Bir okul müdürü bir mahallenin kaderini değiştirebilir mi?
Bir okul müdürü bir mahallenin kaderini değiştirebilir mi?
Bir öğretmen dostumun, okulunun idarecisi yüzünden mesleğinden ilk defa soğumaya başladığını dinleyince üzülmüştüm.

Yorumlar6

  • selim bahadır 15 yıl önce Şikayet Et
    NE GÜNLERE KALDIK. Öyle bir ülke olduk ki "insanlar yapmaları gereken işleri yaptıklarında takdir ediliyorlar." Yere göğe koyamadığınız müdür Orhan Bey, yapması gerekenleri yapmıştır o kadar... Kötülerle Orhan beyi kıyaslarsanız hataya düşersiniz. Herkes yapması gereken şeyi yapsa değişen şeyin kader olmadığını sizde anlarsınız.
    Cevapla
  • Muhterem Arslanlı 15 yıl önce Şikayet Et
    yazı kaldırılsın. Sayın yazar Hiç kimse ne kendisinin ne de bir başkasının kaderini değiştirmeye güç yetiremez.İnsanın hangi aileye doğacağı ne zaman nerde calışacagı ne zaman ve nasıl ölecegi kaderde zaten bellidir.O okul müdürü eğer birşey yapmışsa onu yapmak onun kaderindedir ve sadece olacak birşeye "VESİLE" olmuştur. bu yazının kaldırılmasını talep ediyorum.
    Cevapla
  • ibrahim polat 15 yıl önce Şikayet Et
    yalnız adam a. yalnız adam bence sen de kaderi değiştime ifadesini kullan yoksa ömür boyu yalnız kalırsın belikide kullanıyorsundur ama değişmiyordur ! bu insanları anlamak zor ya yazıyı okumuş yaptığı yoruma bak neymilş ifadeye çok takmış bumu yani senn köşe yazısı okuma anlayışın bumu YAZIK!
    Cevapla
  • yalnız adam 15 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yazar!. "Kaderi değiştirme" ifadesine kafayı fazla takmışsınız: "Müdür, mahallenn kaderini değiştirmiş, öğrencilerin kaderini değiştirmiş, gençlerin kaderini değiştirmiş..." Başka türlü ifade edemez misiniz?
    Cevapla
  • ahmet cetindag 15 yıl önce Şikayet Et
    ya ana babaların egosu ne olacak?. Bir zamanlar iki çocuğu o okulda okumuş biri olarak bu yazıyı okurken eski günlere döndüm gayri ihtiyari.Demekki isteyince her şeyi değiştirebiliyoruz,yapabiliyoruz.Bu haslet bizde var.O Öğretmenin ellerini öperim ve başıma hürmetle koyarım.Lütfen anneler babalar öğretmenlerimize sahip çıkalım.Evlatlarımızın ve ülkemizin geleceği bu ellere bağlı.Kulağı çekilen çocukların karşısında azarlanan ve mahkemeye verilen öğretmenler olmamalı.saygılar.
    Cevapla
  • yağmur 15 yıl önce Şikayet Et
    ne mutlu. sizi tekrar burda görmek çok sevindirdi beni hoşgeldiniz diyeyim ve haber7 ekibine teşekkür edeyim...tekrar HOŞGELDİNİZ...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat