İran mı ABD mi kazandı?
İran mı ABD mi kazandı?

Yorumlar8

  • TAZMİNAT? 5 saat önce Şikayet Et
    Bunca insanın katledilmesi irana ve dünyaya verilen zararı kim tazmin edecek? Abd bir savaş suçlusudur Bütün tazminatı ödemek zorunda
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ebuyasir 10 saat önce Şikayet Et
    Uşak ruhlu müslüman ülkelere ders olur İnşallah
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yaşar 13 saat önce Şikayet Et
    kazanan çin ve rusya oldu?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ferit 13 saat önce Şikayet Et
    ABD ve İran savaşı kazanmadı da kaybetmedi de. Savaşı İsrail kaybetti. Olay bu. Bunun haricinde kim ne derse desin boş. İnanmayın. Çok daha açıkçasını da arz edebilirim. O da şu: """Bu Savaşı Netanyahu Kaybetti.""" Çıldırmasının, Trump'a saldırmasının nedeni de bu. Siyonist hahambaşların kendisine hesap soracağını biliyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Servet 16 saat önce Şikayet Et
    Maddeler de hiç Filistin yok
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ali 14 saat önce Şikayet Et
    Zihnimden geçeni okumuşsunuz Servet Bey, maalesef Filistin ve Gazze'den hiç bahis yok. İran'ın Lübnan'ı koruyor gözükmesinin anlamı ise Lübnan'ın masum halkı için değil, oradaki kendi uzantısı olan Hizbullah'ı korumaktan ibaret maalesef!
    Toplam 1 beğeni
  • Abdullah 15 saat önce Şikayet Et
    Filistin,yani KUDÜS Türkiye’nin payına düşüyor,İran onurunu korudu yapabileceklerini yaptı ancak buna gücü yetmez.
    Toplam 1 beğeni
  • KAHRAMANMARAŞ.... 16 saat önce Şikayet Et
    Bence de İran söke söke istediğini aldı...Lübnan dayatması ki en önemli kazanım bence.. Görelim Mevla neyler(Neylerse de güzel eyler şüphesiz)
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat