biz 1. aşamadan değil , doğrudan 2. aşamadan başladık
ayrıca 4. aşamayı şu an köküne kadar yaşıyoruz
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Vedat2 saat önceŞikayet Et
henüz ikinci aşama yeni başladı...
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Mehmet Kırımlı3 saat önceŞikayet Et
Ibni Haldunu. Eserlerinden istifade eden biri olarak aynı konuyu düşünüp duran biri olarak tesbitlerinize katılıyorum.Sizi bu yazınızdan dolayı tebrik ediyorum.Ancak Allah'ın izniyle Reisimiz sayesinde devletimiz cumhur ittifakı sayesinde yıkılmayacak.Rabbim Reise ve Bahçeliye ömürler versin.
BeğenCevaplaToplam 10 beğeni
Sami3 saat önceŞikayet Et
Gel de bunu bizim millete anlat.Çok güzel bir yazı kaleme almışsınız, tebrikler.
BeğenCevaplaToplam 8 beğeni
Musa3 saat önceŞikayet Et
Nesiller gelir geçer. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır.
BeğenCevaplaToplam 4 beğeni
İbni Haldun4 saat önceŞikayet Et
Cumhuriyetleri bilmem ama Patagonya krallıklarında Süfyan ve Deccal rejimlerinin de 4 safhası vardır. Deccal ve süfyan rejimleri dünyada ömrü genel de 100 yıldır. Yüz yıllık sürecinin başlangıcı doğumumu ölümümü onu bilmiyoruz . Ama genel de son evreye girerken kendilerini korumaya muhafazaya çalışırlar. Teba değişim derken onlar yüzyıllık hükümdarlığın ilkelerini korumaya çalışırlar!!!
BeğenCevaplaToplam 3 beğeni
Hakan4 saat önceŞikayet Et
Hocam güzel bir yazı olmuş Benim merak ettiğim Amerika bu yazının tespitlerinin neresinde ve hangi aşamada . Avrupa çöküş içerisinde bunun farkındayız Rusya malum,Çin zirvede, Türkiye bu yenilenme sürecini hızla tamamlıyor. Afrika 50 yıl geriden geliyor. Dünya bu süreci 3. savaşı yaşamadan anlatırsa Türkiye 21.yuzyilin lider ülkelerinden biri olur.
Yorumlar7