Mayınlı bölgede Kıbrıs dersini unutmayın
Mayınlı bölgede Kıbrıs dersini unutmayın
Bugün dünyanın çeşitli ülke ve bölgelerinde tehlikeli mayın yatakları bulunmakta olup, bunlar Afrika’da, Asya’nın çeşitli ülkelerinde, Avrupa’nın ortasında ki Bosna-Hersek ve Kosova gibi ülkelerde hala büyük bir problem teşkil etmekte ve pek çok insanın ölmesine veya sakat kalmasına sebep olmaktadırlar.

Yorumlar36

  • Muammer Fatih ÖZER 14 yıl önce Şikayet Et
    Palavranın en aptalcası.. şu israille anlaşma yapma meselesi dünyada görülmüş palavraların en aptalcasıdır. hiç bir devletin anlaşma yapıp yapmadığı yorum konusu olamaz. bu işler çocuk oyuncağı değil. hepsinin kaydı var takibatı yapılır. kayıt altına alıp takibatını yapma görevi yasal olaral Devlet Planlama Teşkilatına aittir. Merak eden bilgi edinme hakkını kullanıp dilekce ile refahyol hükümeti döneminde israille anlaşma yapılıp yapılmadığını sorabilir. burlarda yok anlaştı diye iftira atmayla adam olamazsınız...
    Cevapla
  • Haydar Karakuş 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah gaflet, Dalalalet ve hıyanetten muhafaza etsin. Umarız hükümet akli muhakemelerini yitirib oldu bittiye gelmezler. Çünkü bu gaflet Ergenekoncuların arayıp da bulamadığı fırsatı vermiş olur. Bile bile lades derlermi ve bunu niçin yaparlar? doğrusu anlaşılır gibi değil…
    Cevapla
  • Haydar Karakuş 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah gaflet, Dalalalet ve hıyanetten muhafaza etsin. Mayınına öleceğini bile bile basılırmı? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ama, umarız AKP bu gaflete düşmez. Eğer ordu bu işi yapabiliyor ve üzerine olmayan konularda konuşupda, şimdi yapabileceğini söylemiyorsa. Hükümetin işleyeceği suça onlarda ortak olurlar.Yada kanun çıktıktan sonramı konuşmayı bekliyorlar... bu da ciddi soru işaretlerini beraberinde getirir...
    Cevapla
  • yorgun 14 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar katılıyorum. bu topraklar kanla alındı ancak kanla verilir. ne olursa olsun gerekirse biz o mayınları ölerek temizleriz de israile vermeyiz toprak.
    Cevapla
  • Erdal Toklu 14 yıl önce Şikayet Et
    Şartlı Refleks. Dikkat ettim, son bir haftadır mayın tartışmasıyla alakalı olarak "yandaş-biat medyası" nın hükümeti eleştiren yazıları (A.Taşgetiren,S.Arseven,H.Albayrak,N.Gönültaş) nedense yayınlanmadı.Mevzuyla alakalı SP ve CHP eleştirileri yayınlandı.Bu vesileyle "şartlı refleks" yorumları arka arkaya yayınlanmaya başladı.Tipik H.Karakaya taktiği.
    Cevapla
  • Ottoman Empire 14 yıl önce Şikayet Et
    Altta bahsettiğim Haber ve ETö'nün Dinci Ayağı !!!. Fetullahçıların gerçek yüzü ve Erbakan'a olan kinlerini anlatan bir yazı! Bu yazı Mücahide kardesimiz Başörtüsünün Simge İsmi ve Gülen Cemaati tarafından onca iftiralara maruz kalan Nuray Canan Bezirgan'ın yazısıdır(!) Gülen'cilerin gerçek yüzünü okumak isteyene ısrarla tavsiye ediyorum.Acaba Kim Ergenekon'un Dinci ayağı bir görün derim...28 şubattaki Gülen'in Ergenekon'culara desteğini unutmadık !!!
    Cevapla
  • Ottoman Empire 14 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yaradanakul gibi Fetullah'çılar.... Özellikle mi görevlendiriliyor çok merak ediyorum.Yani her Sp haberin altında bilindik cemaatin insanları hemen Sp eşittir chp vea ergenekon'a getirio! Kaldı ki Ergenekonla en son iş yapacak parti Sp bundan dolayı 4 partisi kapanmış! Abd ve İsrail'in alehine işler yaptığı için hem de! Siz anca kendinizi kandırın eski Milli Görüş'çü kardeslerimiz nein ne olduğunu biliyo! Amacınız SP'ye kimse kaymasın.Çünkü Abd'kinden size öle emir geliyo! Size ''Samanyolu Haberin Erbakan Hazımsızlığı'' yazısını okuyun derim!
