TFF bu durumdan haberdar değil mi? Hacıosmanoğlu'nun belli ki gücü yetmiyor. Yolsuzluğa ortak oluyor.
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
Doğruya doğru2 ay önceŞikayet Et
Ahlaki çürüme yalnız futbolda değil ki, maalesef genelde, çok acı !..
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
B.Ali2 ay önceŞikayet Et
Mesele kesinlikle ahlakidir ama sadece futbolla sınırlı değildir maalesef çürümüşlük bir çok yerde bu işlerin önünü ancak güzel ahlaka sahip vicdanlı hak hukuk nedir bilen temiz nesiller yetiştirerek alabiliriz.
BeğenCevapla
Ercan2 ay önceŞikayet Et
Mhk nin komple değişmesi gerekiyor,mhk bu hakemlerin çoğunu araştırmadan soruşturmadan getirdi kendi düzenini kurdu onun için mhk ve onun avanesinin hepsi gitmeli,hakemler bahis oynuyorsa onların başındaki de oynuyordur veya göz yumuyordur veya biliyordur oraya oturan tarafsız ve adaletli olması gerekiyor
Yorumlar9