    Cevapla
  • Ottoman Empire 14 yıl önce Şikayet Et
    Lafa bak Toronto'dan İcazet Almış Erbakan :)). Yahu senin beynini harbi kemirmişler ne yıkaması! madem icazet alındı Abd'den neden 4 partisi kapatılıyor Erbakan'ın çünkü Abd ve İsrail menfaatlerine ters düşüyo! Bu Ergenekoncuları idare eden Abd ve İsrail sen daha çocuksun anlaşılan böyle şeleri anlaman için arasıra Abd'dekinin kitapları dısında baska şelerde oku!!!
    Cevapla
  • Ottoman Empire 14 yıl önce Şikayet Et
    Gülen'ciler ve Tipik Akp'li olmayan Ergenekon'cudur İftirası. Siz varya siz öyle tehlikelisiniz ki masumlarınıza bişe demiorum ama o Abd'deki cia ajanı varya hepinizin beynini yıkamış.Amacı müslümanlar toplumların kardes deil düşman olması aynı sizin bize yaptığınız bu asılsız iftiralar! Eğer Yaradanakul askeri ihale antlasması 28 haziran 1996'dan önce yapılmışsa sen müfterisin.Bahsettiğin şey O antlasmanın süresiz olarak uzatılması tarihi !!! milligörüşportala gir bak!
    Cevapla
  • Ottoman Empire 14 yıl önce Şikayet Et
    Yaradanakul Tipik Fetullah'çı İftiralarına Devam ediosun!. Allah sizlerin şerrinden şu inanan samimi insanları korusun... Okullarınızda derslerinizde Allah bilir Anti Milli Görüş ve Erbakan dersleri görüosunuzdur bu nası bi gaflet
    Cevapla
  • Ahmet Selim Paköz 14 yıl önce Şikayet Et
    Bunun adı Hıyanet !!!. Konunun cahili degiller, olamazlar cunku sagır sultan bile duydu. Dalalet icinde sasirip da kabul edilecek bir tasarı degil cunku herkes uyarıyor, yol gosteriyor. O halde bunun adı vatana ihanet degil de nedir?
    Cevapla
  • Ata Nur 14 yıl önce Şikayet Et
    Para Her Şey Olmamalı. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar belki hükümeti istenmeyen sonuçlara zorluyor. Ancak söz konusu arazinin stratejik durumu, aday şirketlerin milletimizde uyandırdığı ince hesaplar, bölgede uzun vadede oluşabilecek arızalar, ülkemizin kendi topraklarındaki mayınlı araziyi temizleyememe imajı gibi, bir sürü sebepten dolayı bu arazi kiraya verilmemeli. Bu tür kiralamayı başta heveslisi olan ülke dahil, hangi güçlü ülke yapabilir. Paranın hatırı için pişmanlık duyacağımız sonuca mahkum olmamalıyız.
    Cevapla
  • oguzhan karanfil 14 yıl önce Şikayet Et
    yaradanakul. allah akıl fikir versin sence akp li olmayan ergenekoncu ve bence Kaa'leye alınacak biri değilsin
    Cevapla
  • Yaradanakul 14 yıl önce Şikayet Et
    tarihle yuzlesin biraz cesaretiniz varsa. 22 temmuz secimleri oncesi ulusalci ergenekoncular AKP ve milli iradeyi darbelerle sekteye ugratmak icin BIRLESIN mucadelesi veriyorken ergenekoncu ulusalci misyonerlere ERBAKANDAN destek gecikmedi ve erbakan ergenekoncularin safindan basbakana en agir hakaretleri kufurleri saydi. Daha sonra son yerel secimlerde CHP ile Saadet partisinin secim isbirligine giderek AKP'yi devirmek icin gizli calisma yuruttukleri desifre edildi. Oya Akgonecli saadet partsisinin ergenekoncularla kibris cikarmasi asagida yazili
    Cevapla
  • Yaradanakul 14 yıl önce Şikayet Et
    Gucunuz yetiyorsa cesaretiniz varsa tarihle yuzlesin biraz. Tarih (7 Haziran 1996) Cumhurbaşkanı Demirel, Hükümeti kurma görevini RP Lideri Erbakan’a verdi. Tarih (28 Ağustos 1996)- Savunma Sanayii İşbirliği Anlaşması Basbakan erbakan ve israil arasinda imzalandi. Tarih (30 Temmuz 1996) OHAL ve Çekiç Güç’ün görev süresi uzatıldi Ebakan emperyalist cekic gucun suresini uzatti. tarih (2 Ağustos 1996) Refah Partisi’nin yıllardır karşı çıktığı, PTT’nin T’sinin satılmasını öngören yasa yine refah partililerce kabul edildi. Kasim 1996 erbakan susurluk icin fasafiso dedi
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat